03/02/2011 00:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית מתוקה הכני עצמך לשעות ההלו מרא קולרבי חם או רגיל גזר חתוך פלפל לרצועות לצאת לצעידה בשעה הקשה או כל דבר שיקל את יכולה לחזור לעצמך את הרי נחושה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 00:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טרי מאושרת בשבילך יפיפיה ומאחלת לך המון בהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:48
 אשירה Posts: 4292
|
טרי יקרה, את מעוררת השראה, התהליך לא פחות חשוב מההשג, והרגשת השליטה שלך תביא אותך למטרה,
המשך הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 08:07
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טרי אני ממש שמחה בשבילך וממש שמחה לקרוא שאת על הגל, שגם לך הרישום עוזר ואני הכי מעודדת מלקרוא איך אחרי ההריון את כבר שוב בעניינים, חזק בירידות ובהחזרת החובות...
שיהיה לך המשך שבוע מוצלח וחזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 08:03
 דרך המלך Posts: 5707
|
טרי יקרה איזה כייף להיות מרוגשת מהתהליך ובמיוחד להתרגש ממעמד השקילה המשיכי בדרך הזאת... כל הכבוד יקירה והמון בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 07:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי, האופטימיות הזו שאת מרגישה זה חלק מהשינוי שאנו עוברים בתהליך. יש נקודות של אור וזו אחת מהן. hadasosh1 כתב:
הרבה הצלחה טרי עד למשקל היעד............ ושכולנו נרגיש כמוך בהקדם..........גם אצלי יש ימים שמהצהריים אני אוכלת קצת יותר וממש מתגעגעת לשליטה שהיתה לי לפני מס' חודשים. אבל יש בי אופטימיות (מה שפעם לא היה) וזה הכי חשוב.......... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:18
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה בכדי לדעת בבירור אם את מזייפת הרישום הוא המדד הטוב ביותר........ממש כל דבר אפילו הביס הכי קטן של משהו זניח...... לרשום מיד לא מאוחר יותר כי אז כל שמנמוד ידוע מדחיק ושוכח............ הצלחה יקירה hadasosh1 כתב:
הרבה הצלחה טרי עד למשקל היעד............ ושכולנו נרגיש כמוך בהקדם..........גם אצלי יש ימים שמהצהריים אני אוכלת קצת יותר וממש מתגעגעת לשליטה שהיתה לי לפני מס' חודשים. אבל יש בי אופטימיות (מה שפעם לא היה) וזה הכי חשוב.......... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 02:03
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
טרי כתב: נחושה כתב: יקירתי, זוכרת את הימים הללו שהכול מסביבי היה מפלסטיק, שלא הירהרתי באוכל ושראיתי את המשקל יורד ויורד ולא האמנתי שזה אמיתי... היכן הימים הללו כעת? ! אשמח לקבל טיפים, את התורה אני יודעת תאמיני לי, היישום בעייתי מהצהריים והלאה. גאה בך מאוד, שמחה ומפרגנת לך מכל הלב, המשיכי לאט ובטוח בדרך להגשמת כל מטרותייך ובהצלחה  נחושה יקירתי, אחרי שעליתי 5 ק"ג בחודשיים ואני לאחר לידה שירדתי 15 קילו תפסתי את עצמי והתחלתי ברישום יום יומי וזה מאוד מחזק אותי גם לי הכי קשה מהצהריים והלאה אז אני לועסת מסטיק ושותה תה להרגע והטיפ שגורם לי לרדת ממש טוב אני מוותרת על הפרוסה בשעה 5 ואוכלת צנון או קולרבי. מקווה שעזרתי נחושה טיפ נהדר הוא הרישום.
אפשר גם לנשנש גזר ושומר שזה מה שהחזיק אותי מלהתפרע היום.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 01:59
 tutit Posts: 2431
|
הרבה הצלחה טרי עד למשקל היעד............ ושכולנו נרגיש כמוך בהקדם..........גם אצלי יש ימים שמהצהריים אני אוכלת קצת יותר וממש מתגעגעת לשליטה שהיתה לי לפני מס' חודשים.
אבל יש בי אופטימיות (מה שפעם לא היה) וזה הכי חשוב..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 18:20
 קרולין Posts: 6651
|
טרי יקרה, כיף גדול להנות מהתהליך ולראות בו דרך חיים.
תמשיכי להתמיד להצליח ו ל ה ת ר ג ש.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 17:14
|
נחושתי יקרה, שולחת אותך אל כל מיני כתובים שכתבת לנו ברגעיך החזקים יותר, אני בטוחה שיש לך אותם .......... קראי בהם בעיון ומצאי בהם שוב את הכוחות שהיו לך כי הם טמונים בך. המון הצלחה יקירתי. את יודעת כי את שווה וכי מגיע לך. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 17:12
|
טרי כל הכבוד שחזרת לעצמך......... הרישום זו ממש תרופת פלא. מאחלת לך שהטורבו שתפסת ימשיך עוד ועוד. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 16:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טרי כתב:
נחושה כתב: יקירתי, זוכרת את הימים הללו שהכול מסביבי היה מפלסטיק, שלא הירהרתי באוכל ושראיתי את המשקל יורד ויורד ולא האמנתי שזה אמיתי... היכן הימים הללו כעת? ! אשמח לקבל טיפים, את התורה אני יודעת תאמיני לי, היישום בעייתי מהצהריים והלאה. גאה בך מאוד, שמחה ומפרגנת לך מכל הלב, המשיכי לאט ובטוח בדרך להגשמת כל מטרותייך ובהצלחה  נחושה יקירתי, אחרי שעליתי 5 ק"ג בחודשיים ואני לאחר לידה שירדתי 15 קילו תפסתי את עצמי והתחלתי ברישום יום יומי וזה מאוד מחזק אותי גם לי הכי קשה מהצהריים והלאה אז אני לועסת מסטיק ושותה תה להרגע והטיפ שגורם לי לרדת ממש טוב אני מוותרת על הפרוסה בשעה 5 ואוכלת צנון או קולרבי. מקווה שעזרתי נחושה טיפ נהדר הוא הרישום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 16:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טרי כתב:
וזה כייף גדול אני מתרגשת מהשקילה  תמיד הלב דפק בחוזקה מלחץ ופחד עכשוו זה רק התרגשות טובה... יישר כח,בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 13:19
 טרי Posts: 168
|
נחושה כתב:
יקירתי, זוכרת את הימים הללו שהכול מסביבי היה מפלסטיק, שלא הירהרתי באוכל ושראיתי את המשקל יורד ויורד ולא האמנתי שזה אמיתי... היכן הימים הללו כעת? ! אשמח לקבל טיפים, את התורה אני יודעת תאמיני לי, היישום בעייתי מהצהריים והלאה. גאה בך מאוד, שמחה ומפרגנת לך מכל הלב, המשיכי לאט ובטוח בדרך להגשמת כל מטרותייך ובהצלחה  נחושה יקירתי, אחרי שעליתי 5 ק"ג בחודשיים ואני לאחר לידה שירדתי 15 קילו תפסתי את עצמי והתחלתי ברישום יום יומי וזה מאוד מחזק אותי גם לי הכי קשה מהצהריים והלאה אז אני לועסת מסטיק ושותה תה להרגע והטיפ שגורם לי לרדת ממש טוב אני מוותרת על הפרוסה בשעה 5 ואוכלת צנון או קולרבי. מקווה שעזרתי נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 13:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה בשקילה ואכן אין תחושה יותר טובה וממכרת מתחושת השליטה באוכל. טרי כתב:
וזה כייף גדול אני מתרגשת מהשקילה תמיד הלב דפק בחוזקה מלחץ ופחד עכשוו זה רק התרגשות טובה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 12:44
 רבקה Posts: 8411
|
טרי יקירה אכן אין על תחושה נפלאה שכזו כשהשליטה זורמת לכיווןבו אנו צועדים למטרה
מאחלת לך להמשיך כך והביא רק בשורות טובות בהצלחה מתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 11:31
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, זוכרת את הימים הללו שהכול מסביבי היה מפלסטיק, שלא הירהרתי באוכל ושראיתי את המשקל יורד ויורד ולא האמנתי שזה אמיתי... היכן הימים הללו כעת? ! אשמח לקבל טיפים, את התורה אני יודעת תאמיני לי, היישום בעייתי מהצהריים והלאה. גאה בך מאוד, שמחה ומפרגנת לך מכל הלב, המשיכי לאט ובטוח בדרך להגשמת כל מטרותייך ובהצלחה

נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 10:45
 טרי Posts: 168
|
וזה כייף גדול אני מתרגשת מהשקילה  תמיד הלב דפק בחוזקה מלחץ ופחד עכשוו זה רק התרגשות טובה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|