30/01/2011 10:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
לא להאמין אבל התחלנו שבוע חדש. אוטוטו גם נגמר ינואר ומתחיל פברואר. מישהו אמר שהחיים עוברים מהר מידי?!?! אני מאחלת שרק נחייך, שהימים יעברו בכייף ושכמובן נצליח להגיע ליעד שהצבנו לעצמנו. שבוע פורה לכולכן!!  כולנו חיים את היום יום וננצל לטובה יום ביומו.רק אנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:11
 אשירה Posts: 4292
|
אורנה יקרה, מאחלת לך שתתגברי על הקשיים, ותצאי מחוזקת!!! שבוע קל עד כמה שאפשר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 07:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא להאמין אבל התחלנו שבוע חדש. אוטוטו גם נגמר ינואר ומתחיל פברואר. מישהו אמר שהחיים עוברים מהר מידי?!?! אני מאחלת שרק נחייך, שהימים יעברו בכייף ושכמובן נצליח להגיע ליעד שהצבנו לעצמנו. שבוע פורה לכולכן!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 05:28
|
אורנוש בוקר נהדר ושבוע מצויין שיהיה לך. ראש למעלה ורק קדימה!!
חיבוק גדול יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי אורנוש זכרי שאלוהים לא מציב בדרכנו דברים שעימם לא נוכל להתמודד כמה קשה שזה יהיה בכל קושי ישנה הזדמנות חדשה וצמיחה מעלה אנו תמיד נחזק אותך ואת השתדלי לפחות לראות את מה שמחזק אותך לימים טובים יותר ולהאחז בזה ... בהצלחה 
אורנה3 כתב:
אקורדיאון כתב: יקירתי שאפו,אני משוכנעת שמעז יצא מתוק וכתבתי לך כבר אתמול ייתכן שהכל לטובה. את חזקה ואכן תקומי לימים טובים יותר,האמיני לי ההפסד כולו של....עבורך אולי יציאה לחרות.
מחבקת אותך. לקח לי יומיים לצאת מהשוק והריקנות שבו הייתי אולם כל חיי אני נלחמת - לפעמים בהצלחה ולפעמים בפחות הצלחה (כמו במשקל) אז עכשיו זו המלחמה שלי ואני אצא הכי מחוזקת בעולם ולא ירחק היום ואסתכל על המצב בו אני נמצאת היום כארוע בעברי אוהבת ומתגעגעת מלאן חיבוקימים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:41
|
אורנה3 כתב:
אקורדיאון כתב: יקירתי שאפו,אני משוכנעת שמעז יצא מתוק וכתבתי לך כבר אתמול ייתכן שהכל לטובה. את חזקה ואכן תקומי לימים טובים יותר,האמיני לי ההפסד כולו של....עבורך אולי יציאה לחרות.
מחבקת אותך. לקח לי יומיים לצאת מהשוק והריקנות שבו הייתי אולם כל חיי אני נלחמת - לפעמים בהצלחה ולפעמים בפחות הצלחה (כמו במשקל) אז עכשיו זו המלחמה שלי ואני אצא הכי מחוזקת בעולם ולא ירחק היום ואסתכל על המצב בו אני נמצאת היום כארוע בעברי אוהבת ומתגעגעת מלאן חיבוקימים נהדר מתוקה שלי,אני משוכנעת שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 10:01
 אורנה3 Posts: 72
|
אקורדיאון כתב:
יקירתי שאפו,אני משוכנעת שמעז יצא מתוק וכתבתי לך כבר אתמול ייתכן שהכל לטובה. את חזקה ואכן תקומי לימים טובים יותר,האמיני לי ההפסד כולו של....עבורך אולי יציאה לחרות.
מחבקת אותך.
לקח לי יומיים לצאת מהשוק והריקנות שבו הייתי אולם כל חיי אני נלחמת - לפעמים בהצלחה ולפעמים בפחות הצלחה (כמו במשקל) אז עכשיו זו המלחמה שלי ואני אצא הכי מחוזקת בעולם ולא ירחק היום ואסתכל על המצב בו אני נמצאת היום כארוע בעברי אוהבת ומתגעגעת מלאן חיבוקימים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 09:58
|
ענת כתב:
אורנה יפה מה שכתבת, אכן מכל קושי אנחנו צומחים ועולים כיתה הכל לטובה רק אחכ יודעים מה הסיבה...הכל לקחת באהבה....
אכן הפורום הזה רק מחמם את הלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:23
 ענת Posts: 3849
|
אורנה יפה מה שכתבת, אכן מכל קושי אנחנו צומחים ועולים כיתה הכל לטובה רק אחכ יודעים מה הסיבה...הכל לקחת באהבה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:21
 dany Posts: 19819
|
תודה יקרה שאת משתפת זו היא זכות. ואיך מירי אומרת מלימון נעשה לימונדה........... יש ביקורת נפלאה על הסרט ועל קולין פירת שבאופן אישי אני מאד אוהבת אותו.. מחכה לראות את הסרט. מאחלת לך שיבואו ימים טובים וקלים יותר. המון הצלחה חיבוק
אורנה3 כתב:
כרגע חזרתי מהצגת הסרט טרום בכורה "נאום המלך' אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בתקופה האחרונה אבל כמו שמירי אומרת מכל דבר אתה לוקח את מה שמתאים לך באותה תקופת חיים שלך. מה אני לוקחת מהסרט ? כשגם אם נדמה לך שהכל קשה - על גבול הבלתי אפשרי תמיד תמיד קיימת האופציה להפוך מצב זה למנוף, ולא לתת למצב בו אתה נמצא להוריד אותך נמוך. מהמקום שאני נמצאת כרגע אני לא אתן לזה להוריד אותי, ואני מקווה שלא ירחק היום שאוכל להגיד שמעז יצא מתוק ואולי זה רק לטובה..... ליושב במרומים פתרונים... מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. יקירותי מתנצלת על ההשתפכות אבל מרגישה צורך לשתף אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:20
|
יקירתי שאפו,אני משוכנעת שמעז יצא מתוק וכתבתי לך כבר אתמול ייתכן שהכל לטובה. את חזקה ואכן תקומי לימים טובים יותר,האמיני לי ההפסד כולו של....עבורך אולי יציאה לחרות.
מחבקת אותך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אורנה חמודה כל מילה שלך אמת לאמיתה כל חיינו אנו לומדים לוקחים מה שטוב לנו וצומחים מעלה מעלה בשורות טובות ובהצלחה אין על מה להתנצל כולנו כאן זה למען זה רק טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 22:32
 קרולין Posts: 6651
|
אורנה יקרה! כל מילה בסלע! זה המקום לשתף לעזור ולהעזר.
מאחלת לך ים של ה צ ל ח ה בתהליך ובטוחה שאת י כ ו ל ה!
תודה על ההמלצה לסרט.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
מילים כדורבנות. אני מאמינה לכל מילה שכתבת ומאמינה שמכאן את רק יכולה לצמוח ולהצליח. שבת שלום יקירתי ורק בשורות טובות!! אורנה3 כתב:
כרגע חזרתי מהצגת הסרט טרום בכורה "נאום המלך' אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בתקופה האחרונה אבל כמו שמירי אומרת מכל דבר אתה לוקח את מה שמתאים לך באותה תקופת חיים שלך. מה אני לוקחת מהסרט ? כשגם אם נדמה לך שהכל קשה - על גבול הבלתי אפשרי תמיד תמיד קיימת האופציה להפוך מצב זה למנוף, ולא לתת למצב בו אתה נמצא להוריד אותך נמוך. מהמקום שאני נמצאת כרגע אני לא אתן לזה להוריד אותי, ואני מקווה שלא ירחק היום שאוכל להגיד שמעז יצא מתוק ואולי זה רק לטובה..... ליושב במרומים פתרונים... מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. יקירותי מתנצלת על ההשתפכות אבל מרגישה צורך לשתף אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:39
 EFF Posts: 6417
|
אורנה תודה שאת משתפת וטוב שכך...אני מאמינה שכל ירידה או נפילה היא לצורך עליה והתאוששות...אחרת היינו מאבדים את האופטימיות שבנו..משתדלת (ולא אומר שתמיד מצליחה) לראות בתקופות לא משהו..תקופות מעבר - מין פרוזדור..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:35
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|