01/02/2011 05:55
 לביאה Posts: 402
|
אסתי יקרה אני שולחת לך חיבוק ואהבה. הפנסיה עוד די רחוקה ממני ואני לא כל כך מבינה למה לצאת לפנסיה זה עצוב. מאחלת לך שתחזרי לתלם במהרה כל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 05:44
 ענת Posts: 3849
|
אסתי יקרה, אני מבינה מאוד את הרגשתך, אבל מנסיון חזק מאוד הכל לטובה...תזכרי את מילותיי כולנו איתך לאורך כל הדרך חזקי ואמצי חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 04:58
 dany Posts: 19819
|
אסתי אהובה כואב והלב נחמץ לקריאת דבריך. יקירתי אני מאמינה גדולה שכל שינוי שמגיע הוא לטובה......... הוא היה צריך לבוא על מנת להביא בכנפיו דבר טוב יותר. עם האמונה הזו הלכתי בחיי במשעולים לא קלים ואכן ימים הוכיחו כי צדקתי. חזקי יקרה והאמיני, ובוודאי אל תאכלי את לבך תרתי משמע.......... אני מחזקת אותך ומאמינה בך כי את יכולה. המון הצלחה, בכל אשר יקרה ויבוא........ ובמיוחד בנושא הדיאטה. שמרי על בריאותך נשיבוקים דני
אסתי ברוך כתב:
כשם שאיש לא יכול
להגיד לך איך להרגיש
למראה יופיה של שקיעת החמה,
כך אין איש היכול
להגיד לך איך לחיות את חייך.
אתה האומן...
עליך לעצב את התנסויותיך
במו ידיך.
עוברת תקופה קשה אחרי 13 שנה הרופאה מודיעה לי אסתי יוצאת לפנסיה סוגרת את המרפאה.
קשה לי מתנחמת באוכל בפחממות אחרי חמש ובכלל לא קל אני עם עליה גדולה כואב.
אך איזה מזל שיש לי בית חם אצל מירי מתלבשת מתאפרת מתבשמת ומגיעה לחוג בסוף ירד האסימון אני אצליח אני מודיעה מבטיחה אך שוב נכשלת לא קל אבל בעזרת התמיכה שלכם אני אצליח והפעם אין דרך חזרה חייבת אוהבת ומחבקת מתפללת לטוב ערב קסום
אסתי edited by אסתי ברוך on 1/31/2011 edited by אסתי ברוך on 1/31/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 01:56
 tutit Posts: 2431
|
לכולנו לא קל ...אחרת היינו נעלמים כמו שמירי אומרת זהו מאבק יומיומי ולמזלנו כל בוקר שמתחיל יכול להתחיל כדף חדש, ואם לא הלך אתמול אנחנו יכולות מהיום לשנות ולהצליח.... אז הרבה אופטימיות,חוזק ומוטיבציה לכולנו................. שמחר נקום לבוקר חדש ומוצלח עם הרבה יותר שליטה. בהצלחה אסתיל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 00:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אסתי כל כך נכון. נמשיך יחדיו ,נתחיל יחדיו ,לפעמים ניפול ונקום מיד.
יש לנו בית חם ותומך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 21:03
 EFF Posts: 6417
|
אסתי, אני מצטטת אותך:חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥...זהו בדיוק מה שתמשיכי לעשות...בהצלחה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 20:33
 אורנה3 Posts: 72
|
אסתי ברוך כתב:
כשם שאיש לא יכול
להגיד לך איך להרגיש
כך אין איש היכול
אתה האומן...
עליך לעצב את התנסויותיך
במו ידיך.
אך איזה מזל שיש לי בית חם אצל מירי מתלבשת מתאפרת מתבשמת ומגיעה לחוג בסוף ירד האסימון אני אצליח אני מודיעה מבטיחה אך שוב ניכשלת לא קל אבל בעזרת התמיכה שלכם אני אצליח והפעם אין דרך חזרה חייבת אוהבת ומחבקת מתפללת לטוב ערב קסום
אסתי
אסתי יקירה - לא יכולת לקלוע בול גם אם היית מתכוננת לכך כמו לקראת האולימפיאדה ההרגשה היא מזופתת למדי ולכן יש לנו המון מזל שיש לנו את המאסטר ואת הפורום המדהים הזה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 20:28
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
כשם שאיש לא יכול
להגיד לך איך להרגיש
כך אין איש היכול
אתה האומן...
עליך לעצב את התנסויותיך
במו ידיך.
אך איזה מזל שיש לי בית חם אצל מירי מתלבשת מתאפרת מתבשמת ומגיעה לחוג בסוף ירד האסימון אני אצליח אני מודיעה מבטיחה אך שוב נכשלת לא קל אבל בעזרת התמיכה שלכם אני אצליח והפעם אין דרך חזרה חייבת אוהבת ומחבקת מתפללת לטוב ערב קסום
אסתי edited by אסתי ברוך on 1/31/2011 edited by אסתי ברוך on 1/31/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|