07/02/2011 08:39
 dany Posts: 19819
|
לביאה חמודה איך עבר הסופ"ש???????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 23:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מה שעולה מהר יורד מהר קטן עליך ... אנרגיות לוקחים ממי שעוזר ומסייע לך את יכולה ואנו איתך מקווה שהסופש עבר בהצלחה כמה שניתן אל ייאו שהכלל יסתדר עוד מאמץ ועוד התמדה והתוצאות לא יאחרו לבוא בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 14:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי לביאה, אל תשכחי מה שעולה מהר יורד מהר. תשתדלי לשמור בבית המלון על תזונה מאוזנת, להנות מהכל מסביב ולייחס פחות חשיבות לאוכל. בצלחה והנאה, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 09:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מאחלת לך סוף שבוע רגוע ובשליטה. תהני מהחופשה ולא נספיק להסתובב ויגיע חודש יוני.
שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 05:06
 dany Posts: 19819
|
לביאה חביבה את האנרגיות צריך כל הזמן לתחזק........... כן זוהי דרכנו הלא קלה אל עבר היעד................ מאחלת לך שבת שלום, בילוי נעים עם החבריה שלך............. ומקווה באמת שמשבוע הבא שהחיים שוב חוזרים למסלול יהיה לך יותר קל להיות בתלם. נשיבוקים
לביאה כתב:
אז הבוקר נשקלתי וראיתי שעליתי 300 גרם. לא נורא. מחר אנו נוסעים לטייל ונישן בבית מלון לילה אחד. יציאה מהבית תמיד מקשה עליי לשמור דיאטה. אני מקווה לעבור את השבוע הזה בהצלחה כי אני מרגישה שאין לי אנרגיות כמו לפני שבועיים. הילדים חוזרים לבי"ס ביום שני בע"ה לאחר 10 ימי חופש (כן, עוד פעם חופש, אני מתגעגעת לחופשים השפויים בישראל) ואני חוזרת לשגרה הברוכה.
בנתיים, שבת שלום ואהבה לכל החברות המדהימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 00:24
 לביאה Posts: 402
|
אז הבוקר נשקלתי וראיתי שעליתי 300 גרם. לא נורא. מחר אנו נוסעים לטייל ונישן בבית מלון לילה אחד. יציאה מהבית תמיד מקשה עליי לשמור דיאטה. אני מקווה לעבור את השבוע הזה בהצלחה כי אני מרגישה שאין לי אנרגיות כמו לפני שבועיים. הילדים חוזרים לבי"ס ביום שני בע"ה לאחר 10 ימי חופש (כן, עוד פעם חופש, אני מתגעגעת לחופשים השפויים בישראל) ואני חוזרת לשגרה הברוכה.
בנתיים, שבת שלום ואהבה לכל החברות המדהימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|