01/02/2011 20:00
 קרנושה Posts: 3420
|
מירוש אהובה אני מתנצלת שלא יכולתי לבוא היום אבל אני שומרת חזק ואל תדאגי! אני דוגרת על הספרים חזקקקקקקקק כי ביום חמישי הזה מחכה לי מבחן בובמה ולא קל..ומכיוון שכל הסמסטר הייתי ילדה טובה והוצאתי תשיעיות לפיכך, ובהתאם לזאת אני חייבת לעצמי ציון קורס מכובד..אני חנונית אמיתית, בחיי..ואני ממש מתבאסת שלא אראה אותך השבוע אבל מבטיחה להתייצב בלשכתך בשבוע הבא. אוף, אני לא מקבלת חיבוק השבוע כמה אני אוהבת אותך!
אני מניחה שגם ליטל ועוד כמה סטודנטיות/ים נבחנים איתי ביום חמישי ואני מאחלת לכולם המון הצלחה! המבחנים של האופ' בניגוד למה שאנשים חושבים ויודעים, מאדדדד קשים, בכלל הלימודים דורשים ממך המון הקרבה אבל זה ענין של בחירה, אני מבסוטית.
וכן, כמו שנחושקה רשמה, סמסטר חדש מתחיל-הסטודנטים לבית ההשכלה הגבוהה של החיים אצל מירוש בלקין חייבים לתת תוצאות, להביא אותה בגדול..אין מנוס, גמני התחייבתי. אז שיהיה בהצלחה לכולנו הכי הכי גדולה בהרזיה כי לשם מטרה זו התכנסנו ועם המדריכה הכי יפה ומדהימה בארץ הבנאדם לא צריך עוד שומדבר!
נשיקות וחיבוקים ו..מסתבר שייש עשן בלי אש כי יוצא ממני עשן של פסיכולוגיה מבטיחה לתת נוכחות בהמשך...! קרן.
|