03/02/2011 22:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
צודקת וזו גם המלצה של מירי לכתוב ואז לראות את הדברים בפרספקטיבה אחרת תודה בצקיסטית בגמילה כתב:
קודם כל - כשלא מכניסים אויבים הביתה ומקפידים 7 ימים בשבוע על אכילת פחמימות אחרי 5 - אז אין בולמוסים, כי כמה חלבונים ווירקות אפשר לאכול?? ולגבי הכתיבה - שימו לב שהפורום הזה מתבצע בכתיבה. בכל פעם שמישהי מאיתנו מרגישה שבולמוס מתקרב - היא כותבת כאן וזה מקל עליה. כמובן שהפידבקים מקלים, אבל עצם הכתיבה מהווה התפרקות וגם היא מקלה על הכותבת. אם אינכן נמצאות ליד מחשב/אינטרנט, אתן יכולות לקחת דף ועט, ולכתוב לעצמכן. גם זה עוזר כנגד בולמוסים, כי כשרושמים מחשבות והרגשות - זה מעלה אותן מהתת מודע אל המודע, ואז במקום לפנות אל האוכל ולהדחיק את הרגש, אנחנו מנהלות דיאלוג פעיל עם עצמנו ולא מדחיקות את הרגש, והצורך להתנפל על האוכל פוחת. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 16:30
 dany Posts: 19819
|
כמה נכון תודה בצקיסטית בגמילה כתב:
קודם כל - כשלא מכניסים אויבים הביתה ומקפידים 7 ימים בשבוע על אכילת פחמימות אחרי 5 - אז אין בולמוסים, כי כמה חלבונים ווירקות אפשר לאכול?? ולגבי הכתיבה - שימו לב שהפורום הזה מתבצע בכתיבה. בכל פעם שמישהי מאיתנו מרגישה שבולמוס מתקרב - היא כותבת כאן וזה מקל עליה. כמובן שהפידבקים מקלים, אבל עצם הכתיבה מהווה התפרקות וגם היא מקלה על הכותבת. אם אינכן נמצאות ליד מחשב/אינטרנט, אתן יכולות לקחת דף ועט, ולכתוב לעצמכן. גם זה עוזר כנגד בולמוסים, כי כשרושמים מחשבות והרגשות - זה מעלה אותן מהתת מודע אל המודע, ואז במקום לפנות אל האוכל ולהדחיק את הרגש, אנחנו מנהלות דיאלוג פעיל עם עצמנו ולא מדחיקות את הרגש, והצורך להתנפל על האוכל פוחת. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 13:41
 אשירה Posts: 4292
|
hadasosh1 כתב:
הי חגיתי! מסכימה עם מה שנכתב בימים שאני לא כ"כ בפורום יש לי יותר נפילות אני מבטיחה לעצמי שאעשה מאמץ להכנס יותר........... בהצלחה לכולנו................והמשך שבוע נהדר 
הדס חמודה, כולנו כאן בשבילך, שתפי אותנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 12:00
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי הכל מאהבה!!! כייף לנו איתך ואנו רוצות שתישארי איתנו כאן (מתי שאת יכולה כמובן) נשיבוקים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:19
|
love u back אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: תודה דני אקו ושאפתנית אשתדל להכנס כמה שיותר ואני כבר הרבה יותר טוב.............טפו טפו  אני שמחה שקצת חזרת לעצמך,אנחנו יחד כל הזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 04:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
תודה דני אקו ושאפתנית אשתדל להכנס כמה שיותר ואני כבר הרבה יותר טוב.............טפו טפו  אני שמחה שקצת חזרת לעצמך,אנחנו יחד כל הזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 02:02
 tutit Posts: 2431
|
תודה דני אקו ושאפתנית אשתדל להכנס כמה שיותר ואני כבר הרבה יותר טוב.............טפו טפו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 00:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד על הלמידה אכן אין על ההרצאות של מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 08:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
אכן כך ההרצאה על הבולמוסים היתה חזקה מאוד.. צריך רק ליישם את הנאמר ועל מירי שלנו אין תחליף מלכה אמיתית כל כך אוהבת לשמוע את ההרצאות כי גם להעביר הרצאה צריך לדעת איך ומירי עושה זאת מ ע ו ל ה!!!!!!!!!!! יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 07:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בימים שאת לא נכנסת לפורום ואת מרגישה שאת נופלת יותר בכל הקשור לאוכל אז תקפצי לביקור קצר, לפחות לקרוא אם לא לכתוב ותתחזקי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:35
|
כנסי מתוקה שאת נכנסת עושה לכולנו טוב.......... נשיבוקים אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: הי חגיתי! מסכימה עם מה שנכתב בימים שאני לא כ"כ בפורום יש לי יותר נפילות אני מבטיחה לעצמי שאעשה מאמץ להכנס יותר........... בהצלחה לכולנו................והמשך שבוע נהדר  הדסי העיקר שאת במסגרת ,ללא שום ספק היא מסייעת שלא לאבד את הרסן לחלוטין. מאחלת לך המון הצלחה וחזרי למסלול,חבל על ההישגים הנפלאים. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:34
|
 אקורדיאון כתב:
dany כתב: מחכה להרצאה................ והלוואי והייתי כבר מתפטרת ממר בולמוס לנצח נצחים  כנראה שזה לא קורה אבל נסתפק בלצמצם משמעותית את התופעה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 04:55
|
hadasosh1 כתב:
הי חגיתי! מסכימה עם מה שנכתב בימים שאני לא כ"כ בפורום יש לי יותר נפילות אני מבטיחה לעצמי שאעשה מאמץ להכנס יותר........... בהצלחה לכולנו................והמשך שבוע נהדר  הדסי העיקר שאת במסגרת ,ללא שום ספק היא מסייעת שלא לאבד את הרסן לחלוטין. מאחלת לך המון הצלחה וחזרי למסלול,חבל על ההישגים הנפלאים.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 04:53
|
dany כתב:
מחכה להרצאה................ והלוואי והייתי כבר מתפטרת ממר בולמוס לנצח נצחים  כנראה שזה לא קורה אבל נסתפק בלצמצם משמעותית את התופעה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 01:48
 tutit Posts: 2431
|
הי חגיתי! מסכימה עם מה שנכתב בימים שאני לא כ"כ בפורום יש לי יותר נפילות
אני מבטיחה לעצמי שאעשה מאמץ להכנס יותר........... בהצלחה לכולנו................והמשך שבוע נהדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 22:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חגיתי תלמידתי הנפלאה פשוט תפנימי את הכתיבה זה עובד.....בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 18:16
 קרולין Posts: 6651
|
ועל כך נאמר: מירי יש אל תתיאש. כל הרצאה מחזקת ונותנת כוח וכלים להמשך התהליךךךךךךךךךךך.
תמשיכי להתמיד ולהצליח.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 12:52
 אשירה Posts: 4292
|
חגית יקרה, זה באמת מרגש כאשר מישהו אחר מדבר מתוך ליבנו, וזו באמת גדולתה של מירי שלנו!!! חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:47
|
מחכה להרצאה................ והלוואי והייתי כבר מתפטרת ממר בולמוס לנצח נצחים
|
|