30/01/2011 19:10
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אשירה יקירתי חלב סויה, וכרגע נכנסתי לבירור בנוגע לדגן ללא גלוטן ואני רואה ששיבולת שועל= קוואקר היא דגן ללא גלוטן, כמובן לא האינסטנט.......... האם אני טועה? אשירה כתב: אפרופו דייסות, אז אני רגישה לחלב וגם לגלוטן, האם יש למישהי רעיון לתחליפים? edited by dany on 1/30/2011
תודה, דני אל חלב הסויה אני מחוברת באופן קבוע, לגבי שיבולת שועל אכן היא ללא גלוטן, אנסה זאת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 14:24
 קרולין Posts: 6651
|
תודה פו יקרה, יש לך טעם טוב! היום זה מה שאכלת בבוקר חם ,טעים ,משביע מומלץ בחום. שבוע טוב ומוצלח לכולםםםםם.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 13:05
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי חלב סויה, וכרגע נכנסתי לבירור בנוגע לדגן ללא גלוטן ואני רואה ששיבולת שועל= קוואקר היא דגן ללא גלוטן, כמובן לא האינסטנט.......... האם אני טועה?
אשירה כתב:
אפרופו דייסות, אז אני רגישה לחלב וגם לגלוטן, האם יש למישהי רעיון לתחליפים? edited by dany on 1/30/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:49
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה פו אכן דייסה חמה ביום קר מחממם את הלב והנשמה שבוע טוב ומבורך
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:12
 אשירה Posts: 4292
|
אפרופו דייסות, אז אני רגישה לחלב וגם לגלוטן, האם יש למישהי רעיון לתחליפים?
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 07:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
פו נראה לי שאני אנסה את המתכון המשופר שלך. נשמע טעים ומחמם. תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
מתוקתי - יופי של רעיון מתוק...את רואה ? אפילו מהאח הגדול אפשר לפעמים ללמוד..אני דווקא חושבת שדרכו נלמדים פרקים מאוד מענינים בפסיכולוגיה ומדע ההתנהגות של אנשים. גם,אבל האוכל הופך למרכזי במעבדה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:45
 dany Posts: 19819
|
בתיאבון לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:16
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פו הדב שמחה שהתגעגעת ושבת כייף לראותך פה מזמן לא שמעתי ממך... מקווה שהכל תקין המון בהצלחה בבחינה ושבוע נהדר ומוצלח בכל המישורים ותודה על ההמצלה נשמע מעניין תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 21:13
 ענת Posts: 3849
|
פו יקירה, כיף לראותך שוב כאן ותודה על הרעיון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 19:11
 קרולין Posts: 6651
|
פו יקירתי! אני מתה על דייסות...ולפעמים בחורף אני ממירה את היוגורט בכוס חלב לא ניסיתי להוסיף את התפוח ...אחלה רעיון. תמיד יש מה ללמוד...
שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
מקווה לראותך ברביעי...נשיקות חמות
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 18:55
 EFF Posts: 6417
|
מתוקתי - יופי של רעיון מתוק...את רואה ? אפילו מהאח הגדול אפשר לפעמים ללמוד..אני דווקא חושבת שדרכו נלמדים פרקים מאוד מענינים בפסיכולוגיה ומדע ההתנהגות של אנשים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:27
 1103 Posts: 5022
|
פו יקרה אני מאוד אוהבת את גירסת ארוחת הבוקר המקורית של מירי, אך אין לי כל בעיה לנסות את הגירסה שאת היצעת,נהדר לימים
חמים.
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:09
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פו יקרה רעיון מעולה תודה... מקוה שאת בסדר ותשתפי אותנו בתהליך, אוהבת המון מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על האילתור פו. בתאבון!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 15:29
 tutit Posts: 2431
|
אהבתי אני מעדיפה על הגז....אם כבר א.בריאות אז עד הסוף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 12:19
 פו הדב Posts: 114
|
היי לכולם, למי שצופה באח הגדול בין לבין שגרת היום... יצא לי לראות שהם מכינים דייסת קווקר עם חלב, סוכר וקימנון וכמובן קווקר במיקרו 2-3 דק'. היום לקחתי את הקווקר, התפוח שחתוך לקוביות, חצי כפית ממתיק וקצת קינמון והחלפתי את היוגורט בכוס חלב. עירבבתי את הכל והכנסתי למיקרו ל4 דק' ויצאה לי דייסת קווקר ותפוחים מעולה!!! אגב, לקח לי לאכול את זה בערך חצי שעה כי זה חם (אפילו רותח) ואין כמו ארוחת בוקר חמה ביום חורפי קר )) ממולץ!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|