02/02/2011 23:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
צודקת דני וגם עדייף לאכול בריא ומאוזן מאשר לשחק עם הגוף אף קיצוניות לא חכמה ולמידה מסייעת להתקדם בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 13:02
 dany Posts: 19819
|
חגיתי מתוקה ככה אנחנו לטוב ולרע......... לא יודעת איזה מוקש יש אצל אותה רזרזונת........... וברגע שאנחנו מודעים לבעיה שלנו כבר פתרנו חצי ממנה. שיהיה לך שבוע נפלא מלא הצלחה........... ואולי "תשכחי לאכול"............... נשיבוקים
חגיתי כתב:
תודה לכולן, איזה כיף לקבל כ"כ הרבה תגובות מפרגנות. פשוט מקסים. נזכרתי עכשיו בשני מקרים שקרו לי בשנים האחרונות ונראה שמדבר להרבה אנשים, אכתוב כרגע על המקרה הראשון: בעבר עבדתי בסביבת צוות רפואי במרכז רפואי- שעות הערב המוקדמות,ישבנו מס' אנשים לארוחת ערב קלה. פתאום נכנסה רופאה מתמחה רזה רזה שבא למות, הסתכלה על הסועדים ואמרה: "יואו.....אני מה זה רעבה....שכחתי לאכול היום", לא חשבתי פעמיים ועניתי בקול רם: "למה אני לא שוכחת לאכול?" באמת למה??????? יום טוב לכולן........חגיתי מקרה שני בהמשך.................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:55
 אשירה Posts: 4292
|
חגית יקרה, את כעת במסגרת הנכונה ועלית על דרך נכונה, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חגיתי אין למה,אנחנו שמנמודים במוח ולכן כולנו כאן. את יודעת לא הייתי רוצה לשכוח לאכול אבל הייתי רוצה
לדעת לאכול במידה ,ללא סופות הוריקן ללא פחד לקחת ביס ראשון
של שוקולד...
אבל נקבל את עצמנו באהבה ונטפל בה כדרך חיים.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 09:45
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי חגיתי וברוכה הבאה לפורום אני יודעת ומי את וקצת מוזר לי לקרוא למישהי אחרת חגיתי 
אני זוכרת שסיפרת לי בחוג שרזית 13 ק"ג ב-3 חודשים. זה הישג מהמם! ובכלל, התרשמתי שאת בן אדם חיובי, עדין עם אנרגיות חיוביות. עכשיו כשהתחלת לכתוב כאן, תראי כמה חוזק אפשר לקבל מהפורום, כמה כיף זה לעזור ולהיעזר כאן, ותוכלי להמשיך להתקדם בתהליך ההרזיה שלך. המשך הצלחה ומקווה לשמוע ממך כאן עוד הרבה בצקיסטית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 09:09
 חגיתי Posts: 27
|
תודה לכולן, איזה כיף לקבל כ"כ הרבה תגובות מפרגנות. פשוט מקסים. נזכרתי עכשיו בשני מקרים שקרו לי בשנים האחרונות ונראה שמדבר להרבה אנשים, אכתוב כרגע על המקרה הראשון: בעבר עבדתי בסביבת צוות רפואי במרכז רפואי- שעות הערב המוקדמות,ישבנו מס' אנשים לארוחת ערב קלה. פתאום נכנסה רופאה מתמחה רזה רזה שבא למות, הסתכלה על הסועדים ואמרה: "יואו.....אני מה זה רעבה....שכחתי לאכול היום", לא חשבתי פעמיים ועניתי בקול רם: "למה אני לא שוכחת לאכול?" באמת למה??????? יום טוב לכולן........חגיתי מקרה שני בהמשך.................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:13
|
מתוקי
אורנה3 כתב:
חגיתי ברוכה הבאה זה הבית - וזה המקום בו מרגישים בבית כאן את מוצאת כתף חמה, אוזן קשובה וחברות יום שני בשבילי היה עוד יום בשבוע - אולם מאז שהתוודעתי למקום ולשעה זה הפך לקן חמים, ולחברות אמיתית והכל בניצוחה של רב האומן מירי בלקין נשבוע קניתי מחשב הבייתה והדבר הראשון שעשיתי במחשב זה להכנס לפורום זה הופך להיות הרגל נפלא אז יקירתי, תכנסי ותבלי ותאמיני לי זה רק לטובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:33
|
אורנה3 כתב:
חגיתי ברוכה הבאה זה הבית - וזה המקום בו מרגישים בבית כאן את מוצאת כתף חמה, אוזן קשובה וחברות יום שני בשבילי היה עוד יום בשבוע - אולם מאז שהתוודעתי למקום ולשעה זה הפך לקן חמים, ולחברות אמיתית והכל בניצוחה של רב האומן מירי בלקין נשבוע קניתי מחשב הבייתה והדבר הראשון שעשיתי במחשב זה להכנס לפורום זה הופך להיות הרגל נפלא אז יקירתי, תכנסי ותבלי ותאמיני לי זה רק לטובה איזה כיף שסוף סוף את איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:21
|
חגיתי חמודה ברוכה הבאה לפורום המדהים זה ובטוח שרק תהני ממנו אל תשכחי מתי שתרצי אנו כאן איתך.. כל הכבוד על הירידה על התובנות ועל היישום גם אם יש עוד מה ללמוד תמיד יהיה זה בסדר אז להמשיך להנות מהדרך ולעשות אט אט ובטוח בהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:19
|
אורנה 3 תמונה מתוקית לגמרי נשמח לשמוע ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:45
 אורנה3 Posts: 72
|
חגיתי ברוכה הבאה זה הבית - וזה המקום בו מרגישים בבית כאן את מוצאת כתף חמה, אוזן קשובה וחברות יום שני בשבילי היה עוד יום בשבוע - אולם מאז שהתוודעתי למקום ולשעה זה הפך לקן חמים, ולחברות אמיתית והכל בניצוחה של רב האומן מירי בלקין נשבוע קניתי מחשב הבייתה והדבר הראשון שעשיתי במחשב זה להכנס לפורום זה הופך להיות הרגל נפלא אז יקירתי, תכנסי ותבלי ותאמיני לי זה רק לטובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:43
 EFF Posts: 6417
|
חגיתי ברוכה הבאה לפורום...אין ספק שתהני, תשתפי, תביני שכולנו התכנסנו כאן למען אותה מטרה....גדוד מובחר ב"חטיבה" של מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
חגיתי ברוכה הבאהלפורום!!! 13 ק"ג זה יפה מאוד ואם זו ההתחלה אז אין ספק שאת יודעת מה העבודה הנדרשת ועושה אותה היטב. אנחנו לא מודדים זמנים וגם לי הירידות לא באות בקצב מסחרר אבל לא זה העיקר, העיקר שהמשקל יורד ואנחנו נפרדות מהשומנים. על פעילות גופנית אני ממליצה לך בחום, תני הזדמנות לעצמך ותראי איך זה מדבק. מתחילים ולא מפסיקים. כמוך גם אני לא חברה בשום צ'טים וזה המקום היחיד שאני מרשה לעצמי להיפתח, לשתף ולהשתתף ואכן יש לזה גמול ענקי ותרומה אדירה למי שאני היום, לירידות וכמובן להמשכיות התהליך. אם לא היה לי כאן את הגב של הבנות (אני רשומה דרך האינטרנט) אז כנראה שלא הייתי שורדת את השבירות והתקיעות שבתהליך. אני מאחלת לך הצלחה ותכנסי לפורום תמיד לעדכן ולהתעדכן. שבת שלום, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:11
 קרולין Posts: 6651
|
חגיתי יקרה,ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! ברכות על הירידה הנהדרת שלך!
תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך הוא שווה הכל.
כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד, כנסי שתפי זה עוזר לכולנו.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 09:29
 אשירה Posts: 4292
|
חגיתי יקרה,
ברוכה הבאה לפורום!
גם לי לא היה נסיון קודם ברשתות חברתיות והיו היסוסים, אבל מאז שאזרתי אומץ ונכנסתי לראשונה נשביתי בקסם של הפורום הזה, יש פה רק דברים טובים ואת תגלי אותם בהמשך.
ראשית כל הכבוד לך על הירידה הנהדרת עד כה, זה לא מובן מאליו. בנוסף ניכר מכתיבתך שיש לך פתיחות ללמוד ולהפנים שדיאטה זה אורח חיים ולא קורס, וכאן טמון המפתח להצלחתך.
מאחלת לך המון המון הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:58
 ענת Posts: 3849
|
ברוכה הבאה חגיתי , כל הכבוד על הירידה המשיכי כך הגעת למקום הנכון...יישר כח ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:42
|
חגית ברוכה הבאה לביתנו החם.אני מבינה שאת בחוג ערב יום שני.כפי שמירי ציינה חלק מבנות החוג פעילות כאן ועוד הרבה חברות מקסימות.
אוכל לומר לך שכמוך לא מצאתי משהו שיכול להועיל לי כאן למרות הפצרותיה של מירי,אך כששוכנעתי
שכדאי לנסות לא זזה מכאן.החבורה המדהימה שנמצאת כאן היא פינה חמה,מבינה את אשר זר לא יבין
שהרי כולנו באותה סירה.
יישר כח על הירידה ולא בוער כלום.העיקר להיות במסגרת ,להפנים שמדובר בדרך חיים ולא קורס ,לדעת
לקבל בתהליך גם נפילות ולקום במהרה והפורום הוא בדיוק המקום התומך.
סוף שבוע רגוע ונשמח לשמוע ממך.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:29
|
ברוכה הבאה לפורום המון הצלחה בהמשך כולנו כאן נמצאים באותו המעמד.......... רצון לשנות את החשיבה, להבין למה זה קורה לנו, למצוא פתרונות איך לעשות את התהליך קל יותר ולאורך זמן. שיהיה לך סופ"ש נהדר ונשלט בחיבוק דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 00:41
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה הבאה חגיתי כל הכבוד על ה13 ק"ג שנשרו ישר כח והמון הצלחה בהמשך,הגעת לפורום מס' 1!!!!!!!! לילה טוב וסופשבוע מהנה.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 00:23
 חיה'לה Posts: 885
|
חגית היקרה, ברוכה הבאה לפורום. זו קבוצת תמיכה נהדרת. המשיכי להשיל קילוגרמים, ולהרגיש טוב יותר מיום ליום...
שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|