03/02/2011 07:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
כן כן, היום בערב!!! זו השעה שאני עם עצמי ומקסימום כוס התה יושבים מול מירי ומקשיבים בלי שאף אחד יפריע... אקורדיאון כתב: dany כתב: זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: הי לביאה, אנחנו לומדות ומתפתחות מההרצאות של מירי. כל פעם עולה לסדר היום נושא חשוב שמירי מטפלת בו מן השורש. מחר תהיה הרצאה חדשה עם נושא חשוב נוסף על סדר היום. המשך הצלחה !!! חשובבבבב חזקה עבור כולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
כן כן, היום בערב!!! זו השעה שאני עם עצמי ומקסימום כוס התה יושבים מול מירי ומקשיבים בלי שאף אחד יפריע... אקורדיאון כתב:
dany כתב: זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: הי לביאה, אנחנו לומדות ומתפתחות מההרצאות של מירי. כל פעם עולה לסדר היום נושא חשוב שמירי מטפלת בו מן השורש. מחר תהיה הרצאה חדשה עם נושא חשוב נוסף על סדר היום. המשך הצלחה !!! חשובבבבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:18
|
dany כתב:
זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: הי לביאה, אנחנו לומדות ומתפתחות מההרצאות של מירי. כל פעם עולה לסדר היום נושא חשוב שמירי מטפלת בו מן השורש. מחר תהיה הרצאה חדשה עם נושא חשוב נוסף על סדר היום. המשך הצלחה !!! חשובבבבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:12
 dany Posts: 19819
|
זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
הי לביאה, אנחנו לומדות ומתפתחות מההרצאות של מירי. כל פעם עולה לסדר היום נושא חשוב שמירי מטפלת בו מן השורש. מחר תהיה הרצאה חדשה עם נושא חשוב נוסף על סדר היום. המשך הצלחה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 00:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הרצאה סוף.... ויישר כוח לבעלך לא לשכוח להודות בהצלחה המשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 13:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי לביאה, אנחנו לומדות ומתפתחות מההרצאות של מירי. כל פעם עולה לסדר היום נושא חשוב שמירי מטפלת בו מן השורש. מחר תהיה הרצאה חדשה עם נושא חשוב נוסף על סדר היום. המשך הצלחה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 13:07
|
לביאה כתב:
רק היום שמעתי את ההרצאה על הכעס בתהליך ההרזיה והתרגשתי מאוד. הענקת לי שיעור מאלף, למרות שאני לא מכירה את הסיפור על השכירות. מה שאני לוקחת איתי הפעם זה התזכורת ש"הכעס הוא אוייב" ואני מחברת את המשפט הזה עם "אוייבים לא מכניסים הביתה..." התמזל מזלי וזכיתי בבן זוג שיודע לעזור לי ברגעי כעס ועל כך אני אסירת תודה. עם זאת, כפי שאמרת, התרגול האישי לעולם לא נגמר ותמיד יש מה לשפר. שוב תודה ואהבה רבה הלביאה משנגחאי שחוזרת לישראל בקרוב  מחכים לך בכליון עיניים,חוזרת יפיפיית הכוכבים על הר הכרמל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 12:46
 קרנושה Posts: 3420
|
בהצלחה יקירה! כלללללל הכבוד לך על הדיטה מרחוק..קרוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 11:34
 לביאה Posts: 402
|
רק היום שמעתי את ההרצאה על הכעס בתהליך ההרזיה והתרגשתי מאוד. הענקת לי שיעור מאלף, למרות שאני לא מכירה את הסיפור על השכירות. מה שאני לוקחת איתי הפעם זה התזכורת ש"הכעס הוא אוייב" ואני מחברת את המשפט הזה עם "אוייבים לא מכניסים הביתה..." התמזל מזלי וזכיתי בבן זוג שיודע לעזור לי ברגעי כעס ועל כך אני אסירת תודה. עם זאת, כפי שאמרת, התרגול האישי לעולם לא נגמר ותמיד יש מה לשפר.
שוב תודה ואהבה רבה הלביאה משנגחאי שחוזרת לישראל בקרוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|