29/01/2011 06:05
 dany Posts: 19819
|
מה שנאמר לומדים לומדים לומדים................ כל זמן שנמצאים במצב למידה יש מקום לשינויים ושיפורים. הצלחה יקירתי ומקוה שחשבון הנפש יביא רק לתוצאות נפלאות. נשיבוקים
אשירה כתב:
חמודה, בסך הכל אני בסדר, עוברת תקופה של הרבה חשבון נפש, קולטת איך אני שוב ושוב חוזרת על אותם דפוסים, מבינה שכדי לשנות תוצאות עלי לבחור בדרכים אחרות ומשתדלת לעשות זאת.
תודה אהובה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
חמודה, בסך הכל אני בסדר, עוברת תקופה של הרבה חשבון נפש, קולטת איך אני שוב ושוב חוזרת על אותם דפוסים, מבינה שכדי לשנות תוצאות עלי לבחור בדרכים אחרות ומשתדלת לעשות זאת.
תודה אהובה, נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה אט אט תרגול ויישום העיקר זה לא להרפות ולתת למצב להדרדר אלא לעצור לקחת הכל בפרופורציה הנכונה לדעת לתת לעצמך פידבק חיובי על היש ועל מה שאת כן עושה ואת כן עושה את יכולה ואני יודעת שכן כבר הרגשתי לו פעם את השינוי שלך אז קדימה לא לםחד מעצמך ולא לברוח ליישם בהצלחה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה יקרה מדבריך נראה שאת כבר יודעת מה התשובה ודרך הפעולה שעליך לבחור בה. תנילעצמך זמן להתרגל לשינויים, לאט לאט ותראי שהדפוסים יעלמו. שבת שלום יקירתי, שאפתנית אשירה כתב:
תודה אהובה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:15
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, את לא לבד כולנו כל הזמן לומדים, צומחים ומנסים לשפר...מזל גדול שאנחנו ביחד ומסגרת הזאת.
שתהיה לך שבת נהדרת, רגועה ונעימה.
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 09:47
 אשירה Posts: 4292
|
תודה אהובה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 09:36
 dany Posts: 19819
|
מה שלומך???????????????????????
|