03/02/2011 05:14
 dany Posts: 19819
|
אז עוד מעט אשים לך עוד רבקה כתב:
דני'לה , איזה כיף להאזין ולהקשיב לשירי קליף ריצארד אוהבת את שיריו עד בלי די כשהיה כאן בארץ הלכתי להופעה שלו ומאז אני פשוט אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 01:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
איזה כייף להחליף שירים לשירים כה מעניינים תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 17:23
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה , איזה כיף להאזין ולהקשיב לשירי קליף ריצארד אוהבת את שיריו עד בלי די כשהיה כאן בארץ הלכתי להופעה שלו ומאז אני פשוט אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 13:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
דני יקרה תודה על הנגיעות הנפלאות המחזירות אותנו לימינו הצעירים!!!
ואקו, מה, קולנוע פאר כבר לא קיים???
אני כתל אביבית לשעבר הוא היה חלק מילדותי,
יש לי זכרונות מאוד נוסטלגיים מהאזור.
הכל משתנה לנגד עינינו........ לצערי כי רב לא,הוא נסגר וסופר באבא נמצא במקומו. הוא היה חלק בלתי נפרד מהילדות שלי מהשכונה ומאוד חבל שהכל נעלם .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 12:11
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, איזה כיףףףףףףףףףףףף !!!! אותי זה תמיד מרגש.
אהבתי.
נשיקות
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 11:34
 1103 Posts: 5022
|
דניאלה איזה כייף לחזור לרגע קט לשנות השישים ולהרגיש צעירים בנפש,
עם רצון לקום ולרקוד.
נשיקות
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:39
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה תודה על הנגיעות הנפלאות המחזירות אותנו לימינו הצעירים!!!
ואקו, מה, קולנוע פאר כבר לא קיים???
אני כתל אביבית לשעבר הוא היה חלק מילדותי,
יש לי זכרונות מאוד נוסטלגיים מהאזור.
הכל משתנה לנגד עינינו........
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:31
|
אתמול שמתי את אלביס המלך בשיר דרכי שלי..... היום לשם איזון שמתי את קליף ריצארד בצעירים שהרי אנחנו כאלו......... ולאיזון את הביטלס שלא יעלבו. נשיקות לביאה כתב:
הלוואי והייתי יודעת על מה אתן מדברות. לצערי בסין אין גישה ל-utube ככה שאני רק יכולה לדמיין את הנוסטלגיה וההנאה שלכן... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:30
 לביאה Posts: 402
|
הלוואי והייתי יודעת על מה אתן מדברות. לצערי בסין אין גישה ל-utube ככה שאני רק יכולה לדמיין את הנוסטלגיה וההנאה שלכן... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:24
|
חגגתי לילדה יום הולדת 5 וכל הלילה שמעתי את התקליטים.............
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני אהבתי את כולם............. סלוניסתית בלב ובנפש אך אלביס היה מעל כולם בכלל לא באותה הרמה............... היו לי כל התקליטים...... ולא תאמיני הוא נפטר ביום הולדת של הבת השניה שלי 16.8 אז לא ידעתי את נפשי לחגוג לילדה או להתאבל עליו........... נחשי????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: זוכרת את המלחמה הנוראית אלביס קליף.......... באו הביטלס והביסו את שניהם........... http://www.youtube.com/watch?v=4ybLA7ahs3A אקורדיאון כתב: dany כתב: אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים. דני אין עלייך. תודה ענקית. חחחח לאן את מחזירה אותי,נכון אני הייתי קליף ורק לימים התחלתי לאהוב גם את אלביס. ניחשתי,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:51
|
dany כתב:
אני אהבתי את כולם............. סלוניסתית בלב ובנפש אך אלביס היה מעל כולם בכלל לא באותה הרמה............... היו לי כל התקליטים...... ולא תאמיני הוא נפטר ביום הולדת של הבת השניה שלי 16.8 אז לא ידעתי את נפשי לחגוג לילדה או להתאבל עליו........... נחשי????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: זוכרת את המלחמה הנוראית אלביס קליף.......... באו הביטלס והביסו את שניהם........... http://www.youtube.com/watch?v=4ybLA7ahs3A אקורדיאון כתב: dany כתב: אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים. דני אין עלייך. תודה ענקית. חחחח לאן את מחזירה אותי,נכון אני הייתי קליף ורק לימים התחלתי לאהוב גם את אלביס. ניחשתי,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:30
|
אני אהבתי את כולם............. סלוניסתית בלב ובנפש אך אלביס היה מעל כולם בכלל לא באותה הרמה............... היו לי כל התקליטים...... ולא תאמיני הוא נפטר ביום הולדת של הבת השניה שלי 16.8 אז לא ידעתי את נפשי לחגוג לילדה או להתאבל עליו........... נחשי?????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: זוכרת את המלחמה הנוראית אלביס קליף.......... באו הביטלס והביסו את שניהם........... http://www.youtube.com/watch?v=4ybLA7ahs3A אקורדיאון כתב: dany כתב: אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים. דני אין עלייך. תודה ענקית. חחחח לאן את מחזירה אותי,נכון אני הייתי קליף ורק לימים התחלתי לאהוב גם את אלביס.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:26
|
dany כתב:
זוכרת את המלחמה הנוראית אלביס קליף.......... באו הביטלס והביסו את שניהם........... http://www.youtube.com/watch?v=4ybLA7ahs3A אקורדיאון כתב: dany כתב: אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים. דני אין עלייך. תודה ענקית. חחחח לאן את מחזירה אותי,נכון אני הייתי קליף ורק לימים התחלתי לאהוב גם את אלביס.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:25
|
dany כתב:
בעלי חושב שהתחרפנתי עוד לא חמש וחצי בבוקר והרמקול................. מרגישה בת 16 חחחח כן אצלי זה מתנגן כבר פעם שלישית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:24
|
בעלי חושב שהתחרפנתי עוד לא חמש וחצי בבוקר והרמקול................. מרגישה בת 16
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:22
|
זוכרת את המלחמה הנוראית אלביס קליף.......... באו הביטלס והביסו את שניהם...........
http://www.youtube.com/watch?v=4ybLA7ahs3A אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים. דני אין עלייך. תודה ענקית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:17
|
dany כתב:
אני כותבת ואת מעלה וואו וואו,את הסרט שהיה בקולנוע פאר בת"א שבמקומו פועל כיום סופר, כל שבוע חברותי ואני הלכנו לראות את קילף החתיך ולשמוע את השירים.
דני אין עלייך.
תודה ענקית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:14
|
http://www.youtube.com/watch?v=UNufA_ZUQOo
|