04/02/2011 09:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה אין כמוך. בעצם קיבלנו ממך את כל התורה הידועה לכולנו.
רק ליישם.....
שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 01:35
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה! מקסים ,מחזק,נותן תקווה והשראה,מעניין. הרבה הצלחה לכולנו בתהליך ובארגון הדברים הקטנים..... נשיבוקים סופ"ש מהנה.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 00:40
 לביאה Posts: 402
|
נחושה יקרה ומדהימה אני כל כך מודה לך על ההשראה הרבה שאת מעניקה לי. אני נמצאת עכשיו בימים לא קלים מבחינת עשייה ואני קוראת אותך ומקבלת הרבה (השראה, חומר למחשבה, שיעור, תקווה, עידוד). אני עדיין בתחילת הדרך שלי מבחינת ירידה במשקל (יש לי עודף גדול) והגישה שלך מאוד מתאימה לי. נשאר רק סופ"ש וביום שני הילדים חוזרים לבי"ס ככה שנשאר לקחת נשימה ארוכה ואז לחזור לשגרה הברוכה. למרות שההיכרות שלנו וירטואלית, אני מאמינה שאפשר ללמוד הרבה על אדם דרך כתיבתו. אני מקווה לפגוש אותך פנים אל פנים כשנחזור לישראל ביוני הקרוב בע"ה. שתהיה לך שבת שלום המשך הצלחה ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 00:32
 EFF Posts: 6417
|
נחושקה, כמו תמיד..לקרוא את דברייך ועוד בשעה כזו בלילה - זריקת עידוד ועונג גדול..לילה טוב וסוף שבוע נפלא..♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 22:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית אין על מה מגיע לך והטוב ביותר נאמר הכל אך גם מחבקת אותך ומעריצה על השיתוף הכנה והאמיתי לא קל תמיד לעשות זאת אך הוכחת שאם נרצה אין זו אגדה גם אני מאוד מאמינה בזה גם אם לא תמיד הולך יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 21:38
 נחושה Posts: 6982
|
פורום אהוב, תודה על העידוד והתמיכה לילה טוב וחלומות פז נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 16:27
 dany Posts: 19819
|
נחושה יקרה הבטחתי אז מקיימת. אני עצמי הוצפתי מכל המידע שזרם ממך.......... וזה רק מלקרוא אז מתארת לעצמי ממי שחווה את הדברים. הזכיר לי ימים אחרים שהייתי אמא ל4 ילדים שעדיין בבית........ גם עובדת גם בית גם לתמוך בילדים ובבעל גם לתמוך בסבא וסבתא וברור ההורים של הבעל........ ואיפה אני? קצת חברות, קצת יציאות, קצת שכנות........... וואו אין זמן לנשום........... ממש מקבלת תעוקת חזה. והנה מצאת את הפיתרון האולטימטיבי............ לעשות סדר........כמה נכון וכמה מדוייק, שיש סדר אפשר לברור את הטפל ואת העיקר, לסדר את מגירות החיים כך שכל מגירה תשלף ולא יפול ממנה סרח עודף. כל מגירה תכיל בידיוק מדויק את אשר צריך להיות בה ובה צריך לטפל באותו הרגע........... מזכיר לי פתאם דבר נוסף........... שנראה לא קשור אך קשור מאד, עבדתי במועצה בטבעון ולאחת המזכירות הראשיות היה חדר עבודה ושולחן עמוסים לעייפה........ מעולם לא הבנתי איך היא מוצאת שם משהו........... איך בכלל דברים מסתדרים............ והייתי נכנסת לחדר וכבר רוצה לסדר אותו......... ובכלל היה נראה שמרוב ניירת עוד מעט היא טובעת שם. והנה היא יצאה לגימלאות ובאה מזכירה אחרת........... ובתוך חודש ימים החדר היה מסודר למשעי, השולחן נקי מניירות....... הכל מתוקתק....... וברור שלא היתה שם פחות עבודה ויעילות אלא להיפך. כך שלעיתים אנחנו כל כך מוצפים במשימות ומטלות שהולכים לאיבוד בתוכם. אז העצה שהצעת לשבת רגע......... לנשום עמוק, לרשום ולעשות סדר.......... עצה מושלמת. תודה יקירה על השיתוף......... ובטוחה אני שיש כאן הרבה אנשים שיכולים עם העצה הזו לקדם את עצמם בנושא שלנו........... וגם בנושאים אחרים(מתאים לכל דבר בחיים). הצלחה מתוקה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 15:27
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה אין לי מילים להביע את הערכתי אותך על האומץ והפתיחות שלך, את משתפת ברע ובטוב ועל זה מגיע לך צל"ש. אני שמחה שחזרת לעצמך ולנחישותך ומקווה מאוד לפגושך ביום שני בבוקר. סוף שבוע נפלא ושבת נהדרת ובשליטה נשיקות,באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 14:46
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! את אכן מ ה מ מ ת ! כתיבתך מרגשת ומלאה בחוכמה ותובנות! אין כמוך!
תמשיכי בעשייה ותראי יופי של תוצאות .
בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחלה סופ"ש.
נשיבוקים חמים.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 14:40
 חגיתי Posts: 27
|
נחושה יקרה, הכתיבה שלך ממש מחזקת. יישר כח! חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 13:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה כל הכבוד גאה בך!!! זאת הדרך הנכונה כל הכבוד סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 12:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני תכננתי את אותו דבר... טוב אני מקווה שנתראה... נחושה כתב:
מיכל שרון כתב: אני שמחה שמצאת יקרה, איזה כיף ששבת אלינו ולעצמך. תודה ששיתפת אותנו... כרגיל - תענוג לקרוא וזה בהחלט מעודד לקחת ממך דוגמא ולהתייצב כל אחד מול המראה שלו באומץ. שיהיה לך יום נפלא יקרה וסופ"ש נהדר...
נ.ב. - את מגיעה במקרה ביום ראשון לפ"ת? אני תכננתי ליום שני כדי לברך את מירי במקום החדש, וקצת יותר טוב מראשון בערב, ייתכנו שינויים, פ"ת תמיד הכי קרוב אך פחות מסתדר... נשיבוקים לדרך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 12:25
|
בנות יקרות, כשלא הולך יש סיבה: רחמים עצמיים, תרופה, שינוי הרגלי אכילה,דאגות, כעס, חייבת להיות סיבת הסיבות שמשתקת אותנו מעשייה בכלל ומעשיה למען גופינו שלנו בפרט. מירי תמיד אומרת ש" אם אין אני לי מי לי" !!! אבל לא תמיד אדם יכול לקלף את התירוצים והנסיבות ולהגיע לשורש הבעיה. לכן אני ממליצה כל כך על רישום הקפדתי במהלך השבועיים האחרונים לרשום מה אני עושה ובעיקר מה אני לא עושה מכל מה שתוכנן ומכורח נסיבות ולו"ז בלתי מתוכנן. כמו רשיום של אוכל או מה שנקרא יום בחיי, רצוף במשך שבועיים מתי קמתי, כמה זמן נסיעות ופקקים, כמה קראתי, בישולים, קניות, זמן בטטת כורסא...וכך מגיעים לשורש הבעיה הן בהתנהלות פיזית והן בהתנהלות הרגשית שכאמור כנראה הייתי מוצפת לגמרי. הדבר גם מחזק אותך ברמות של, הספקתי יותר משימות, ארגנתי יותר דברים במיידי ללא דיחוי, הייתי יותר בזמן איכות עם הילדים וכד' והייתי פחות דברים אחרים...לא הליכות, לא רישום באוכל, עם פחמימות מחמש, יותר מדי קפה (עוד חברה, אצל השכנה, הפוך לדרך...) וכעת אני באמת מרגישה בשליטה, אני לא רעבה פיזית אבל יותר חשוב אין לי את המועקה הבלתי מוסברת שרבצה עליי כמו עננה בשבועיים האחרונים.
מתחילה סופשבוע בטוחה ונחושה יותר ושמחה לשתף אתכם
המשך יום נפלא ויצירתי
נחושתכם edited by נחושה on 2/3/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 12:16
|
מיכל שרון כתב:
אני שמחה שמצאת יקרה, איזה כיף ששבת אלינו ולעצמך. תודה ששיתפת אותנו... כרגיל - תענוג לקרוא וזה בהחלט מעודד לקחת ממך דוגמא ולהתייצב כל אחד מול המראה שלו באומץ. שיהיה לך יום נפלא יקרה וסופ"ש נהדר...
נ.ב. - את מגיעה במקרה ביום ראשון לפ"ת?
אני תכננתי ליום שני כדי לברך את מירי במקום החדש, וקצת יותר טוב מראשון בערב, ייתכנו שינויים, פ"ת תמיד הכי קרוב אך פחות מסתדר... נשיבוקים לדרך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 11:13
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני שמחה שמצאת יקרה, איזה כיף ששבת אלינו ולעצמך. תודה ששיתפת אותנו... כרגיל - תענוג לקרוא וזה בהחלט מעודד לקחת ממך דוגמא ולהתייצב כל אחד מול המראה שלו באומץ. שיהיה לך יום נפלא יקרה וסופ"ש נהדר... נ.ב. - את מגיעה במקרה ביום ראשון לפ"ת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 10:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום נחושה, אני קוראת את דבריך ומזדהה. אין ספק, כשאנחנו בשליטה וחוזרים לתלם אז הכוחות גם חוזרים, החדווה העשייה ושמחת החיים. לפעמים צריך לחפש ולדקדק עד שמוצאים את הסיבה ולפעמים זה כל כך בולט לעיניים ואז שוב צריך לשנס מותניים ולעשות. לעשות כדי לראות תוצאות. אני שמחה שמצאת את הסיבה ואת שוב על דרך העשייה והנה יש גם תוצאה יפה. מאחלת לך שתתמידי ושהתוספות "הזניחות" באוכל כבר נשארו מיותמות מאחור ומעכשיו רק ירידות. אני מבינה לליבך כשאת אומרת שאת מרגישה בת 17 כי כשהתהליך מצליח השמיים הם הגבול בכל הקשור לרגשותנו. המשך הצלחה. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 10:36
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה,
אני קוראת ופשוט בא לי לחבק אותך,
איזו פתיחות, איזו כנות, איזו יכולת מדהימה להוציא את הדברים שמתחת לשטיח ולשים הכל על השולחן,
ולהתחיל שוב, דף חלק, הכל ידוע, הכל ברור, רק ליישם,
בהצלחה רבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 09:33
 dany Posts: 19819
|
נחושתי קראתי בשקיקה....... חייבת לצאת אז מבטיחה תשובה יותר מאוחר אוהבת מאד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 09:24
|
בוקר טוב פורום אהוב, חייבת לשתף אתכם כדי לעודד את מי שנמצא בלופ ולא ממש מצליח לצאת ממנו ולעלות כתה. בתחילת השבוע הייתי 2 ק"ג יותר כבר זמן רב אני באוכל, טוב יותר בקפה עם משהו, עוד מעדן, רק עוגיה אחת לא ערימות של פתיתים, לא לאפות וגם לא בורקסים אני התיידדתי עם הפיתוי וישבנו יחד לקפה, למאפה, ל...שיחות אל תוך הלילה זאת גם היתה תקופה שכמעט לא כתבתי בפורום(השבועיים האחרונים) צפיתי בהרצאות על הכעס, על טו בשבט, קראתי שגם לאחרים קשה אני יודעת את התורה אבל לא הצלחתי להגיע מעבר לצהריים התחלתי לרשום בכל בוקר ואז גיליתי שחלפו עוד יומיים... ובקיצור...לא הבנתי למה??????? מה הסיבה האמיתית, מקור כל המקורות, האמת האובייקטיבית ולא כפי שאני חווה אותה...למה זה לא הולך? מיותר לציין שהכול לווה בהרגשת תסכול, חוסר חשק, נפיחות פיזית וכד'... ביום שני בלילה, כפי שרשמתי..תחילת סימסטר אביב ישבתי וכתבתי על נייר את כל מה שאני צריכה לעשות כל הפיקסוסים הקטנים, התיוקים הקטנים, הכנת תעודות לרישום הבן לתיכון, רימת התיכונים, ניירת לאמא.... כל הקניות, תור לרופאים...פשוט עשיתי רשימה מסודרת וצירפתי לה את הלו"ז, מס' הטלפון או פיתקית מה יש לבצע... ואז הכנתי רשימה נוספת של כל מה שהיה טוב ולא טוב בינואר משימות שבוצעו וכאלה שלא העלאת כוסות המים ואי יכולת להוריד קפה אכילה מוגזמת של פירות/מיצי פירות, פירות יבשים הגברת הטוסטים (לחם בטוסטר) לעיתים מאחד לשניים בקיצור ניהלתי רישום שמאוד חיזק אותי ופיקס אותי למה שאכן קורה במציאות ולא מה שאני חושבת... המסקנה היתה- את פשוט היית מוצפתתתתתתתתתתתת עדיין יש לך בעל אוהב, ילדים מוצלחים, אמא וחם יקרים (מבוגרים זה מצב עובדתי) הכול בסדדדדדדדר, תנשמי, תעזבי את החדשות והפרשנים, השמש תיזרח מחר זה רק ניירת...הביקורות ביוני, יש זמן... הכול בסדר ותנחשו מה? מיום שלישי הכול ברישום כל מה שנכנס לפה כל כוס מים, מסטיק, פרוסת לחם או תפו"א הניירת טופלה, הלחצים ירדו, עניינים פרוצדורליים עם המבוגרים סודרו הבטן עוד לא שטוחה, אבל אני מהממת אתמול מצאתי אנרגיה לתרגילי מתיחה בעירום מול המראה, כדי לראות היכן בדיוק הטיירים שלא צריכים להיות... החיים יפים, הכול בסדר, אתמול חזרתי הביתה מאימי ב 23:00 הבית היה מחומם, מסודר, מזמין, פתחתי קופסת טונה, כוס תה צמחים (המקרר מלא פשוט לא רציתי לעורר את מר פיתוי שישן שנת ישרים והבוקר... שני הקילוגרם שחצו את הקווים האדומים ירדו, והחיוך חזר אני עדיין מהממת, חזרה לי מוטיבציה של נערה בת 17 ומבטיחה ב"ה לבוא בשבוע הבא חזרה הביתה לחוגים. שיהיה לכם יום נפלא הכול בסדר פשוט תנשמו עמוק ותיפטרו מדאגות מיותרות סופשבוע נפלא מחר יום המשפחה, כיף לחבק ולשחק ביחד לא חייבים מסעדה ועוגות נשיבוקים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|