02/02/2011 23:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן כשנהנים הכל זורם תמשיכו להנות ולהיות יחד בהצלחה בכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכל שרון כתב:
שוב תודה לכולכן ועכשיו אני מאמינה עוד יותר גדולה במה שמירי אומרת על ארוחות מפנקות שנהנים בהן ואוכלים ממקום של מגיע לי וכיף אמיתי - אז כאלה לא עולות במשקל!!! כי אם אחרי ארוחה כזו בשישי אני היום על המקום אז זה שוב מוכיח שמירי אכן יכולה לחתום בשקט על הצ'קים שהיא מפזרת לנו  זה כל כך נכון,אני כל הזמן חוזרת על זה בפני חברותי בשורה הראשונה בחוג והן צוחקות,אבל זו אמת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 23:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שוב תודה לכולכן ועכשיו אני מאמינה עוד יותר גדולה במה שמירי אומרת על ארוחות מפנקות שנהנים בהן ואוכלים ממקום של מגיע לי וכיף אמיתי - אז כאלה לא עולות במשקל!!! כי אם אחרי ארוחה כזו בשישי אני היום על המקום אז זה שוב מוכיח שמירי אכן יכולה לחתום בשקט על הצ'קים שהיא מפזרת לנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 13:47
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
שמחה שנהניתם  אכן שמעתי על המסעדה ועוד יותר דברים טובים על השף.
בכל מקרה, אכן הפנמת את דבריה של מירי - אם כבר להשמין - אז מנחת, ואם לאכול - אז את הדבר האמיתי ובאנרגיות חיוביות - וזה בדיוק מה שעשית! מגיע לנו להתפנק לפעמים. גאה בך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:32
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, תמיד כיך לקרוא אותך, יופי שנהנית, שבוע נהדר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 08:31
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 07:07
|
בוקר טוב לכולן והמון תודה על כל המחמאות והפרגון... 
שבוע חדש התחיל והאמת שכבר אתמול עם החזרה הביתה נרשמה חזרה לשגרה... בכל מקרה גם בדרום הרישום נמשך, הדפים הלכו איתי.. לא אגיד לכם שהיה לי קל לרשום הכל ולראות כמה באמת אכלתי אבל לפחות אני לא משלה את עצמי ויש לי מושג די טוב מה מחכה לי היום בשקילה...
שוב המון תודה לכולכן אהובות ויקרות, שיהיה לכולנו שבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי נשמע שאת וגיתי מאוד נהנתם בסוף השבוע הזה וזה מה שחשוב. המפגש המשפחתי, החוויה ביחד והאושר שקורן ממך. גם אם תעלי השבוע זה קטן עליך הרי ברור שאת יודעת להחזיר חובות (ובמצבך עם בוטניקו לא נראה לי שיש צורך). שיהיה לך שבוע נהדר וכייפי בדיוק כמו השבת שעברה עליך. נשיבוקים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 05:08
|
מיכלוש התמונות בפייס מקסימות וכפי שאמרתי לך ביום שני את ממש הריונית מדהימה ואכן יישר כח על הכושר.
שבוע נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:30
|
מיכלי נהניתי מאד מהתמונות בפייס.......... יישר כוח על הטיפוס את נראית נפלא ורואים עד כמה את מאושרת. שיהיה לכם שבוע נפלא והמשך חיים נהדרררררררררררררררררררר אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 03:56
|
מיכל חמודה התמונות בפייסבוק אומרות הכל כל הכבוד על הכושר שלך ועל הטיולים שלך בשלב זה של ההריון לא הרבה נשים עושות זאת ומתעצלות המון ... אז יישר כוח להמשך שליטה לשבוע חדש מוצלח כמה שניתן ובע"ה אחרי הלידה כמו שכתבה לביאה את תצליחי ובגדול בהצלחה ביינתים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 07:43
 לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה אני מאוד אוהבת את האנרגטיות שלך. את כל כך חיונית ורהוטה ומפוקסת ומפרגנת וקולטת... מתנסה באהבה מכל מה שהחיים מציעים לך. כל האיכויות האלה הן שלך, עם או בלי אהבה לאוכל... ולכן, אין לך בכלל מה לדאוג כי המשקל ירד (לאחר הילדה בע"ה) כי את מצליחנית 
המשך שבת קסומה ושבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:28
|
בוקר טוב מיכלי שבת שלום מעניין שבכלל לא תיארת את האוכל עצמו אך לנו כבר נוזל הריר רק מהדימיון המודרך.............. כן כך אנחנו השמנמודים. תהנו יקרים מהסופ"ש הנפלא שם בדרום הקסום. וכפי שאת כותבת התשלום יהיה בכייף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:16
|
נהדרת מיכלי ,התאורים שלך מהנוף ומהאוכל צועקים הנאה. רק שתהני ואכן גם אם תשלמי שווה את היציאה מהשיגרה.
כפי שכבר אמרתי לך את הריונית מתוקה ויפה,שבת מופלאה לך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:46
|
מיכל חמודה תעשו חיים תודה על השיתוף המאוד מעניין שלך יישר כוח לאחיך על עבודתו והמשקל יהיה בסדר זה בטוח ואחרי הנופש כמובן לחזור לשגרה בהצלחה ורק טוב כייף לקרוא את חוויותיכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 22:18
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל וגיתי היקרים! תהנו ותבלו בסופ"ש שלכם בדרום, מיכל התיאורים שלך פשוט "הורסים"...וכן, אם כבר לאכול אז את ה טוב ביותר!
הכל נשמע מעולה....תמשיכו לבלות ולהנות מכל רגע.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 21:55
|
לילה טוב פורום יקר... אני כותבת לכם ממצפה רמון, אני וגיתי מתארחים אצל אחי שהזמין אותנו לסופ"ש שכולו פינוקים. הגענו כבר אתמול בלילה לקור המדברי כאן... התעוררנו בבוקר מול הר גמל, אחרי ארוחת בוקר גם טיפסנו עליו וטיילנו עם היעלים, צפינו על המכתש הגדול וספגנו שמש חורפית מדברית נהדרת.. בקיצור יש כאן שקט שאין דברים כאלה, אווירת רוגע ושלווה שאפילו בצפון אנחנו לא מקבלים... לפי דעתי זה המרחבים המדבריים שעושים לנשמה כזאת רגיעה.
וכאילו לא הספיקו לנו הפינוקים והחוויות יובל היקר וחברה שלו הזמינו לנו מקום לארוחת ערב במסעדה שבה שניהם עובדים (הוא כסו-שף והיא כמלצרית) - מסעדת chez eugene כאשר במטבח מנצח השף המוכשר יאיר פיירברג (מי זוכר אותו מקרב סכינים?). הסיפור הוא שהגיע יהודי ציוני מפריז, עשה עלייה ופתח כאן במצפה רמון את המסעדה יחד עם מעין סוויטות/צימרים שצמודים לה... מאוד מרשים!!!!
בקיצור חזרנו עכשיו... ואני מסוגלת באמת עכשיו לכתוב לפחות 3 פסקאות של שיר הלל לאוכל, למקוריות, לטעמים, לשילובים, לחוויה הקולינרית המיוחדת והמושקעת שזכינו לה... אורגזמה קולינרית קטן על מה שעבר עלי בזמן הסעודה העשירה והמדהימה הזאת!!! באמת שרק מטעמי סופ"ש והתחשבות בלבבות השמנמודים והחלשים שלכם אני לא מפרטת מה אכלנו למרות שכל מנה הרוויחה איזה חמשיר לפחות... אני יושבת כאן, מפוצצת, משפריצה מהאוזניים כמו שמירי אומרת ורק חושבת באמת בצער על כל אותם אנשים בעולם - רזים בעיקר - שלא מסוגלים להנות ככה מאוכל, פשוט להתמוגג מצלחת מוקפדת ומעוצבת יפה שמצליחה להפתיע ולרגש ולשלהב אותך, שלא יודעים את ההנאה שיש בביס הראשון ועוד יותר את העצב שיש בביס האחרון... ממש כולי רחמים עליהם. אני חייבת לומר שהמסעדה הזאת נראית כאילו מישהו עקר את המקום הכי חם בל אביב וזרק במדבר וזה פשוט לא להאמין!!! ומהבחינה הבולגרית מרגישים שהיא לא בתל אביב... שזה בכלל טוב...
בקיצור הזמנו כל אחד ראשונה ועיקרית, יובל שלח מהמטבח עוד פינוק בראשונות (לא מהתפריט הרגיל) ושלח מגש טעימו של כל הקינוחים... שתינו כוס יין ובאמת שהיה צריך עגורן כדי להוציא אותי משם... לגלגל יותר מתאים האמת.. היה מדהים, היה שווה כל ביס, הבעלים והשף שניהם ניגשו אלינו באופן אישי והתעניינו ושאלו והחמיאו והייתי ממש נרגשת מהיחס שקיבלנו וגאה ביובל שזוכה לכל כך הרבה הערכה מהבוסים ובעיקר נדהמת מהאוכל שהוא במו ידיו שם לי על הצלחת!!!
בקיצור פורום יקר.. אם מירי אומרת לי ביום ראשון קילו ואפילו שניים יותר... אני לא רק מקבלת אותם בהכנעה - אני מקבלת באהבה!!! הרווחתי כל גרם וגרם הערב וזה היה שווה כל ביס!!!!
ושתהיה לכולנו המשך שבת נפלאה edited by מיכל שרון on 1/28/2011 edited by מיכל שרון on 1/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|