03/02/2011 00:06
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קיבלת ים טיפים אז ברוכה הבאה ואט אט להגמל ממה שלא בריא בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 15:56
 dany Posts: 19819
|
דני חמודה אם האספרסו מביא איתו חשק בלתי נשלט למשהו אחר אז גם עליו צריך לעשות חושבים שנית...................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 12:52
 דני Posts: 18
|
מקסימים! אני לא אתחיל בקוביית השוקולד אבל האספרסו... תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
דני כחלק מהתהליך המבורך הזה לומדים (לאט לאט) לשנות הרגלים ישנים שלנו. אספרסו כפול עם קצץ גורר אחריו את המתוק ולכן יש צורך להיפטר ממנו או לפחות להוריד מינון. את בהחלט מסוגלת לזה. דברי עם עצמך, קבלי את ההחלטה הנכונה ולדרך. דני כתב:
תודה רבה, נשמע מעודד... אם כי אני מאלו השותות אספרסו כפול עם קצף וללא סוכר. ומדוע אני מפרטת? כי לצד קפה כזה שוקולד מריר או פירות יבשים זה נדרש. אני אדם של מתוק, לו היה זה תלוי בי הייתי אוכלת רק מתוק, וסלטים אבל מה לעשות... הבעיה שלי בעניין המחשב היא שאני לא כותבת כשם שאני קוראת או לצורך העניין חושבת, מה שמותיר את הידיים ריקות. אבל הכל תירוצים האמת, אני פשוט מאד נהנית מנשנושים ומאחר שבעבר הייתי מעשנת (אם כי מאז ומתמיד ממש ממש מעט, אחת ל...) עכשיו אני בכלל מרגישה צורך בפיצוי בכל מקרה עשרה קילו זה לא מעט ואני חייבת להוריד אותם, הבעיה היא שאני מניחה שזה לוקח המון זמן וסבלנות לתהליכים אינה הצד החזק.. בכל מקרה, תודות!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דני יקירה כדי להצליח בדרך המופלאה שכולנו צועדים בה וכמכורה למתוק זה השינוי הראשוני לך לעשות,לא להתחיל עם קוביית השוקולד הראשונה.
מאחל לך המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 20:11
|
יקירה שרוצים לשנות דברים אז לעיתים קצת מקריבים קצת מוותרים למען תוצאה נפלאה, ברור שאי אפשר להמשיך באותה הדרך ולשנות את המצב. ובאמת הכל תירוצים והכל בעצם בראש שלנו........... השמנמודים אלופי התירוצים. אז אם החלטת לעשות שינוי.......... תעשי אותו באהבה כי את עושה אותו למענך!!!!!!!!!!!
דני כתב:
תודה רבה, נשמע מעודד... אם כי אני מאלו השותות אספרסו כפול עם קצף וללא סוכר. ומדוע אני מפרטת? כי לצד קפה כזה שוקולד מריר או פירות יבשים זה נדרש. אני אדם של מתוק, לו היה זה תלוי בי הייתי אוכלת רק מתוק, וסלטים אבל מה לעשות... הבעיה שלי בעניין המחשב היא שאני לא כותבת כשם שאני קוראת או לצורך העניין חושבת, מה שמותיר את הידיים ריקות. אבל הכל תירוצים האמת, אני פשוט מאד נהנית מנשנושים ומאחר שבעבר הייתי מעשנת (אם כי מאז ומתמיד ממש ממש מעט, אחת ל...) עכשיו אני בכלל מרגישה צורך בפיצוי  בכל מקרה עשרה קילו זה לא מעט ואני חייבת להוריד אותם, הבעיה היא שאני מניחה שזה לוקח המון זמן וסבלנות לתהליכים אינה הצד החזק.. בכל מקרה, תודות!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 18:42
|
תודה רבה, נשמע מעודד... אם כי אני מאלו השותות אספרסו כפול עם קצף וללא סוכר. ומדוע אני מפרטת? כי לצד קפה כזה שוקולד מריר או פירות יבשים זה נדרש. אני אדם של מתוק, לו היה זה תלוי בי הייתי אוכלת רק מתוק, וסלטים אבל מה לעשות... הבעיה שלי בעניין המחשב היא שאני לא כותבת כשם שאני קוראת או לצורך העניין חושבת, מה שמותיר את הידיים ריקות. אבל הכל תירוצים האמת, אני פשוט מאד נהנית מנשנושים ומאחר שבעבר הייתי מעשנת (אם כי מאז ומתמיד ממש ממש מעט, אחת ל...) עכשיו אני בכלל מרגישה צורך בפיצוי 
בכל מקרה עשרה קילו זה לא מעט ואני חייבת להוריד אותם, הבעיה היא שאני מניחה שזה לוקח המון זמן וסבלנות לתהליכים אינה הצד החזק.. בכל מקרה, תודות!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 18:12
 EFF Posts: 6417
|
ברכה הצטרפותך דניאלה...♥♥ שבי עימנו כאן - הרי לצורך זה התכנסנו פה...נותנים עצות, מקבלים עצות - ועוזרים אחד לשני לישם את דברי המפקדת - דהיינו מירי הנפלאה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 17:57
|
שוב שלום דניאלה, אני כבר רואה שהגיל ומצב המשפחה משותף לשתינו. קראתי את דבריך ועצתי לך היא להרפות, תזרמי עם התכנית ואל תחשבי כל היום שאת בדיאטה כי את לא בדיאטה את במסגרת שמלמדת אותך לשמור על איכות חיים ובריאות וזה מה שאת משדרת לעצמך. דני כתבה לך על השתייה ואכן אני ממליצה לך לאמץ בחום. כשאת יושבת מול המחשב זה כייף לשתות. בינינו את צריכה את הידיים פנויות להקלדה אז אי אפשר לאכול אבל ללגום מידי פעם זה בהחלט רצוי. לאט לאט תכנסי למסגרת ותורידי בקלות את 10 הק"ג שמפריעים לך. בהצלחה!! דני כתב:
ואוו תודה רבה!!! לא ידעתי שכך זה עובד, בנוסף על אי היצמדות לדיאטה online, לא הייתי חלק מפורום (שיחות על דיאטה עם חברות עד כה אינן יעילות מסתבר.. ) למעט מחלות ילדים...  אז ממש תודה לכולכן!! הקושי אני חושבת אצלי מתבטא בכך שכשאני בדיאטה אני חושבת על כך, ובעבודתי זה מפריע לי ואני חוזרת לאכילת קורנפלקס משקית.. אני לא מכירה את עניין הפורום ואיך זה עובד, אנסה לשנות את שמי כדי שלא יבלבל וכן אני לא בטוחה האם משיבים כאן למה שנכתב... סליחה על הבורות אז אני אנסה ואתן תוכלו להעיר לי כמובן. אז לפרטים ששאלת דני (השנייה  ) אני בת 37 ולי שני ילדים. אני מתל אביב עובדת מחוץ לבית אך גם ובעיקר דוקטורנטית באוניברסיטה מה שאומר הרבה קריאה ועבודה על מחשב שעבורי - וזו הבעיה - גורם המון לרעב ונשנושים. אני לא יודעת למה דווקא זה, ומדוע חשיבה מעוררת בי רעב אך הקרבה למקרר או העבודה עם מחשב בבתי קפה... בקיצור סדר האכילה שלי לא משהו על אף שאני אוכלת בריא בעיקר. אני רוצה להוריד 10 קילו, הלוואי (: תודה לכולכן!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 17:38
|
דניאלה מתוקה אז ככה יש כאן עוד בנות בגילך ובסטטוס דומה לשלך כך שיהיה לכן על מה לדבר נוסף לדיאטה............. להיות שייכת לפורום הזה זו ממש זכות, זהו פורום תומך ואוהב עד מאד, נותן המון עצות, והכי חשוב באמת עוזר לשנות דפוסי חשיבה והתנהגות. לאט לאט לא ממהרים לשום מקום, הפנמה והטמעה של החומר. בנות ירדו כאן המון.......... וכל זאת בהצמדות לתפריט ולהוראות "ההפעלה". בנוגע ל"רעב" שיש לך במהלך העבודה......... אם לא היה לך הרי לא היית איתנו, נכון? לומדים כל מיני פטנטים איך להתגבר על הצורך........ זו הרי התמכרות ככל התמכרות..... ברגע שעוצרים את הספקת המתוק כבר יש איזו תזוזה לכיוון השליטה. הטיפים שמירי נותנת במהלך ההרצאות הם טיפים יעילים ביותר. אני מחוברת לכוסות תה צמחים.......... כך שזה גם מספק צורך להכניס משהו לפה וגם נותן איזו מתיקות. יש כאלו שלועסים מסטיק מנטה......... סוכריות ללא סוכר(במידה)......... ובכלל ברגע שנכנסים לאיזו מסגרת מסודרת הדברים נראים הרבה יותר קלים. שוב מאחלת לך המון הצלחה, ואם את ליד מחשב ויש לך אפשרות לגלוש לפורום אז בכל שעה שלא קל לך את מוזמנת...... אנחנו כאן כמעט 24/7 כי יש בנות שהולכות לישון מאוחר מאד ויש כאלו שקמות מוקדם מאד..................... להתראות דני
דני כתב:
ואוו תודה רבה!!! לא ידעתי שכך זה עובד, בנוסף על אי היצמדות לדיאטה online, לא הייתי חלק מפורום (שיחות על דיאטה עם חברות עד כה אינן יעילות מסתבר.. ) למעט מחלות ילדים...  אז ממש תודה לכולכן!! הקושי אני חושבת אצלי מתבטא בכך שכשאני בדיאטה אני חושבת על כך, ובעבודתי זה מפריע לי ואני חוזרת לאכילת קורנפלקס משקית.. אני לא מכירה את עניין הפורום ואיך זה עובד, אנסה לשנות את שמי כדי שלא יבלבל וכן אני לא בטוחה האם משיבים כאן למה שנכתב... סליחה על הבורות אז אני אנסה ואתן תוכלו להעיר לי כמובן. אז לפרטים ששאלת דני (השנייה  ) אני בת 37 ולי שני ילדים. אני מתל אביב עובדת מחוץ לבית אך גם ובעיקר דוקטורנטית באוניברסיטה מה שאומר הרבה קריאה ועבודה על מחשב שעבורי - וזו הבעיה - גורם המון לרעב ונשנושים. אני לא יודעת למה דווקא זה, ומדוע חשיבה מעוררת בי רעב אך הקרבה למקרר או העבודה עם מחשב בבתי קפה... בקיצור סדר האכילה שלי לא משהו על אף שאני אוכלת בריא בעיקר. אני רוצה להוריד 10 קילו, הלוואי (: תודה לכולכן!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 16:08
|
ובכדי למנוע בלבול שיניתי את הכינוי מדני לדניאלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 16:05
|
ואוו תודה רבה!!! לא ידעתי שכך זה עובד, בנוסף על אי היצמדות לדיאטה online, לא הייתי חלק מפורום (שיחות על דיאטה עם חברות עד כה אינן יעילות מסתבר.. ) למעט מחלות ילדים... אז ממש תודה לכולכן!!
הקושי אני חושבת אצלי מתבטא בכך שכשאני בדיאטה אני חושבת על כך, ובעבודתי זה מפריע לי ואני חוזרת לאכילת קורנפלקס משקית..
אני לא מכירה את עניין הפורום ואיך זה עובד, אנסה לשנות את שמי כדי שלא יבלבל וכן אני לא בטוחה האם משיבים כאן למה שנכתב... סליחה על הבורות אז אני אנסה ואתן תוכלו להעיר לי כמובן. אז לפרטים ששאלת דני (השנייה ) אני בת 37 ולי שני ילדים. אני מתל אביב עובדת מחוץ לבית אך גם ובעיקר דוקטורנטית באוניברסיטה מה שאומר הרבה קריאה ועבודה על מחשב שעבורי - וזו הבעיה - גורם המון לרעב ונשנושים. אני לא יודעת למה דווקא זה, ומדוע חשיבה מעוררת בי רעב אך הקרבה למקרר או העבודה עם מחשב בבתי קפה... בקיצור סדר האכילה שלי לא משהו על אף שאני אוכלת בריא בעיקר. אני רוצה להוריד 10 קילו, הלוואי (:
תודה לכולכן!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 14:23
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו!
שיהיה לך ים של הצלחה בתהליך, בחרת נכון ...תעשי מה שמירי אומרת ותראי יופי של תוצאות.
שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 12:54
|
היי דני גם אני דני ואני בפורום ובתכנית באינטרנט כבר למעלה משנה. אני רושמת את שמי באתר dany אך הבנות עונות לי בשם דני......... אז כדאי לעשות איזה סימן היכר ביננו, אולי תוסיפי את האות הראשונה של שם משפחתך לכינוי........ עכשיו לענין היותר חשוב הדיאטה. אז אני מבינה שעדיין לא עשית בחייך משהו ממש מובנה ומסודר אלא רק אולי דיאטות כאסח, כך הבנתי מדבריך. קיבלת תפריט מסודר ממירי,נסי להיצמד אליו עד כמה שניתן, עקבי אחרי ההוראות של מירי בסרטון ההדרכה, עקבי אחרי עוד סיפורים שיש בסרטונים, תראי את ההרצאה השבועית ואם את יכולה יותר מפעם אחת, אכלי פחמימות עד שעה חמש.......... פעילות גופנית, שתיה מרובה רצוי מים. והכנסי עד כמה שיותר לפורום. מאחלת לך המון הצלחה. אם אפשר לדעת מהיכן את ופחות או יותר איזו קבוצת גיל. אני בת 60 מטבעון, נשואה אמא ל-4 וסבתא ל-8 נמצאת היום קרוב למשקל היעד........ וקצת משחקת עם הקלוגרמים אבל בגדול שוקלת פחות ב-25 קילו ממשקלי הגבוה ביותר. שוב המון הצלחה ואנחנו כאן. דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 11:40
|
דניאלה ברוכה הבאה!!! הבנות דאגו לצייד אותך בכל הטיפים הנכונים ולי נשאר רק לאחל לך בהצלחה. גם אני רשומה לדיאטה דרך האינטרנט וזה עובד נהדר, היי סבלנית עם עצמך ותראי שתתרגלי ותביני די מהר איך הדברים עובדים. עצת זהב שקיבלת היא להיכנס כל יום לפורום לעדכן ולהתעדכן. אני ממליצה בחום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 11:20

דניאלה ברוכה הבאה , דבר ראשון : כול הכבוד על ההחלטה להצטרף !דבר שני : מהניסיון ,קראי הייטב את התפריט , בדקי מה יש ומה חסר בבית , צאי לקניות עם רשימה , כך שלא יחסר לך דבר (בעיקר ירקות טריים+קפואים , כול מיני לקטים ). דבר שלישי : הכיני לך מרק גדול בלי פחמימות (תפו"א,בטטה ,תירס וכו' ) ,זה משביע ומותר גם בערב אחריי 17.00 . דבר רביעי : יהיה בסדר אפילו יהיה ממש טוב , אנחנו כאן לעזרתך. אז כול הכבוד והמון בהצלחה !!! ממני נועה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:51
 אשירה Posts: 4292
|
דניאלה יקרה, לאט לאט תלמדי את התורה, קודם כל ממירי המורה המחוננת של כולנו, וחוץ מזה פה בפורום ישנם הרבה נשים (וגם לפעמים איזה גבר לרפואה) עם הרבה מאוד נסיון בדיאטות, מכל המינים ומכל הסוגים, אני בטוחה שתצליחי להתחבר לדברים המתאימים לך, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה הבאה לכוחותינו. כפי שבצקיסטית כתבה לך,חשוב מאוד להקשיה להרצאות לקחת מהן ולו חלק
וליישם,כדאי מאוש לסדר לך בראש שאת עובדת לפי תפריט,לפחות כיריית פתיחה,
הכנסי לפורום כאן כולנו באותה סירה ,כאן קיים בית חם,תמיכה ,עידוד ופירגון.
הקפידי להשקל מידי שבוע ולא לפחד מהמשקל.
מאחלת לך המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 09:52
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
קודם כל ברוכה הבאה. אכן, כדאי שנבחין בינך לבין דני הותיקה. ההמלצה שלי אלייך היא לעשות בדיוק מה שמירי אומרת, ומכיוון שאת דרך האינטרנט ואין לך קבוצה שבועית קבועה, להתמיד ולקרוא ולכתוב כאן כל יום, על מנת להיעזר בנו ולשאוב כוחות. בכל שאלה, את מוזמנת לכתוב בפורום הזה, בפורום המתכונים, וכן את מירי כמובן. שיהיה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 09:35
 1103 Posts: 5022
|
דניאלה - חדשה ראשית: ברוכה המצטרפת לפורום הנפלא שלנו,בהצלחה. שנית: כדי שתוסיפי עוד סימן היכר לשמך,כדי שנוכל להבדיל
בינך לבין דניאלה ותיקה בפרום,גם היא נמצאת במסגרת דרך האינטרנט.
שלישית: כדי שתתקשרי למירי בלקין,היא תתן את כל התשובות.
שבוע טוב
נילי
-- וסרהולץ
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|