01/02/2011 09:52
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת ומחזקת המון המון הצלחה
אקורדיאון כתב:
שכחתי,בהצלחה רבה לכל נשקלי יום שלישי פעמיים כי טוב. תהנו מההרצאה המלאה בתמיכה עידוד ותובנות שהן זריקת עידוד
להמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שכחתי,בהצלחה רבה לכל נשקלי יום שלישי פעמיים כי טוב. תהנו מההרצאה המלאה בתמיכה עידוד ותובנות שהן זריקת עידוד
להמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:08
|
ענת כתב:
גאה בך יקירתי המשיכי בשיא החוזק ועם המון מוטיבציה חיבוק תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:08
|
לביאה כתב:
אקו יקרה אני זוכרת שכתבת לי שעל המקום זה מצויין ופתאום נפקחו לי העיניים. כי באמת לפעמים, להשאר על המקום זה מצויין יישר כוח אקו יקרה ותודה רבה רבה רבה לך על כל העזרה שאת שולחת לי המשך הצלחה לך באהבה תודה רבה יקירה,אכן על המקום בעיקר במצבי כיום כשהגעתי ליעד אחרי 40ק"ג ירידה, מצב אידאלי וקונה את כל שבוע ובקצב שלי ארד עוד קילו שניים לשם הבטחון.
תמיד אני אומרת על המקום בכל מצב טוב מעליה ולפעמים לצוף ולאגור כוחות מחודשים זה בסדר.
לביאה את עושה לי טוב על הלב מכך שאני גורמת לך ולו במעט להרים ראש ולהמשיך.
חיבוק גדול לתמיכה ועידוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:04
|
שאפתנית כתב:
בראבו אקו נשארת על המקום וזו הצלחה !!!! גם אני לא מתכוונת לפספס את ההרצאה, אשמע ואראה אותה בסוף השבוע. חודש טוב גם לך, שאפתנית תודה מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 08:38
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה! על המקום זה נהדררררררררררררר!
שיהיה לך יום מקסים.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו אקו נשארת על המקום וזו הצלחה !!!! גם אני לא מתכוונת לפספס את ההרצאה, אשמע ואראה אותה בסוף השבוע. חודש טוב גם לך, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:46
 לביאה Posts: 402
|
אקו יקרה אני זוכרת שכתבת לי שעל המקום זה מצויין ופתאום נפקחו לי העיניים. כי באמת לפעמים, להשאר על המקום זה מצויין יישר כוח אקו יקרה ותודה רבה רבה רבה לך על כל העזרה שאת שולחת לי המשך הצלחה לך באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:38
 ענת Posts: 3849
|
גאה בך יקירתי המשיכי בשיא החוזק ועם המון מוטיבציה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:15
|
dany כתב:
כן עשי זאת שאם לא כן אחר כך משלמים עם אכילה.................... אקורדיאון כתב: dany כתב: בוקר טוב ציפור השכמה.......... לא יכולת לנמנם עוד קמעה??????????? יום נהדר, אוהבת אקורדיאון כתב: בוקר טוב,כן ממש מאושרת שאני על המקום. בוקר חדש,חודש חדש וממשיכה,צריכה להחזיר חוב קטן וזה
יבוצע עוד השבוע למרות שמירי מוותרת לי עליו אני רוצה להחזירו
ליתר בטחון.
אכן ההרצאה באמת חובה לכל השמנמודים האמיתיים כמונו.
נשיבוקים. חחחחח איך אני יכולה להותיר אותך לבד כאן.למרות שהלכתי כל כך מאוחר לישון את רואה כמו שעון מעורר אבל נראה לי שאני הולכת להכריח את עצמי לחזור למיטה בתקווה לתפוס עוד מעט שינה. חס וחלילה זה לא יכול לבוא בחשבון.עוד רגע הולכת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:12
|
כן עשי זאת שאם לא כן אחר כך משלמים עם אכילה....................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: בוקר טוב ציפור השכמה.......... לא יכולת לנמנם עוד קמעה??????????? יום נהדר, אוהבת אקורדיאון כתב: בוקר טוב,כן ממש מאושרת שאני על המקום. בוקר חדש,חודש חדש וממשיכה,צריכה להחזיר חוב קטן וזה
ליתר בטחון.
נשיבוקים. חחחחח איך אני יכולה להותיר אותך לבד כאן.למרות שהלכתי כל כך מאוחר לישון את רואה כמו שעון מעורר אבל נראה לי שאני הולכת להכריח את עצמי לחזור למיטה בתקווה לתפוס עוד מעט שינה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:02
|
dany כתב:
בוקר טוב ציפור השכמה.......... לא יכולת לנמנם עוד קמעה??????????? יום נהדר, אוהבת אקורדיאון כתב: בוקר טוב,כן ממש מאושרת שאני על המקום. בוקר חדש,חודש חדש וממשיכה,צריכה להחזיר חוב קטן וזה
ליתר בטחון.
נשיבוקים. חחחחח איך אני יכולה להותיר אותך לבד כאן.למרות שהלכתי כל כך מאוחר לישון את רואה כמו שעון מעורר אבל נראה לי שאני הולכת להכריח את עצמי לחזור למיטה בתקווה לתפוס עוד מעט שינה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 04:59
|
בוקר טוב ציפור השכמה.......... לא יכולת לנמנם עוד קמעה??????????? יום נהדר, אוהבת
אקורדיאון כתב:
בוקר טוב,כן ממש מאושרת שאני על המקום. בוקר חדש,חודש חדש וממשיכה,צריכה להחזיר חוב קטן וזה
ליתר בטחון.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 04:57
|
בוקר טוב,כן ממש מאושרת שאני על המקום. בוקר חדש,חודש חדש וממשיכה,צריכה להחזיר חוב קטן וזה
ליתר בטחון.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 04:53
|
אקו יקירתי אין מצב לפספס הרצאה.............. ועוד עם כזה תיאור......... כבר אני כוססת ציפורניים. ויפה שאת עומדת במקום............ אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 00:51
|
יקירי לשמחתי נותרתי על המקום,קולולו,ממשיכה במרץ כדי להחזיר חוב ישן של קילוגרם. יקירי ההרצאה היתה פצצת מוטיבציה.מירי דיברה והרגשתי שאני עומדת מול המראה כל כך נכון
כל כך מהחיים,כל כך מחזק.
מגיע למירי יישר כח והמון תודה.
חס וחלילה מלוותר על ההרצאה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|