הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה - גם הפעם הצלחת לקלוע

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/02/2011 23:52

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בשביל זה אנו פה זה למען זה בהצלחה ורק טוב smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 16:07

חיה'לה
חיה'לה
תודה לכולכם על התמיכה והעידוד העצומים שאני זוכה להם כאן.
המשך שבוע נפלא וגשום לכולנו!!
אוהבת, חיה smilesmilesmile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 10:31

אשירה
אשירה
חיהלה יקרה,
מאחלת לך להמשיך וליישם,
והתוצאות יגיעו!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 08:28

dany
dany
תודה מתוקה שלי
אוהבת
ושום דבר בחיים לא שווה שנכעס עד איבוד עשתונות..........
שאפתנית כתב:
דניאלה אני קוראת את דבריך ומרגישה לרגע כאילו אני עומדת מול מראה. כבר סיפרתי לא פעם איך מירי השפיעה על הרבה תחומים בחיי ואחד מהם הוא גם השליטה בכעס וההחלטה המודעת לכעוס פחות ולא לבחור בבחירה הקלה של כעס ועצבים אלה להתמודד עם מצב נתון ולצאת ממנו עם כמה שפחות מתחים לגוף. העזרה שהגשת לביתך מזכירה לי בדיוק את עצמי עם אימי. איך אני משננת לה כל הזמן כמה לא שווה הכעס ושזו בחירה שלנו, אנחנו בוחרים לכעוס ויש עוד אלפי דרכים אחרות להתמודד מלבד הכעס.
אני מרגישה כמו שגרירה של מירי שמנסה להפיץ את תורתה בעולם ונראה לי שבכל הקשור למשפחתי אני בהחלט מצליחה.
שבוע טוב אהובתי, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 07:06

שאפתנית
שאפתנית
דניאלה אני קוראת את דבריך ומרגישה לרגע כאילו אני עומדת מול מראה. כבר סיפרתי לא פעם איך מירי השפיעה על הרבה תחומים בחיי ואחד מהם הוא גם השליטה בכעס וההחלטה המודעת לכעוס פחות ולא לבחור בבחירה הקלה של כעס ועצבים אלה להתמודד עם מצב נתון ולצאת ממנו עם כמה שפחות מתחים לגוף. העזרה שהגשת לביתך מזכירה לי בדיוק את עצמי עם אימי. איך אני משננת לה כל הזמן כמה לא שווה הכעס ושזו בחירה שלנו, אנחנו בוחרים לכעוס ויש עוד אלפי דרכים אחרות להתמודד מלבד הכעס.
אני מרגישה כמו שגרירה של מירי שמנסה להפיץ את תורתה בעולם ונראה לי שבכל הקשור למשפחתי אני בהחלט מצליחה.
שבוע טוב אהובתי, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 04:30

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
תודה דנוש בוקר אור ויום מוצלח יחד בפורום Big Grin רק טוב נשיבוקים פרשתי..
dany כתב:
שבוע נפלא לך דובונית והמון שליטהsmile

edited by דובונית אכפת לי on 1/30/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 04:28

dany
dany
שבוע נפלא לך דובונית והמון שליטהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2011 03:54

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני תודה על מה שרשמת אכן כל מילה נכונה וחזקה... והכל מביהס של החיים לכולנו תמיד יש דוגמאות איך ומה לעשות בעת הצורך ... כל הכבוד שהצלחת לסייע לביתך יש כאלה שלא משתפים וזה לא טוב מקווה שהכל יסתדר לה...smile
חיהלה מקווה שעברה עליך שבת בשליטה
שבוע טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2011 07:03

dany
dany
זה לא יאומן איך הדברים ממש לא קורים בחלל ריק.......... בידיוק אחרי כזו הרצאה, היתה לי דוגמא מהחיים , מדברת עם הבת הגדולה שעובדת בבנק ושומעת שהיא עצבנית............ היה משהו בעבודה....... מעצבן ,מתסכל, וממש לא מגיע לה.......... וברגיעה אני מנחמת, מרגיעה, מחזקת, לא נותנת לכעסים שלה להתגבר אלא להיפך לתת לה עוצמה, לתת לה כוחות שהיא מעל כל האינטריגות......... ונראה לי לאחר אותה שיחה שאכן היא נרגעה ואולי באמת תצליח להתגבר על הכעס בלהבין שהוא לא פותר כלום אלא רק לוקח אותה למקומות לא טובים.........
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חיה יקרה
הדיאטה היא בעצם חלק בלתי נפרד מחיינו ולכן כל הרצאה של מירי מביאה מתובנות החיים............. ומה לעשות ככל שמתבגרים צוברים עוד ניסיון וידע ככה סתם לא מספרים או לימודים במוסד כל שהוא אלא מהחיים עצמם שהם האוניברסיטה הטובה ביותר.
יקירתי אני מאחלת לך שתלמדי לא לכעוס לעולם............. עד כמה שניתן .......... כי בסופו של עניין זה פוגע יותר באדם הכועס....... ולעיתים אפילו הצד השני לא מודע לרגשות שלך!!!!!!!!!!!
ואכן עם הגיל לומדים............מי שלומד, כי זה לא שווה את עצמת הרגשות, לקחת אוויר לנשום עמוק........ ולדבר עם עצמך ולומר כי את שולטת במצב.
תודה יקירה ששיתפת אותנו........ ומקווה שבאמת העתיד יהיה לך קל יותר, מכל בחינה בחייך.
ותוכלי להשיג את יעדייך ותקוותיך. אמן!!!!
שיהיה לך ההמשך שבוע נפלא.
בחיבה רבה דני

חיה'לה כתב:
בס"ד

מירי היקרה,

האזנתי אתמול להרצאתך הנהדרת, ואני פשוט נדהמת!!!
איך בכל פעם מחדש את מצליחה לקלוע ולכוון לדברים העדינים והרגישים כל כך - ותמיד עם המון המון תובנות ועם חכמת חיים ענקית...

אני אישית אדם שאיננו שומר טינה לאיש, אך ישנה אישה אחת בעבודה, שאני כועסת עליה מאוד כמה שנים, ולא מוכנה לסלוח לה על עוול עצום שעשתה לי, עוול ששינה את חיי...
ואולם רק לאחרונה אני לאט לאט מבינה עד כמה הכעס הזה פוגע בי, מפריע לי, מעכב אותי, גוזל ממני אנרגיות, וכמובן - גם לא פעם הוביל אותי בעבר לאכילה לא מאוזנת ולא בריאה.
ברור לי לגמריי שברגע שארפה מן העניין, אני עצמי אוכל להתקדם ולהתפתח יותר ממה שאני מסוגלת היום... פשוט יווצר חלל אדיר שלתוכו תחדור עשייה מבורכת ואנרגיה טובה.

אני שמחה כמובן שגם לחוגים בבית סוקולוב נמצא פתרון, ובאמת כנראה שאין גבול לרוע ולקנאה של אנשים...

ובאשר לרווקות, גם כאן אני נאלצת להסכים אתך ב-100%.
בהרצאה נוצר דיאלוג אם מישהי שטענה שהכול גורל, ובאמת - כל אחד בעולם ומזלו, כל אחד וניסיונותיו,
אך כל אדם גם חייב לעזור לעצמו, להשתדל, לא לקבל את הדברים כמו שהם, ולעשות ככל שביכולתו כדי לצאת מהם!!!
ובעניין מציאת בן זוג, את צודקת לגמריי - חובה לצאת, ולשנות ולחדש קשרים, וליזום, וחפש, ולפעול, ולטפח, ולהשקיע, ולהתייפות, ולהתאפר, ולשדר לכל העולם שאינך מוותרת, ולשמור על שמחת חיים והומור, ולא לקטר על מזל וגורל, אלא לעשות הכול - וכמובן כמובן - גם לרזות!!!!!!!

ואת צודקת כל כך, כי רק מי שנחשף, ומשתף, ומתחבר וקושר קשרים צגיע לאט לאט אל מחוז חפצו, וכל בכל תחום ועניין - ובעיקר בזוגיות.

ושוב - בזכות כל הרצאה שלך אני משתדלת בכל זאת לא לחרוג מהמסגרת, ואם לא לרדת - אז לפחות לא לעלות. בזכות כל הרצאה שלך אני עולה כיתב, ומתגברת עוד ועוד, וצוברת עוד מוטיבציה גם לאכול נכון, אך גם להתנהל נכון בכל תחומי החיים...

מירי היקרה, ההרצאה שלך נתנה לי המון המון, השאירה אותי עם חומר רב למחשבה, ובעיקר עם משימות לעבודה פנימית!!!

תודה לך על הכול הכול הכול,
ואני מבטיחה להשתדל מאוד בשישי-שבת - בשבילי ובאמת גם בשבילך!!

אוהבת, חיה

דנושה כרגיל כל מילה בסלע.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2011 06:31

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
חיה יקרה
הדיאטה היא בעצם חלק בלתי נפרד מחיינו ולכן כל הרצאה של מירי מביאה מתובנות החיים............. ומה לעשות ככל שמתבגרים צוברים עוד ניסיון וידע ככה סתם לא מספרים או לימודים במוסד כל שהוא אלא מהחיים עצמם שהם האוניברסיטה הטובה ביותר.
יקירתי אני מאחלת לך שתלמדי לא לכעוס לעולם............. עד כמה שניתן .......... כי בסופו של עניין זה פוגע יותר באדם הכועס....... ולעיתים אפילו הצד השני לא מודע לרגשות שלך!!!!!!!!!!!
ואכן עם הגיל לומדים............מי שלומד, כי זה לא שווה את עצמת הרגשות, לקחת אוויר לנשום עמוק........ ולדבר עם עצמך ולומר כי את שולטת במצב.
תודה יקירה ששיתפת אותנו........ ומקווה שבאמת העתיד יהיה לך קל יותר, מכל בחינה בחייך.
בחיבה רבה דני

חיה'לה כתב:
בס"ד

מירי היקרה,

איך בכל פעם מחדש את מצליחה לקלוע ולכוון לדברים העדינים והרגישים כל כך - ותמיד עם המון המון תובנות ועם חכמת חיים ענקית...

אני אישית אדם שאיננו שומר טינה לאיש, אך ישנה אישה אחת בעבודה, שאני כועסת עליה מאוד כמה שנים, ולא מוכנה לסלוח לה על עוול עצום שעשתה לי, עוול ששינה את חיי...
ואולם רק לאחרונה אני לאט לאט מבינה עד כמה הכעס הזה פוגע בי, מפריע לי, מעכב אותי, גוזל ממני אנרגיות, וכמובן - גם לא פעם הוביל אותי בעבר לאכילה לא מאוזנת ולא בריאה.
ברור לי לגמריי שברגע שארפה מן העניין, אני עצמי אוכל להתקדם ולהתפתח יותר ממה שאני מסוגלת היום... פשוט יווצר חלל אדיר שלתוכו תחדור עשייה מבורכת ואנרגיה טובה.

אני שמחה כמובן שגם לחוגים בבית סוקולוב נמצא פתרון, ובאמת כנראה שאין גבול לרוע ולקנאה של אנשים...

בהרצאה נוצר דיאלוג אם מישהי שטענה שהכול גורל, ובאמת - כל אחד בעולם ומזלו, כל אחד וניסיונותיו,
אך כל אדם גם חייב לעזור לעצמו, להשתדל, לא לקבל את הדברים כמו שהם, ולעשות ככל שביכולתו כדי לצאת מהם!!!
ובעניין מציאת בן זוג, את צודקת לגמריי - חובה לצאת, ולשנות ולחדש קשרים, וליזום, וחפש, ולפעול, ולטפח, ולהשקיע, ולהתייפות, ולהתאפר, ולשדר לכל העולם שאינך מוותרת, ולשמור על שמחת חיים והומור, ולא לקטר על מזל וגורל, אלא לעשות הכול - וכמובן כמובן - גם לרזות!!!!!!!

ואת צודקת כל כך, כי רק מי שנחשף, ומשתף, ומתחבר וקושר קשרים צגיע לאט לאט אל מחוז חפצו, וכל בכל תחום ועניין - ובעיקר בזוגיות.

ושוב - בזכות כל הרצאה שלך אני משתדלת בכל זאת לא לחרוג מהמסגרת, ואם לא לרדת - אז לפחות לא לעלות. בזכות כל הרצאה שלך אני עולה כיתב, ומתגברת עוד ועוד, וצוברת עוד מוטיבציה גם לאכול נכון, אך גם להתנהל נכון בכל תחומי החיים...

מירי היקרה, ההרצאה שלך נתנה לי המון המון, השאירה אותי עם חומר רב למחשבה, ובעיקר עם משימות לעבודה פנימית!!!

אוהבת, חיה

דנושה כרגיל כל מילה בסלע.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2011 06:03

dany
dany
חיה יקרה
בחיבה רבה דני

חיה'לה כתב:
בס"ד

מירי היקרה,

אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2011 03:28

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיה לה חמודה
ריגשת אותי במילותיך ובלמידתך ובתבונותיך
כל הכבוד על ההפנמה ומקווה שבע"ה הכל יסתדר עבורך
בהצלהח ורק טוב smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 15:50

שאפתנית
שאפתנית
חיה ממש הכנסת אותנו לתוך ליבך וזה מאוד מרגש.
אני מאחלת לך המשך הצלחה בכל התחומים ושתמיד תהיה מאושרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 14:39

אקורדיאון
אקורדיאון
חיה יישר כח על הפתיחות ומענג לקרוא איך הרצאה שבסוף הכל דיאטה מביאה
לתובנות לחיים וכאן באמת המקום להודות למירי שמצליחה מידי שבוע לגעת

בנימי נפשנו .

שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 14:19

טרי
טרי
חיה
ריגשת אותי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 14:08

חיה'לה
חיה'לה
חשוב היה לי לומר את אשר על לבי.
ואכן, אני גם מצליחה לשלוט באוכל היום, ובוודאי שהוא לא שולט בי.

שבת נהדרת לכולנו,
חיה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 13:13

קרולין
קרולין
חיה יקרה,
אכן כן מירי תמיד מצליחה לגעת בנו ולהניע אותנו לעבר השינוי המיוחל.

שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בהמשך התהליך....

שבת שלום ומבורך.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 11:54

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיה יקרה ואהובה תודה את מרגשת שיהיה לך בהצלחה שבת שלום שלך תמיד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 10:45

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

מירי היקרה,

אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה - גם הפעם הצלחת לקלוע

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!