03/02/2011 01:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נכתב הכל אז שיהיה במזל טוב בהצלחה ולא לשכוח לבחור חכם בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 16:41
 רבקה Posts: 8411
|
שלומית יקירתי ברכות ליום ההולדת של בתך היקרה הרבה מזל טוב והגשמת כל החלומות שלומית לא קל כשהבית מלא בכל טוב לקראת השמחה הגדולה אבל לנו השמנמודים יש בעיה ואנחנו חייבים להתמודד גם ברגעים כאלה אז בואי תחליטי עם עצמך שאת עומדת במשימה בהצלחה ושולטת על האוכל ולא הוא בך וכמובן את כל החוקים את מכירה כבר יישומם יביאו להנאה והצלחה חיבוק לחיזוק והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 16:40
 dany Posts: 19819
|
שלומית מזל טוב לילדה וקיבלת כאן יופי של עצות, אני אוסיף לבשי בגד צמוד ולא מכנס גומי.......... תשתדלי להיות עם כוס מים או תה צמחים ביד כל הזמן, תהני מהשמחה ולא מלעיסה. ובגמר המסיבה נקי את הבית מאויבים כליל...... לעיתים אנחנו כל כך צדיקים בזמן מסיבה או חגיגה ואחר כך מפצים את עצמנו בגדול............. אז שלא יהיה שום דבר שיכול להפיל אותך. שוב מזל טוב ורק בשמחות דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 15:10
 קרולין Posts: 6651
|
שלומית יקרה! תחילה מזל טוב ויום הולדת שמייח לבתך היקרה!
בנוסף, תמיד בשישי שבת לא קל זה קורה לכולנו....יחד עם זאת את צריכה להחליט ולתכן מראש מה את אוכלת ועל מה את מוותרת!
זה או או אין...גם וגם סומכת עלייך שתבחרי נכון.
כמובן שתערכי עם אוכל חם ,משביע וטעים כי כששבעים ונהנים ממה שמגיע לנו ותודה לאל מגיע לנו!!!! יותר קל לא ליפול לשטויות...
זה א פ ש ר י יקירתי! והכי חשוב : תעסקי את עצמך עם האורחים , תהני מהאווירה , השמחה וההתרגשות...יהיה כיף!
בהצלחההההההההההההההה רבההההההההההההה
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 14:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלומית ברכות ואיחולים ליום הולדתה של ביתך!!! שתזכי לגדל אותה באושר ונחת עוד שנים רבות. קראתי את דבריך ועצתי לך לנצל את מעמדת המארחת. את בטח מתכננת מסיבת יום הולדת עם כל הכיבוד, עוגה, אוכל, שתייה ואת מארחת. מתפקידך לדאוג שהכל יהיה בסדר, שהכל יתנהל לפי התכנית וזה מה שתעשי: לפני שמתחילה החגיגה תדאגי לאכול משהו, אפילו ביצה קשה בפלפל אדום העיקר שזה יחזיק אותך ולא תפתחי רעב. במהלך המסיבה תדאגי שלכולם יהיה כייף ושלא יחסר דבר וכך את עסוקה כל הזמן ולא מגיעה לצלחות האוכל. לסיכום: לאכול לפני כדי למנוע בולמוס אכילה ושנית, במהלך האירוע לדאוג שהכל מתקתק ולשמור מרחק מהצלחות. בהצלחה והנאה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 14:30
 חגיתי Posts: 27
|
שלומית יקרה, כולנו באותה בעיה. אמנם סופשבוע למנוחה ורגיעה וכן נושא האכילה מטריד יותר בזמן שמירה. תחושות הפחד והחששות מעוררות חוסר ביטחון ומעודדות אכילה לא מבוקרת ורגשית. תחשבי, כמה ימים לפני את במתח....בסופשבוע מתפרקים. תחשבי חזק, פחות תכנונים עוזרים לי להתגבר יותר. עצם ההקפדה על בלי פחמימות מחמש מקטינה את הסיכוי לזלילות. תנסי להקפיד ולדבוק בתפריט כמה שאת יכולה, גם אם לא תצליחי להימנע לגמרי לא קרה כלום- עצם החזרה למשטר תמתן את צבירת העודפים. מחד פעמי לא משמינים במיוחד כשנהנים. חיזוק היכולת לחשוב חיובי מקטינה לחצים, מקטינה הסתברות לאכילה רגשית בכל המובנים. סופשבוע נעים, חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 13:45
 shlomit72 Posts: 35
|
בכל פעם שאני עושה איזושהיא דיאטה אני פוחדת להגיע לסופ"ש כי כאן יש לי בעיה ובעיה גדולה, בשבוע האחרון למרות הירידה שישישבת היה "צולע" ,מאוד השתדלתי (לפחות לא עליתי) הפעם (עם יום הולדת של ביתי בשבת הקרובה) רוצה איזה שהם טיפים לעבור את סופ"ש בלי עודפים...אשמח לשמוע
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|