30/01/2011 09:52
 אשירה Posts: 4292
|
טולי מצחיקה, אין עלייך, ברוכת כשרונות, שבוע טוב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:21
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אורנה שיעשית אותי מצחיקולה..... וטולי מקווה שעבר בשלום והצלחת להיות במודעות ונהנת מהרכיבה שבוע מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 00:37
 tutit Posts: 2431
|
טולי יקרה. נהנתי לקרוא ,כל הכבוד על השליטה למרות החשק והריח המעלף של העוגה. הרבה הצלחה בהמשך ,ועד פסח את בטוח פצצה אם את ממשיכה בכזאת שליטה... שבוע נהדר..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 19:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי כל הכבוד על האיפוק. אני מקווה שנהנית מהרכיבה ושהעוגה עברה לידך. בהצלחה בהשגת היעד עד פסח, עם אופי שכזה אין סיבה שלא. שבוע מוצלח!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 18:52
 EFF Posts: 6417
|
טולי, טולי,טולי - מה יהיה?? אף אחד לא ינצח אותך בטח שלא 30 גרם שמרים יבשים... מקוה שנהנית מהרכיבה - מזג האויר האיר דווקא פניו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 17:16
 אורנה3 Posts: 72
|
טולי יקרה כרגע קראתי באינטרנט שראו רוכבת אופניים טורפת פלפל אדום תןך כדי רכיבה בעלייה של צומת מסמאייה הפלפל כלל גם גבינה לבנה הכןןנה היא אליך ?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 11:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אין עלייך מלאת הומור וחכמה כרגיל... אני בטוחה שתנצחי את העוגת שמרים. שתהיה לך רכיבה מהנה, את וגילי בני היקר מכורים לאופניים וזה טוב.כל מי שנהנה ממה שהוא עושה זה חשוב. אני נהנית מאד מהצעדות שלי. שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי. תזכרי שביום רביעי אנחנו במקום החדש .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 10:27
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, כתיבתך משעשעת להפליא.
כל הכבוד לך ! העוגה לרוכבים! ואת ממשיכה לעבר היעד שלך רזה יותר וחטובה יותר, לקראת פ ס ח! אמן כן יהי רצון ורזון!
בהצלחה היום תהני מכל רגע
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:22
 ענת Posts: 3849
|
טולי האלופה גאה בך מאוד!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:17
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד טולי על השמירה ........ לא יודעת אם אני הייתי יכולה להיות כל כך חזקה. הריחות הללו באמת מטרפים רכיבה מוצלחת היום...............גשם??????????????????? ועד פסח.............. הצמיגים יהפכו למישור. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
גדולהההה,הצלחה ברכיבה ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין על כתיבתך יקרה מקווה שאת שומרת על איפוק זה לא שלך אז לא לקלקל ולא להתחיל מהביס הראשון אחרת מה ישאר לחברה... בקיצור אוטוטו זה כבר לא בביתך קחי לך גם ירקות חתוכיםם שיסייעו בשעת הצורך והרבה מים בהצלחה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 23:15
 ברונית Posts: 11
|
יקירתי, אני מריחה עד לכאן את השמרים. . שעשעת אותי כהוגן. אהבתי את כתיבתך. קבלי חיבוק גדול
ובהצלחה רבה מחר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 23:07
 toly Posts: 898
|
מחר יום הולדת לאחד ממתנדבנו היקרים ואני פריז שלא יודעת לאפות והשבח לאל על כך אך יודעת לקנות עוגות ועוגיות הכי טובות(כפי שאומרת מורתנו-אם כבר מתוק הכי טוב שיש) קניתי לרגל האירוע והרכיבה מחר עוגה ולא סתם עוגה-עוגת שמרים שרק מריח השמרים בבייקרי כמעט נמרחתי על הריצפה מרוב חלוש'ס של עונג רצוף אם יש משהו שאני אוהבת בעוגות זאת עוגת שמרים של פעם ולא סתם שמרים אלא עם חלווה ועוגיות פשוטות אך מדהימות מעשה ידי אופה ביתית של סוכר וקינמון- סוף העולם ןהדיאטה לשמנדמודים ואת כל הכבודה הקדושה הזו נשאתי בחיל ורעד לביתי שמזמן מזמן לא זכה להכנסת אויבים שכאלה במבצרו(רק כשבאים אורחים רזים וחתיכים) מה אומר ומה אילל שומו שמיים וארץ מצריים ממש אבל ממש מכת בכורות מרגע שנכנסו למטבחי ולמרות שנעטפו ב1000 שקיות ונארזו לתוך תיק הרכיבה לאימון מחר של 70 ק"מ(לא להתעלף-זה בכביש לא בשטח) אני חגה בקירבתם כמו דבורים בכוות הומה וכל הזמן עושה לעצמי שטיפות מוח-עזבי זה למחר לרוכבים לא כדאי אל תתחילי חבר מביא חבר שולפת עוד פלפל מהמקררר מכינה עוד תה לימונים השמרים האלה תופחים במוחי ואני מוצאת עצמי מביטה בהם במחשבתי מעולם לא פינטזתי על שמרים...אוח איזהוא גיבור השומר על גזרתו אם תקראו מחר באינטרנט שרוכבת אופניים נראתה טורפת עוגת שמרים עם חלווה בעודה ברכיבה בעלייה של צומת מסמאייה-תדעו שזאת אינה פריז לה יש יעד ואופי כתלמידה ממושמעת של מירי-אותה שמרים אינם מנצחים רק הצמיגים.... ) שבת נפלאה חברים ושהתפוח יעזור לי מחר לרכב בגאון ורזון להשלמת המשימה 70 קמ מחר ו5 קילו נוספים עד המסע וערב פסח-דקיקה ויפה עוד יותר אמן כן יהי רזון אוהבת אתכם טולי edited by toly on 1/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|