03/02/2011 00:32
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי יקרה בטוחים שמהר מאוד המקום החדש יהפוך לבית חם של כל אנשי החוגים הועברים בו כי לא המקום הוא שמשנה אלא האנשים הנמצאים בו אז שיהיה המון בהצלחה כולנו איתך ומקווים שעבר בכייף דובוני אכפת לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 12:59
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה, בהצלחה במקום החדש, זהו מקום שיש לי ולבעלי הרבה סנטימנטים אליו, ואין מצב שלא תצליחי שם, באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:49
 shlomit72 Posts: 35
|
מירי בהצלחה לך בהמשך, משנה מקום משנה מזל הכל לטובה, שלומית
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 09:37
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, כל סיום הוא גם התחלה חדשה ומבטיחה. אני משוכנעת שהברכה הענקית שזכית לה תהיה בעזרך גם במקום החדש. אין לי ספק שעבודת הקודש שאת עושה בחוג הילדים ובשני החוגים האחרים שם אף תגדל ותצמח!!! מאחלת לך ולאריה המון המון הצלחה במקום החדש!!! שלכם, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 08:48
 רייצ'ל Posts: 1323
|

מירושקה יקרה מברוק על המקום החדש שיהיה בהצלחה נשיקות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
מירי אני סומכת עליך ויודעת שעם כל ההתרגשות דברים יצליחו כי את יודעת לנתב אותם למקום הנכון. בהצלחה, אשתדל לבוא ולחבק ולאחל הצלחה. נשיקות, שאפתנית. miribelkin כתב:
חברים יקרים היום היה השיעור האחרון אחרי 20 שנה בבית העיתונאים. נסגר פרק ומתחיל חדש בלי נדר ביום רביעי הקרוב בבוקר אנחנו מתחילים לעבוד בתל אביב ברח ליאונרדו דה וינצי 13 פינת רח קפלן. בית התנועה הקיבוצית. את האמת אני מאד מתרגשת...... אבל איתכם יקרים הכל יהיה בסדר. שיהיה לילה טוב ולהתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 04:51
 dany Posts: 19819
|
מירי יקרה דלת נסגרת ודלת נפתחת מי כמוך יודעת עד כמה זה נכון, וכמה טוב יכול להיות במקום החדש............ כל חיינו מסודרים כמו מגירות מאורגנות ומתוקתקות..... והפחד מאי סדר לעיתים מונע מאיתנו לעשות שינויים מועילים ומביאים אושר ושמחה........... אני מאחלת לך שהדלת הזו שנפתחת עתה מביאה עימה רק ימים טובים, המון הצלחה....... ולא סתם נאמר משנה מקום משנה מזל........ ולכן המזל שעומד לצידם של אנשים שפועלים ולא פוחדים.......... יביא עימו רק הצלחה. אין ממה לחשוש.......... לא המקום עושה את הדבר אלא האדם.......... ז"א את ואריה. המון המון הצלחה מאחלת לכם מכל הלב חיבוק חזק ואוהב דני
miribelkin כתב:
חברים יקרים היום היה השיעור האחרון אחרי 20 שנה בבית העיתונאים. נסגר פרק ומתחיל חדש בלי נדר ביום רביעי הקרוב בבוקר אנחנו מתחילים לעבוד בתל אביב ברח ליאונרדו דה וינצי 13 פינת רח קפלן. בית התנועה הקיבוצית. את האמת אני מאד מתרגשת...... אבל איתכם יקרים הכל יהיה בסדר. שיהיה לילה טוב ולהתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 00:50
 tutit Posts: 2431
|
סוף הוא תמיד התחלה.

הרבה הצלחה במיקום החדש. הכל לטובה .......................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 00:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מירוש שתינו עזבנו היום את בית העיתונאים אחרונות וסגרנו פרק רב שנים יחד ,נסגר פרק של מיקום בלבד ואנחנו כולנו ממשיכים יד ביד
למיקום החדש שבטוחני שיוביל רק לטוב.
מחבקת אותך ומאחלת לך המון הצלחה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2011 00:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
אכן מקום חדש התחלה חדשה. אני מצטרפת לבנות המברכות ומאחלת לכם שהמקום החדש יביא עוד הרבה מנויים חדשים. שתמשיכו יחד, מירי ואריה, עוד שנים רבות להפיץ את תורתכם ואהבתכם בקרב האנשים. תודה על מה שאתם עושים ועל מי שאתם. אין בליבי ספק שתמשיכו להצליח כי אתם אנשים טובים ומגיע לכם!!! באהבה, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:55
 dany Posts: 19819
|
מכל הלב להצלחה ושגשוג דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
לך הצלחה ושגשוג והמשך עבודת הקודש שלך שנעשית בכל הלב - לא חשוב מאיזו כתובת..... קבלי זר וירטואלי ממני...  נכון מאוד!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 18:33
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת לברכות שלך אפי יקירתי, מירי אהובה שלנו, בטוחה שהמקום החדש מתאים לסטנדרטים הגבוהים שלך, ושבחרת עבורנו ועבורך את הטוב ביותר.
שיהיה לך ולאריה היקר מ ב ר ו ק גדול .
מצפה בהתרגשות לראות את המקום החדש.
אוהבת
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 18:26
 EFF Posts: 6417
|
לך הצלחה ושגשוג והמשך עבודת הקודש שלך שנעשית בכל הלב - לא חשוב מאיזו כתובת.....
קבלי זר וירטואלי ממני...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|