03/02/2011 22:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על המוזיקה והשירים מתחילה לשמוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 16:07
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף לקרוא שעושה לך נעימי רבקה כתב:
דנ י'לה בוקר טוב מאוד ושמח על הלב תודה מתוקה אנ י כבר מנענעת ומפזמת והתענ וג כולו שלי ושל כולם הלוואי כל היום עם שיר בלב אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 10:26
 רבקה Posts: 8411
|
דנ י'לה בוקר טוב מאוד ושמח על הלב תודה מתוקה אנ י כבר מנענעת ומפזמת והתענ וג כולו שלי ושל כולם הלוואי כל היום עם שיר בלב אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
טוב, אז נחזיק אצבעות. dany כתב:
אולי , מי יודע , דברים משתנים עכשיו כל כך מהר......... כבר סיפרתי שבילדותי עוד חילקו קרח בקוביות ענק............ ותראי איפה אני עכשיו............... שאפתנית כתב: אנחנו נהיה כאן עד אז? dany כתב: בעתיד הבידיוני ניתן יהיה.......................... שאפתנית כתב: אפשר לבחור תקופה מסוימת ולהישאר שם קצת? אקורדיאון כתב: dany כתב: שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:16
|
אולי , מי יודע , דברים משתנים עכשיו כל כך מהר......... כבר סיפרתי שבילדותי עוד חילקו קרח בקוביות ענק............ ותראי איפה אני עכשיו............... שאפתנית כתב:
אנחנו נהיה כאן עד אז? dany כתב: בעתיד הבידיוני ניתן יהיה.......................... שאפתנית כתב: אפשר לבחור תקופה מסוימת ולהישאר שם קצת? אקורדיאון כתב: dany כתב: שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:15
|
אנחנו נהיה כאן עד אז? dany כתב:
בעתיד הבידיוני ניתן יהיה.......................... שאפתנית כתב: אפשר לבחור תקופה מסוימת ולהישאר שם קצת? אקורדיאון כתב: dany כתב: שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:15
|
בעתיד הבידיוני ניתן יהיה.......................... שאפתנית כתב:
אפשר לבחור תקופה מסוימת ולהישאר שם קצת? אקורדיאון כתב: dany כתב: שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:14
|
אפשר לבחור תקופה מסוימת ולהישאר שם קצת? אקורדיאון כתב:
dany כתב: שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב: דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! ממש מנהרת הזמן,נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:12
|
שמחה שיש לי טריגר בשביל מי לעשות את החיפושים ולהתקע במנהרת הזמן......... כייף חיים שאפתנית כתב:
דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!! אכן תענוג אמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:42
|
דניאלוש, איזה כייף להיכנס לפורום עם מוזיקה מלווה ונעימה באוזנים. אני כותבת לך ושומעת את השירים מתנגנים, תענוג לפתוח סופש ככה. תודה אהובה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:51
|
עוד אחד ולהתחיל לרקוד http://www.youtube.com/watch?v=FO6uzDn-xnE
|
|
0