07/02/2011 00:12
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 08:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
לביאה, את נהדרת, רק תמשיכי כך ותגיעי אלינו, לישראל, יפה וחטובה!!!
ובאשר לשלשיית מה קשור של פורום מירי בלקין, אין עליכן, תמיד מעלות חיוך, תמיד מביאות מצב רוח נהדר ורענן, כיף גדול לקרוא אתכן!!! חחחח תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:39
 dany Posts: 19819
|
תעשי גוגל ותמצאי..........................
שאפתנית כתב:
צודקת, לצערי זה לא אומר לי כלום. אני יכולה לשער שמדובר בשחקנים מוצלחים מאיזשהו תאטרון אבל לא יותר מזה. dany כתב: ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:29
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה, את נהדרת, רק תמשיכי כך ותגיעי אלינו, לישראל, יפה וחטובה!!!
ובאשר לשלשיית מה קשור של פורום מירי בלקין, אין עליכן, תמיד מעלות חיוך, תמיד מביאות מצב רוח נהדר ורענן, כיף גדול לקרוא אתכן!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
צודקת, לצערי זה לא אומר לי כלום. אני יכולה לשער שמדובר בשחקנים מוצלחים מאיזשהו תאטרון אבל לא יותר מזה. dany כתב:
ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 04:46
|
dany כתב:
וחכמות אקורדיאון כתב: dany כתב: ברור לא היה לי ספק אקורדיאון כתב: dany כתב: ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה? אבל לי זה אומר. חחחחח מה זה אומר????שאנחנו בוגרות? חחחח בדיוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 15:02
|
וחכמות אקורדיאון כתב:
dany כתב: ברור לא היה לי ספק אקורדיאון כתב: dany כתב: ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה? אבל לי זה אומר. חחחחח מה זה אומר????שאנחנו בוגרות?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 10:04
|
dany כתב:
ברור לא היה לי ספק אקורדיאון כתב: dany כתב: ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה? אבל לי זה אומר. חחחחח מה זה אומר????שאנחנו בוגרות?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 07:03
|
ברור לא היה לי ספק אקורדיאון כתב:
dany כתב: ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה? אבל לי זה אומר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 06:17
|
dany כתב:
ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב: ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה? אבל לי זה אומר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 16:49
|
ברור אז הופכות לרביעית מועדון התיאטרון ........... לא בטוחה שזה אומר לך משהו.................. שאפתנית כתב:
ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 14:25
|
ממש שלישיה פותחת. היום הלכתי לקנות מעיל חדש, נכנסתי לחנות הצחקתי את המוכרות. הכנסתי אנרגיות טובות והלכתי. הן אמרו לי תבואי תמיד, כייף שאת נכנסת את משהו מיוחד. נו אז התקבלתי לשלישיה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 09:20
|
דובונית אכפת לי כתב:
תאמינו לי שלושתכם שאפתנית דני ואקו אם לא הייתם היינו צריכים להמציא אותכן אין על החוש הומר החיוך והצחוק תודה  חחחחחח רק שנמשיך לצחוק שהרי האופציה השניה לא באה בחשבון. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 04:56
|
ממש שלישית מה קשור....................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 21:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תאמינו לי שלושתכם שאפתנית דני ואקו אם לא הייתם היינו צריכים להמציא אותכן אין על החוש הומר החיוך והצחוק תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 07:04
|
שאפתנית כתב:
צודקת אקו, שוב צריך לתת את הפוקוס לסוף השבוע. הלוואי שנשלוט בפה. שהרוכסן יסגר טוב טוב. אקורדיאון כתב: נהדר בנות אבל ....תשומת לב,מגיעים לסוף שבוע. נקווה שכולנו נצליח לשלוט באוכל והנהנה מכל הדברים
האחרים שסוף השבוע מציע לנו.
בהצלחה. חחחחח אני הולכת לקנות ולסגור חזק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:40
|
צודקת אקו, שוב צריך לתת את הפוקוס לסוף השבוע. הלוואי שנשלוט בפה. שהרוכסן יסגר טוב טוב. אקורדיאון כתב:
נהדר בנות אבל ....תשומת לב,מגיעים לסוף שבוע. נקווה שכולנו נצליח לשלוט באוכל והנהנה מכל הדברים
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:51
|
אהבתי........חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
dany כתב: אצבע על הדופק אקורדיאון כתב: נהדר בנות אבל ....תשומת לב,מגיעים לסוף שבוע. נקווה שכולנו נצליח לשלוט באוכל והנהנה מכל הדברים
בהצלחה. ורוכסן על הפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:48
|
dany כתב:
אצבע על הדופק אקורדיאון כתב: נהדר בנות אבל ....תשומת לב,מגיעים לסוף שבוע. נקווה שכולנו נצליח לשלוט באוכל והנהנה מכל הדברים
בהצלחה. ורוכסן על הפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:36
|
אצבע על הדופק אקורדיאון כתב:
נהדר בנות אבל ....תשומת לב,מגיעים לסוף שבוע. נקווה שכולנו נצליח לשלוט באוכל והנהנה מכל הדברים
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|