12/02/2011 10:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
shlomit72 חביבה כמו שנאמר זה תהליך 7 קילו תחשבי על אלו שצריכים לרדת 30 ו 50 קילו 7 זה מכובד בפני עצמו אך זה הזמן לסגל לעצמנו אורך חיים בריא אט אט בלמידה הישארי כאן לטווח הארוך רק התמדה ועשייה מביאה לתוצאות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 07:16
 dany Posts: 19819
|
המון המון דיבור עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: לכל הבנות היקרות שנמצאות כאן למרות הקשיים היומיומיים........... אתן חזקות ואתן תעברו את המשוכה ובקיץ.......... כולנו חתיכות ורזות  אין שום ספק שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 07:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
לכל הבנות היקרות שנמצאות כאן למרות הקשיים היומיומיים........... אתן חזקות ואתן תעברו את המשוכה ובקיץ.......... כולנו חתיכות ורזות  אין שום ספק שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 06:33
|
לכל הבנות היקרות שנמצאות כאן למרות הקשיים היומיומיים........... אתן חזקות ואתן תעברו את המשוכה ובקיץ.......... כולנו חתיכות ורזות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 05:17
|
hadasosh1 כתב:
הי שלומית יקרה! אני קצת מזדהה עם מה שכתבת כי היה לי שבוע + די קשה למרות שירדתי יפה מנובמבר פתאום הגשם הקור ועוד קצת אכילה רגשית הביאו אותי לאכול קצת יותר ובעיקר מתוק, אבל אני מנסה לשנות -ומהיום כבר לא אוכלת מתוק בכלל כי אם אני מתחילה זה לא נגמר אשמור את זה לשישי בלבד וגם אז אשתדל לא להגזים, מסטיק סוכריות,מים,שומר וגזר-זה מה שאני אוכלת שקשה לי....... בהצלחה בטוחה שתחזרי לעצמך בקרוב  ואני בטוחה שגם את הדסוש תחזרי לעצמך,שמרי היטב על ההישגים,חבל לקלקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 17:19
 tutit Posts: 2431
|
הי שלומית יקרה! אני קצת מזדהה עם מה שכתבת כי היה לי שבוע + די קשה למרות שירדתי יפה מנובמבר פתאום הגשם הקור ועוד קצת אכילה רגשית הביאו אותי לאכול קצת יותר ובעיקר מתוק, אבל אני מנסה לשנות -ומהיום כבר לא אוכלת מתוק בכלל כי אם אני מתחילה זה לא נגמר אשמור את זה לשישי בלבד וגם אז אשתדל לא להגזים, מסטיק סוכריות,מים,שומר וגזר-זה מה שאני אוכלת שקשה לי....... בהצלחה בטוחה שתחזרי לעצמך בקרוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 16:38
|
שלומית בלי חשבונאות ,נסי להפנים את התהליך עצמו,אין זבנג וגמרנו. להרים ראש ולהמשיך,יבוא הרגע שממנו והלאה תדעי שאת בפנים ומתמודדת בהצלחה
יום אחר יום.
החשוב ביותר לטעמי ,להצמד לתקופה לתפריט,לרשום וכמובן ללא פחמימות מחמש.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 11:46
 shlomit72 Posts: 35
|
תודה לכם ותודה לריתי על השיחה אתקשר מאוחר יותר כיוון שעכשיו אני עסוקה.
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 11:22
 חגיתי Posts: 27
|
שלומית יקרה, אל תיספרי, תחווי - זה לכל החיים. הלוואי עליי להוריד רק 7 ק"ג, בכל מקרה אני מנסה להסתכל ולחוות את השינוי כתהליך ולא כמשימה, בתהליך חווים כ"כ הרבה דברים. קבלת השינוי כאורח חיים. להבדיל מדיאטות קודמות אני לא חושבת כבר כמה אני צריכה להוריד כי בטוח שמהר מאוד אתייאש והתהליך ההפוך יקרה. זה מה שטוב בשיטה של מירי - שינוי ההרגלים כאורח חיים, זה החזון. המשקל העודף ייעלם את תראי זה פשוט חייב לקרות כל עוד נקפיד ונהיה מודעים. היי חזקה ונתחזק כולנו. חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:52
|
איזה כייף תודה 052-4883435
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:42
 ריתי Posts: 8
|
שלומית בוקר טוב, אשמח מאוד לשוחח איתך טלפונית. גם אני מבצעת את הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט. את מוזמנת להשאיר את מספר הטלפון שלך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:36
|
איך נכון מה שאתן כותבות, כל החיים הייתי בלחץ מהמשקל ואם התחלתי איזושהיא דיאטה והיתה איזושהיא שבירה אז הייתי בסטרס, לחץ, כעס ומכאן הכל התפקשש וחוזר חלילה, כשנרשמתי למירי לדיאטה און ליין קיוויתי שלא אחזור על הטעויות האלו אבל...לא תמיד זה בשליטתינו, הלחץ הזה גורם לגוף לא לרדת, אשתדל לקחת מה שאתן אומרות לתשומת ליבי ולהרפות....אני צריכה לדבר עם משהי מכן,זה אפשרי?? אם זו לא חוצפה וזה אפשרי אשמח אם תשאירו לי טלפון או אם אתן רוצות אשאיר את שלי (נראה לי שאם אדבר אתכן זה יוסיף לעזור - כמובן אם זו לא חוצפה מצידי)
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:18
|
קוד המפתח הוא כפי ששאפתנית אומרת כאן בלי לחץ........... לזרום............ להכנס לתהליך........ והכל יבוא על מקומו בשלום. הצלחההההההההה
שאפתנית כתב:
שלומית מרוב מחשבות ותסכול הגוף שלך לא ירד במשקל. תפסיקי לספור כמה ירד בסך הכל וכמה כבר עלה מזה. תחיי את התהליך, תעשי מה שצריך, תרפי!!! הגוף שלך מרגיש את הלחץ וכך לא יהיו ירידות. את יודעת מה צריך לעשות אז תנשמי עמוק, תמשיכי לעשות ותראי שיבואו ירידות. התהליך הוא ארוך, אולי חשבת שתרדי יותר מהר וזה לא קורה. גם אנחנו לא יורדות כל כך מהר אין פה הוקוס פוקוס זה לוקח זמן והעיקר העשייה והמודעות. תהני מהתהליך, תחשבי על הדברים הטובים שיש. על הבריאות והמודעות לגופך. בהצלחה והנאה מהתהליך!! שאפתנית
quote=shlomit72]בוקר טוב לכולם, לא נעלמתי, קצת עסוקה, קצת מדוכדכת אחרי עליה בשבוע שעבר וירידה חזרה (לא הכל) ושוב עליה 800 גרם - מחזור,מה שאומר שסה"כ ירידה 1 בשבועיים, איזה צולע זה הולך, למה אני לא מצליחה כמו שצריך???? יש לי לרדת עוד 7 קילו, מה יהיה איתי??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלומית מרוב מחשבות ותסכול הגוף שלך לא ירד במשקל. תפסיקי לספור כמה ירד בסך הכל וכמה כבר עלה מזה. תחיי את התהליך, תעשי מה שצריך, תרפי!!! הגוף שלך מרגיש את הלחץ וכך לא יהיו ירידות. את יודעת מה צריך לעשות אז תנשמי עמוק, תמשיכי לעשות ותראי שיבואו ירידות. התהליך הוא ארוך, אולי חשבת שתרדי יותר מהר וזה לא קורה. גם אנחנו לא יורדות כל כך מהר אין פה הוקוס פוקוס זה לוקח זמן והעיקר העשייה והמודעות. תהני מהתהליך, תחשבי על הדברים הטובים שיש. על הבריאות והמודעות לגופך. בהצלחה והנאה מהתהליך!! שאפתנית
quote=shlomit72]בוקר טוב לכולם, לא נעלמתי, קצת עסוקה, קצת מדוכדכת אחרי עליה בשבוע שעבר וירידה חזרה (לא הכל) ושוב עליה 800 גרם - מחזור,מה שאומר שסה"כ ירידה 1 בשבועיים, איזה צולע זה הולך, למה אני לא מצליחה כמו שצריך???? יש לי לרדת עוד 7 קילו, מה יהיה איתי??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 08:14
|
לכל המצליחניות אשמח לעזרה
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 08:13
|
בוקר טוב לכולם, לא נעלמתי, קצת עסוקה, קצת מדוכדכת אחרי עליה בשבוע שעבר וירידה חזרה (לא הכל) ושוב עליה 800 גרם - מחזור,מה שאומר שסה"כ ירידה 1 בשבועיים, איזה צולע זה הולך, למה אני לא מצליחה כמו שצריך???? יש לי לרדת עוד 7 קילו, מה יהיה איתי??
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 05:30
|
שלומית לא להעלם,המשיכי להיות איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 20:35
 רבקה Posts: 8411
|
שלומית יקירה אני מקווה שאת כבר בשליטה מלאה ושומרת על כל חוקי בית ספרינו ומאחלת לך המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 05:30
|
הבטחון והידיעה שאין צורך ליפול עוד ועוד נותן המון כוח........... קמת ניגבת הפירורים ויצאת שוב לדרך......... בהצלחהההההההההההההההההה
קרנושה כתב:
מה שיפה בשיטה הזו של מירי שגם אם בלעת ושילמת..מאד פשוט להתחיל מחדש, את רק צריכה לרצות בזה ולהחליט. המון המון הצלחה מחדש 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 02:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נהדרת המשיכי כך בהצלחה בהמשך... shlomit72 כתב:
הצלחתי בעזרתכן בנות אתם מקסימות, החיזוקים שלכם עזרו לי מאוד, רוב תודות
|
|