06/02/2011 23:54
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי חמודה מקווה שצלחת בשלום את השבת נהנת לקרוא אותך כל פעם מחדש אחלה שבוע בשמירה ....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 16:18
 dany Posts: 19819
|
טולי מתוקה שמחה שקלעתי בול............. לדובון ובקשר ללילה לבן..... נגמר עבר......... היום הכל טוב שיהיה לך שבוע נפלא ושדוף לחלוטין........... נשיבוקים quote=toly][quot חחחחחחחחחחחחחח נהדר אני משוגעת עליהם שעות שאני יכולה לבלות ליד הכלוב שלהם בגן החיות ואפרופו חיות מאוד ממליצה לקחת רכבת לטיול מיוחד ומקסחם עד גן החיות התנכי בירושלים לרדת בתחנת רכבת הצמודה ולחוות קסם של חוויה בגן החיות המיוחד הזה המנכ"ל של המקום איש לא נחמד ואטום לצרכי בעלי מוגבלויות אך החיות שם ממש מקסימות וחביבות להפליא מה שנקרא מותר החיה על האדם או בשפת הקודש א'ווילדה חיה= חיה פרועה והעיקר והחשוב שיצאתי לצעוד ואני בשליטה ולא מתפרעת על המקרר שכבר כנראה מותש מכל פתיחות הדלת שלו אמש ובמהלך הלילה לילה לבן מאוד עבר על כוחותינו אך ברוך השם וברוכה מירי והמסגרת-שבתי היום לאיפוק ומחיךה לעצמי ולא תמיד אני יודעת לסלוח לעצמי לאחר סופת טייפון אך לומדת ולומדת ועוד פעם לומדת שאינני מושלמת ולעולם לא אהיה בכל הקשור ללע אכן מערכת יחסים מורכבת ומאתגרת יש לי עם האוכל אין רגע דל בקיבתי ועוד טרם נעלמתי מרוב שידפון וטוב שכך המשך שבת נפלאה וחמימה וצאו לצעוד-שווה ביותר אוהבת טולי
e=dany] דובי נומה נום.................ואחר כך צא לחפש לך שדה תותים........... לא שדה רוגלאךךךךךךךך שבת שלום טולי יקרה ושליטה מלאה אמן!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 15:18
 toly Posts: 898
|
[quot חחחחחחחחחחחחחח נהדר אני משוגעת עליהם שעות שאני יכולה לבלות ליד הכלוב שלהם בגן החיות ואפרופו חיות מאוד ממליצה לקחת רכבת לטיול מיוחד ומקסחם עד גן החיות התנכי בירושלים לרדת בתחנת רכבת הצמודה ולחוות קסם של חוויה בגן החיות המיוחד הזה המנכ"ל של המקום איש לא נחמד ואטום לצרכי בעלי מוגבלויות אך החיות שם ממש מקסימות וחביבות להפליא מה שנקרא מותר החיה על האדם או בשפת הקודש א'ווילדה חיה= חיה פרועה והעיקר והחשוב שיצאתי לצעוד ואני בשליטה ולא מתפרעת על המקרר שכבר כנראה מותש מכל פתיחות הדלת שלו אמש ובמהלך הלילה לילה לבן מאוד עבר על כוחותינו אך ברוך השם וברוכה מירי והמסגרת-שבתי היום לאיפוק ומחיךה לעצמי ולא תמיד אני יודעת לסלוח לעצמי לאחר סופת טייפון אך לומדת ולומדת ועוד פעם לומדת שאינני מושלמת ולעולם לא אהיה בכל הקשור ללע אכן מערכת יחסים מורכבת ומאתגרת יש לי עם האוכל אין רגע דל בקיבתי ועוד טרם נעלמתי מרוב שידפון וטוב שכך המשך שבת נפלאה וחמימה וצאו לצעוד-שווה ביותר אוהבת טולי
e=dany] דובי נומה נום.................ואחר כך צא לחפש לך שדה תותים........... לא שדה רוגלאךךךךךךךך שבת שלום טולי יקרה ושליטה מלאה אמן!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 14:12
 רבקה Posts: 8411
|
ולי יש עצה אחרת לכן יקירותי צאו מהפוך מדהים בחוץ לצעידה אי חשק לצאת וחוזרים פשוט בהיי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 05:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבת נהדרת מתחת לפוך ושליטה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 03:54
 dany Posts: 19819
|
דובי נומה נום.................ואחר כך צא לחפש לך שדה תותים........... לא שדה רוגלאךךךךךךךך שבת שלום טולי יקרה ושליטה מלאה אמן!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 22:12
 toly Posts: 898
|
לטולי התבטל אימון האופניים היום ומחר אז היא הא הכינה אוכל מסודר לשבת אכלה אכלה עד שנרדמה עם בטן עמוסה מתחת לפוך החם והנעים וכנראה לא תצא מהאיגלו עד מחר לפעמים גפ דב גרינזלי צריך לנוח מפחמימות שאלוהים וצוותו יעזרו לי בסוף שבוע הזה אומנם אין מתוקים בבית אבל מאז ההרצאה על הבולמוס אני משתוקקת נורא למתוק ולא תפוח ולא יוגורט כמעט נשברתי היום מול רוגל'ה במכולת-אך לא היה זה שאני אוהבת איזה מזל שלא היה קניתי יוגורטבטעם תות בננה 3% כמתוק לסוף ארוחת הצהריים אתם לןשבים שזה סיפק את הלע? צחוק הגורל-זה רק פתח לי את החשק... חוזרת לפוך -שם לפחות אין אויבים ואין קומות לרדת..... שבת נהדרת ובשליטה לפחות בשאיפה שכזו טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 14:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה ורעותה מזמן לא כתבו אבל אשירה כן נכנסת. כנראה שעכשיו היא עסוקה בהכנות לסוף שבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 22:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סופש שמרו על עצמכם
|
|
0