12/02/2011 09:56
 dany Posts: 19819
|
אכן יש לנותגובה כזו היות ואנחנו כן מטפלים בעצמנו לנסות לעזור לכל העולם........... אך אי אפשר לעשות זאת כי כל אחד צריך להגיע למקום הזה מתוכו.
דובונית אכפת לי כתב:
גם אני בהתחלה כשהייתי רואה אנשים שמנמודים שלא מטפלים בעצמם הייתי מאוד רוצה לסייע ולגרור אותם איתנו אך...... אגב אחרי הולנד בטיול מאורגן שהיינו כול כך הרבה אמרו שהם ירשמו ובפועל... כול כך חבל לי על המבוגרים הללו ובריאותם ... אך מי שלא עושה למען עצמו לנו אין מה לעשות רק שנמשיך לדאוג לעצמנו רבקה כתב: אנחנו מבורכים בעשייה שלנו ולקיחת אחריות על מעשינו בנושא הנ"ל המסגרת שלנו לדעתי היא אחת ויחידה ושומרת עלינו כשאני רואה אנשים שמנים וענקיים שלא עושים כלום עם עצמם בנושא פשוט בא לי לקחת אותם למסגרת שלנו כדי שאיכות החיים שלהם
תעלה בדרגה ושיבינו שקודם כל הבריאות ואחר כך המראה ובסוף התמונה בשלמותה הלוואי וכל אלו שנמצאים בהשמנת יתר ידעו וימצאו את דרכם למסגרת הדואגת ותומכת ועוזרת לאיכות החיים לכולנו שיהיה בהצלחה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 09:54
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
גם אני בהתחלה כשהייתי רואה אנשים שמנמודים שלא מטפלים בעצמם הייתי מאוד רוצה לסייע ולגרור אותם איתנו אך...... אגב אחרי הולנד בטיול מאורגן שהיינו כול כך הרבה אמרו שהם ירשמו ובפועל... כול כך חבל לי על המבוגרים הללו ובריאותם ... אך מי שלא עושה למען עצמו לנו אין מה לעשות רק שנמשיך לדאוג לעצמנו רבקה כתב:
אנחנו מבורכים בעשייה שלנו ולקיחת אחריות על מעשינו בנושא הנ"ל המסגרת שלנו לדעתי היא אחת ויחידה ושומרת עלינו כשאני רואה אנשים שמנים וענקיים שלא עושים כלום עם עצמם בנושא פשוט בא לי לקחת אותם למסגרת שלנו כדי שאיכות החיים שלהם
תעלה בדרגה ושיבינו שקודם כל הבריאות ואחר כך המראה ובסוף התמונה בשלמותה הלוואי וכל אלו שנמצאים בהשמנת יתר ידעו וימצאו את דרכם למסגרת הדואגת ותומכת ועוזרת לאיכות החיים לכולנו שיהיה בהצלחה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 00:06
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקוש ברוכה השבה. הייתן חסרות לי אתמול,מקווה שנתראה בשבוע הבא.
בוודאי מתגעגעת אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 17:00
|
הלוואי!!!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
אנחנו מבורכים בעשייה שלנו ולקיחת אחריות על מעשינו בנושא הנ"ל המסגרת שלנו לדעתי היא אחת ויחידה ושומרת עלינו כשאני רואה אנשים שמנים וענקיים שלא עושים כלום עם עצמם בנושא פשוט בא לי לקחת אותם למסגרת שלנו כדי שאיכות החיים שלהם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 16:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקוש ברוכה השבה. הייתן חסרות לי אתמול,מקווה שנתראה בשבוע הבא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 15:21
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 02:48
|
 אקורדיאון כתב:
האמינו לי שבוקר בוקר כשאני נכנסת לפורום מברכת על המזל שנפל בחלקנו שמצאנו את מירי שראשית מדברת בגובה העיניים ומתמודדת בדיוק כמונו שהרי זר
שיהיה המרצה הטוב ביותר לא בין זאת ולא יצליח לדבר אל נימי הנפש פנימה כפי שעושה
מירי ושנית הפורום המהווה עוברינו גלגל הצלה בכל שעות היממה וכאן המקום לקרוא
לאנשי החוגים ואינטרנט,כנסו,שתפו,תנו וקבלו תמיכה עידוד ופירגון שהרי הרבה מאוד קוראים
לעומת מיעוט הכותבים הקבוע.
אנחנו נמשיך בטיפול ובדרך החיים הזו וכך ננצל מהשמנת יתר,נרגיש טוב יותר,נראה טוב יותר
ומצב הרוח ירקיע לשחקים.
הצלחה לכולם בהמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 12:24
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
האמינו לי שבוקר בוקר כשאני נכנסת לפורום מברכת על המזל שנפל בחלקנו שמצאנו את מירי שראשית מדברת בגובה העיניים ומתמודדת בדיוק כמונו שהרי זר
לאנשי החוגים ואינטרנט,כנסו,שתפו,תנו וקבלו תמיכה עידוד ופירגון שהרי הרבה מאוד קוראים
אנחנו נמשיך בטיפול ובדרך החיים הזו וכך ננצל מהשמנת יתר,נרגיש טוב יותר,נראה טוב יותר
ומצב הרוח ירקיע לשחקים.
הצלחה לכולם בהמשך הדרך.
מסכימה עם כל מילה שנרשמה לעיל! ברי מזל אנוכו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 10:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שבורכנו. תודה לאלוהים שנתן לנו את ההזדמנות לעזור לעצמנו ושברא את מירי מורתנו. אקורדיאון כתב:
ומצב הרוח ירקיע לשחקים.
הצלחה לכולם בהמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 09:29
|
אני ממש רואה בנחישות שלנו והמידה בגאון מול המראה גדולה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 08:51
|
תודה יקירה ובאמת מגיע לנו להצליח כי אנחנו לא בורחים מהמציאות יום נהדר ושבוע נפלא אקורדיאון כתב:
ומצב הרוח ירקיע לשחקים.
הצלחה לכולם בהמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 04:50
|
ומצב הרוח ירקיע לשחקים.
הצלחה לכולם בהמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 00:10
|
אמן שיתעוררו מהמחלה הזו בזמן ויטפלו כולם ... אגב אם איני טועה השוו אותנו למדינה מאוד שמנה אחרי טורקיה והיתה על זה כתבה פשוט לא קראתי הכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 08:29
|
שאפתנית כתב:
מסכימה עם כל מילה אשירה. למזלנו אנחנו פקחנו עיניים בזמן. מאחלת לכל שאר האנשים שסובלים מהמגיפה להתעורר. אשירה כתב: כאשר צופים לפעמים בסרטים של בני אותם האיים בהם רואים את אותם שמנים בריכוז כזה, זה מראה את פניה של התקופה ושל עידן הג'אנק פוד. באמריקה השמנים פשוט מפוזרים בין כלל האוכלוסיה ולכן לא רואים שם מסות של אנשים שמנים. הוא שאמרתי נפל החלקנו מזל גדול. ואנחנו, גם אנחנו נדבקנו באופנת הג'אנק פוד אבל עשינו עוד צעד קדימה של מודעות לנזק ורצון לתקן ולשפר,
מהלך שכנראה עדיין לא הגיע לאותם איים ששם ריכוז האנשים השמנים באמת בולט במיוחד.
כולנו באותה סירה ולכן כל כך חשובה המודעות והטיפול בעצמנו למרות החשיפה לאוכל המזיק שקורץ אלינו מכל פינה ובכל מרכול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 08:11
|
מסכימה עם כל מילה אשירה. למזלנו אנחנו פקחנו עיניים בזמן. מאחלת לכל שאר האנשים שסובלים מהמגיפה להתעורר. אשירה כתב:
כאשר צופים לפעמים בסרטים של בני אותם האיים בהם רואים את אותם שמנים בריכוז כזה, זה מראה את פניה של התקופה ושל עידן הג'אנק פוד. באמריקה השמנים פשוט מפוזרים בין כלל האוכלוסיה ולכן לא רואים שם מסות של אנשים שמנים.
ואנחנו, גם אנחנו נדבקנו באופנת הג'אנק פוד אבל עשינו עוד צעד קדימה של מודעות לנזק ורצון לתקן ולשפר,
כולנו באותה סירה ולכן כל כך חשובה המודעות והטיפול בעצמנו למרות החשיפה לאוכל המזיק שקורץ אלינו מכל פינה ובכל מרכול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 08:02
 אשירה Posts: 4292
|
כאשר צופים לפעמים בסרטים של בני אותם האיים בהם רואים את אותם שמנים בריכוז כזה, זה מראה את פניה של התקופה ושל עידן הג'אנק פוד. באמריקה השמנים פשוט מפוזרים בין כלל האוכלוסיה ולכן לא רואים שם מסות של אנשים שמנים.
ואנחנו, גם אנחנו נדבקנו באופנת הג'אנק פוד אבל עשינו עוד צעד קדימה של מודעות לנזק ורצון לתקן ולשפר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:54
|

שאפתנית כתב:
גם אם יש גרועים מאתנו אני חושבת שהמצב פה מחמיר ואוטוטו נהיה גרועים כמוהם (לצערי). dany כתב: לא ציינו אותנו כי יש גרועים מאיתנו................... שאפתנית כתב: את מדינת ישראל!!!! dany כתב: אותנו את ישראל את מתכוונת או אותנו באופן פרטי שאפתנית כתב: שכחו להכניס אותנו למחקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:53
|
גם אם יש גרועים מאתנו אני חושבת שהמצב פה מחמיר ואוטוטו נהיה גרועים כמוהם (לצערי). dany כתב:
לא ציינו אותנו כי יש גרועים מאיתנו................... שאפתנית כתב: את מדינת ישראל!!!! dany כתב: אותנו את ישראל את מתכוונת או אותנו באופן פרטי שאפתנית כתב: שכחו להכניס אותנו למחקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:52
|
לא ציינו אותנו כי יש גרועים מאיתנו................... שאפתנית כתב:
את מדינת ישראל!!!! dany כתב: אותנו את ישראל את מתכוונת או אותנו באופן פרטי שאפתנית כתב: שכחו להכניס אותנו למחקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:11
|
את מדינת ישראל!!!! dany כתב:
אותנו את ישראל את מתכוונת או אותנו באופן פרטי שאפתנית כתב: שכחו להכניס אותנו למחקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|