03/02/2011 21:41
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הדסוש כולנו תמיד שואפים אין מושלמות אנו בני אדם אחרת היינו נעלמים מרוב רזון חחחח העיקר שאנו יחד מטפלים בהצלחה ואחלה סופש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני שמחה לקרוא שיש שיפור בנושא העצירות. אני שמחה גם לקרוא שמיום ליום הולך לך יותר טוב, יופי את מצליחה לחזור שוב לתכנית. בראבו!!! hadasosh1 כתב:
שוב תודה לאקו דני ענת שאפתנית ודובונית המקסימות! כ"כ מחמם את הלב לקרוא את כל מה שכתבתן , הולך יותר טוב ככל שאני נכנסת יותר לכאן(כמובן שיש עדייןמה לשפר),והרישום גם עושה את שלו. הכדורים שלקחתי ממש טובים והעצירות נעלמה לעת עתה,חמסההההההההההה יש התאוששות סה"כ...... אבל עדיין לא מחוננת -שואפת לזה...... מאמינה שאשתפר עם הזמן. נשיקות 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 06:52
|
אני שמחה לקרוא שיש שיפור בנושא העצירות. אני שמחה גם לקרוא שמיום ליום הולך לך יותר טוב, יופי את מצליחה לחזור שוב לתכנית. בראבו!!! hadasosh1 כתב:
שוב תודה לאקו דני ענת שאפתנית ודובונית המקסימות! כ"כ מחמם את הלב לקרוא את כל מה שכתבתן , הולך יותר טוב ככל שאני נכנסת יותר לכאן(כמובן שיש עדייןמה לשפר),והרישום גם עושה את שלו. הכדורים שלקחתי ממש טובים והעצירות נעלמה לעת עתה,חמסההההההההההה יש התאוששות סה"כ...... אבל עדיין לא מחוננת -שואפת לזה...... מאמינה שאשתפר עם הזמן. נשיקות 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:27
 dany Posts: 19819
|
אצל כולנו יש מקום להשתפרות....... אך היות ואנחנו כאן יש סיכוי אדיר שזה יקרה hadasosh1 כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 05:26
|
כל הכבוד נילי יקרה על העבודה הטובה שאת עושה. חיבוק 1103 כתב:
ענת יקרה כרגיל מחוננת. את דוגמה למשפט "אין דבר העומד בפני הרזון" השבוע ירדתי קילו שלם המשך שבוע נפלא ובשליטה נשיקות נילי  
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 04:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
שוב תודה לאקו דני ענת שאפתנית ודובונית המקסימות! כ"כ מחמם את הלב לקרוא את כל מה שכתבתן , הולך יותר טוב ככל שאני נכנסת יותר לכאן(כמובן שיש עדייןמה לשפר),והרישום גם עושה את שלו. הכדורים שלקחתי ממש טובים והעצירות נעלמה לעת עתה,חמסההההההההההה יש התאוששות סה"כ...... אבל עדיין לא מחוננת -שואפת לזה...... מאמינה שאשתפר עם הזמן. נשיקות  נהדר ,כפי שכבר כתבתי כולנו מחוננות בעצם ההכרה שיש לנו בעיה כרונית ומטפלים בה יום יום. הכל יבוא על מקומו בשלום.
נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 01:36
 tutit Posts: 2431
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2011 00:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד ליורדות והדסוש אט אט תחליטי מראש עשית זאת כבר את יכולה פשוט להמשיך בלי הנחות זו דרך חיים נכונה ובריאה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 12:53
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד ענתי, מחוננת!!! נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 11:27
 1103 Posts: 5022
|
ענתי התכוונתי שאת דוגמא ומודל לחיכוי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 11:26
 1103 Posts: 5022
|
ענת יקרה כרגיל מחוננת. את דוגמה למשפט "אין דבר העומד בפני הרזון"
השבוע ירדתי קילו שלם
המשך שבוע נפלא ובשליטה
נשיקות
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:20
 אשירה Posts: 4292
|
ענת מקסימה, את אלופה, למרות החששות שלך מסתבר שאת עושה את העבודה מצויין, יישר כוח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 10:18

אין עלייך את מדהימה בנחישות שלך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 08:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
חצי קילו זה נהדר כל הכבוד המשיכי כך יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 06:40
|
הדסי מה שלומך? איך עוברים הימים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 06:35
 ענת Posts: 3849
|
hadasosh1 כתב:
ענת כתב: hadasosh1 כתב: וואו כל הכבוד....... יאללה רק שאדבק ממך,יש לי ימים לא קלים.................. נשיקות והמון הצלחה בהמשך  הדס יקרה, כנסי יותר תעזרי חבל!!!לכולנו יש עליות וירידות אנחנו איתך הלוואי שהיה לי יותר זמן להכנס,אין לי סיכוי לשבת מול המחשב שהילדים ערים................. אנסה להכנס יותר ביום......כי כשאני מתחברת לפורום ליותר זמן זה עושה את שלו, בנוסף לרישום, שיקות ותודה ענתוש בהחלט יקירתי תנסי למצוא זמן לעצמך אל תוורתי על עצמך יחד איתנו תצליחי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:25
|
מתוקה שלנו הרצאה של מירי רישום ופורום אלו התרופות הבדוקות ביותר............... אז קחי מהן ללא הגבלה אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: ענת כתב: hadasosh1 כתב: וואו כל הכבוד....... יאללה רק שאדבק ממך,יש לי ימים לא קלים.................. נשיקות והמון הצלחה בהמשך  הדס יקרה, כנסי יותר תעזרי חבל!!!לכולנו יש עליות וירידות אנחנו איתך אכן נסי להכנס ולשתף במיוחד שכרגע לא קל לך,זה יחלוף ותחזרי לשליטה. רק לא להרים ידיים ולנסות לצוף. הלוואי שהיה לי יותר זמן להכנס,אין לי סיכוי לשבת מול המחשב שהילדים ערים................. אנסה להכנס יותר ביום......כי כשאני מתחברת לפורום ליותר זמן זה עושה את שלו, בנוסף לרישום, שיקות ותודה ענתוש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 05:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
ענת כתב: hadasosh1 כתב: וואו כל הכבוד....... יאללה רק שאדבק ממך,יש לי ימים לא קלים.................. נשיקות והמון הצלחה בהמשך  הדס יקרה, כנסי יותר תעזרי חבל!!!לכולנו יש עליות וירידות אנחנו איתך אכן נסי להכנס ולשתף במיוחד שכרגע לא קל לך,זה יחלוף ותחזרי לשליטה. רק לא להרים ידיים ולנסות לצוף. הלוואי שהיה לי יותר זמן להכנס,אין לי סיכוי לשבת מול המחשב שהילדים ערים................. אנסה להכנס יותר ביום......כי כשאני מתחברת לפורום ליותר זמן זה עושה את שלו, בנוסף לרישום, שיקות ותודה ענתוש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 00:25
|
ענת כתב:
hadasosh1 כתב: וואו כל הכבוד....... יאללה רק שאדבק ממך,יש לי ימים לא קלים.................. נשיקות והמון הצלחה בהמשך  הדס יקרה, כנסי יותר תעזרי חבל!!!לכולנו יש עליות וירידות אנחנו איתך
הלוואי שהיה לי יותר זמן להכנס,אין לי סיכוי לשבת מול המחשב שהילדים ערים................. אנסה להכנס יותר ביום......כי כשאני מתחברת לפורום ליותר זמן זה עושה את שלו, בנוסף לרישום, שיקות ותודה ענתוש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2011 00:23
|
dany כתב:
מתוקה שליאני כבר רואה כבר פוסט שני שאת בקשיים........... רשמי יקירה........ זה עוזר המון, כמובן תשתדלי להיכנס יותר לפורום. אך הרישום יש לו השפעה נהדרת עלינו. מאחלת לך הצלחה והתרוממות. נשיבוקים hadasosh1 כתב: וואו כל הכבוד....... יאללה רק שאדבק ממך,יש לי ימים לא קלים.................. נשיקות והמון הצלחה בהמשך 
תודה דנדוש רושמת כל הזמן זה מה שמחזיק אותי איכשהו אבל עדיין יש דברים שאני לא אמורה לרשום בע"ה יהיה טוב בקרוב אני מקווה. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|