03/02/2011 00:37
 tutit Posts: 2431
|
שמחה לשמוע שחזרת לאופטימיות ולשליטה הרבה הצלחה , נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 00:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד זו הרוח יישר כוח והתמדה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 12:50
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי שמחה לשמוע שאת מרוצה ומצליחה להתגבר על המכשולים ובטוחה שחזרתך לארץ נותנת לך מוטיבציה כפולה ומכופלת כל הכבוד לך וקבלי חיבוק לחיזוק ועידוד להמשך הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 12:44
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, אני גאה בך, שיתפת אותנו בתחילת הנפילה, ועצרת אותה מייד. זה כל כך חשוב, כי הרי עד המעבר נותרו עוד כמה חודשים, ואם לא תהיי עם האצבע על הדופק את עלולה לקלקל את הדיאטה וזה יהיה מאוד חבל!!!
חיבוק לחיזוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בוקר מצויין עם אנרגיות חיוביות. עד יוני ,מטרה שתעמידי מול עינייך ואכן תפתיעי ותחזרי
רזה .
בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:15
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב לביאה שמחה לשמוע שהצונאמי עבר. שיהיה יום של אנרגיות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 08:06
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, בראבו! כיף לקרוא אותך מלאה באנרגיות טובות ודרייב להצליח.
יום מקסים שיהיה וכולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 07:02
 dany Posts: 19819
|
יקירתי זו הרוח וזו הנשמה אוהבת דני לביאה כתב:
למרות שהמחשבה הראשונה כשהתעוררתי הייתה: "אוףףףף על הנפילה של אתמול..." לבשתי בגדי ספורט, צעדתי שעה שלמה והתחלתי את היום בהחלטה נחושה של חזרה לשגרה. כל אחת כתבה כאן משפטי פנינה ואני יצרתי לעצמי שרשרת ואיתה אני הולכת... הכל נכון ואני לא רוצה, לא רוצה, לא רוצה לחזור לישראל שמנה. את כל הצעדים הפרקטיים לקראת החזרה כבר התחלתי והאכילה הרגשית באה בנוסף, לא במקום.
אני כבר מכירה את עצמי ויודעת שאצלי הכל בעוצמה. עם השנים אני עובדת על עצמי להתמתן אבל הבסיס נשאר ואני דווקא אוהבת את זה, כל הזמן בעשייה... כאן, בזכות הפורום המדהים אני מתאפסת על עצמי הרבה יותר מהר והדרמה שוכחת מהר יותר
אז תודה לכל החברות היקרות שמושיטות לי יד, שעוזרות, שמחבקות, מעגנות, מנערות, מעירות, מאירות, אוהבות. היום אני מתחייבת להיות בשליטה מלאה, גם אם אצטרך לכתוב כאן כל שעה... אוכלת צהריים בבית - דג וסלט, מתכננת, מכינה אוכל שמתאים לי, שותה הרבה תה צמחים ומים חמים (לא יכולה לשתות מים קרים בחורף הקפוא כאן).
להתראות בקרוב וכמו שנינוש כתבה - עוד יבואו ימים טובים ובהירים... ועכשיו אני מתחילה אותם שוב באהבה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו, זו הלביאה שמזהים בגוון הכתיבה את הנחישות, העשיה וההתמדה. חזרת יקירתי לתלם והנה שוב את עם המים, ההליכה והאכילה הנכונה. כל הכבוד יקירה, זו הדרך ותראי כשלא תהיה התעסקות באוכל ובכישלון הנלווה לו שאר הדברים יסתדרו בבהירות ובקלות. יום מוצלח ומאושר לך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 06:47
 נינוש Posts: 1442
|
גאה בך!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:52
 ענת Posts: 3849
|
לביאה כתב:
למרות שהמחשבה הראשונה כשהתעוררתי הייתה: "אוףףףף על הנפילה של אתמול..." לבשתי בגדי ספורט, צעדתי שעה שלמה והתחלתי את היום בהחלטה נחושה של חזרה לשגרה. כל אחת כתבה כאן משפטי פנינה ואני יצרתי לעצמי שרשרת ואיתה אני הולכת... הכל נכון ואני לא רוצה, לא רוצה, לא רוצה לחזור לישראל שמנה. את כל הצעדים הפרקטיים לקראת החזרה כבר התחלתי והאכילה הרגשית באה בנוסף, לא במקום.
אני כבר מכירה את עצמי ויודעת שאצלי הכל בעוצמה. עם השנים אני עובדת על עצמי להתמתן אבל הבסיס נשאר ואני דווקא אוהבת את זה, כל הזמן בעשייה... כאן, בזכות הפורום המדהים אני מתאפסת על עצמי הרבה יותר מהר והדרמה שוכחת מהר יותר
אז תודה לכל החברות היקרות שמושיטות לי יד, שעוזרות, שמחבקות, מעגנות, מנערות, מעירות, מאירות, אוהבות. היום אני מתחייבת להיות בשליטה מלאה, גם אם אצטרך לכתוב כאן כל שעה... אוכלת צהריים בבית - דג וסלט, מתכננת, מכינה אוכל שמתאים לי, שותה הרבה תה צמחים ומים חמים (לא יכולה לשתות מים קרים בחורף הקפוא כאן).
להתראות בקרוב וכמו שנינוש כתבה - עוד יבואו ימים טובים ובהירים... ועכשיו אני מתחילה אותם שוב באהבה רבה
לביאה יקרה, גאה בך ובטוחה שתצליחי ... את נשמעת עם מוטיבציה מחודשת כל הכבוד בכל מצב אנחנו בגהות ושפל..אז קבלי הכל באהבה אז חזקי ואמצי נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:43
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|