04/02/2011 11:46
 יעלי Posts: 589
|
ויצא הכל עם שגיאות כתיב- אהבתי ולא אהתי fishing ולא - fish.... אתן עדין נראות מדהים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 11:45
 יעלי Posts: 589
|
אהתי את הפוסט הזה שהתחיל מזמר מוכשר, והפך ל - fish for compliments הדדי....... סתם.... דני, אקו, כולכן נראות מ ד ה י ם!!!!!!! אוהבת שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 09:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב: תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין. דניל'ה את נראית מצוין ,אבל ממששששששששששששששש! אז שלא תכניסי לעצמך שטויות לראש. אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 01:49
 tutit Posts: 2431
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: קול יפה מאד........ בכלל יש כשרונות כאן חבל"ז אכן יש ואני שובחזרתי לקליף שילווה אותי . ושוב ושוב ,אני פשוט מתעגת על כל הלקט. ודרך אגב גם אני שמה את זה כל פעם שנכנסת לפורום,לקט סוף! שמחה שאהבת................כיףףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 01:47
|
שאפתנית כתב:
דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב: תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
דניל'ה את נראית מצוין ,אבל ממששששששששששששששש! אז שלא תכניסי לעצמך שטויות לראש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 01:38
|
שאפתנית כתב:
הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים.
גם אני אוהבת לראות תכניות של פעם שהיינו צעירים.......ובאמת חסרות היום התכניות של פעם!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 01:37
|
אקורדיאון כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: קול יפה מאד........ בכלל יש כשרונות כאן חבל"ז אכן יש ואני שובחזרתי לקליף שילווה אותי . ושוב ושוב ,אני פשוט מתעגת על כל הלקט.
שמחה שאהבת................כיףףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 21:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו ודני נראות מצויין את שאפתנית טרם ראיתי אז בנות תעריכו את האני החדש שלכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:46
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: קול יפה מאד........  בכלל יש כשרונות כאן חבל"ז אכן יש ואני שובחזרתי לקליף שילווה אותי . ושוב ושוב ,אני פשוט מתעגת על כל הלקט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:45
|
שאפתנית כתב:
אין עליך. את רואה שאני צודקת?!?! dany כתב: נו טוב אוותר לך..............חחחחחחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב: תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין. בדיוק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין עליך. את רואה שאני צודקת?!?! dany כתב:
נו טוב אוותר לך..............חחחחחחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב: תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:21
 dany Posts: 19819
|
נו טוב אוותר לך..............חחחחחחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב:
דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב: תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:18
|
דני זה לא פתוח לויכוח. את נראית מצויין!!!! וחוץ מזה אנחנו קובעות ולא את אז את לא יכולה לערער על דברינו. dany כתב:
תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:17
|
dany כתב:
תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין. חחחחחחח בחיי שקניתי בשבוע שעבר שני זוגות,אני רואה מצויין,תאמרי תודה ותפרגני לעצמך קצת?!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:15
|
תודה יקירה, מתי החלפת משקפיים לאחרונה????????????????? אקורדיאון כתב:
dany כתב: אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:14
|
dany כתב:
אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. נו ולמה אוי את ניראת שיגעון,צעירה ,יפה, ואגב גם הוא נראה מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:12
|
תדעי לך שמאוד אהבתי את דליק ולפעמים אני מאזינה לו ברדיו.
dany כתב:
אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב: הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים. edited by שאפתנית on 2/3/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:10
|
אתן מסתכלות על אביב שהוא בגיל של הבת שלי השניה מיכל, ואני מסתכלת על דליק שהוא בגיל שלי................. אוייייייייייייייייייי שאפתנית כתב:
הדסי איך זרקת אותי אחורה. איך הייתי אוהבת לראות את התכנית שמניות באוויר. חבל שהיום אין כאלו תכניות בטלויזיה עם קצת חינוך וערך מוסף לילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:49
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:30
|
 אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: תודה מקסימות יש לכן לב  זהבבבב תודה ולך לא פחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|