הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חגיתי- חברה חדשה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/01/2011 23:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
חגיתי יקרה שמחה מאד על הצטרפותך לפורום. אני בטוחה שתהיי חלק מאיתנו,
כבר יכולה לגלות לך שאקורדיאון היקרה ורבקה היקרה ובצקיסטית היקרה ועוד ועוד
בחוג איתך נעשה לך היכרות.הדרך ארוכה ואת התחלת יפה מאד. ירידה יפה, והכי חשוב הפנמה.
תמשיכי לשתף ולהגיב וביחד נצליח. לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2011 21:57

1103
1103
חגית יקרה
ברוכה את בהיצטרפותך לפורום הנפלא שלנו.כולנו כאן כדי לתמוך אחד בשני.
כל הכבוד שהישלת 13 קילוגרם ממשקלך ולפי דבריך את נמצאת בנקודת פתיחה.

טוב עשית שהחלטת להצטרף לפורום,זה עוד פן שמאוד עוזר בתהליך.

בהצלחה רבהApplausegrouphug

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2011 21:13

חגיתי
חגיתי
היי לכולם, חגיתי מחוג יום שני. כשהצטרפתי לחוג נרשמתי לפורום אך לא כתבתי. היום (ובזכות מירי שדירבנה) בכ"ז זכרתי שם משתמש וססמא והנה אני, אינני נוהגת בכלל להשתמש ברשתות חברתיות אבל אני מקווה שאגלה את הכח הטמון. אני חייבת לנסות אחרת איך אדע? ישבתי עם עצמי וחשבתי מה לכתוב? לאחר הרהורים רבים נפלה ההחלטה אולי אוכל גם לתרום ביחד עם שיתוף ותמיכה? אז לשם הכרה שמי חגית, שמנמודה פלוס פלוס במלוא מובן המילה. בעזרת מירי היקרה השלתי כבר 13 ק"ג ונמצאת רק בנקודת הפתיחה. אין לי ירידה מטורפת מאז שהצטרפתי, הירידה יחסית מתונה. משהו גדול אחר קרה - נראה ששיניתי יותר את התפיסה, אני רואה את השינוי ביומיום כמעט בכל מובן, הבנה שזה תהליך ואם כל הזמן אני אחשוב כמה יש לי להוריד אזי אני בטוחה באי ההצלחה, להכיר את עצמי אני כבר מכירה. לא הכל מושלם, בזמן האחרון לא קל לי (לא אומרים "קשה") אני מתפתה תכופות ומנשנשת, עדיין לא התחלתי פעילות גופנית, בקיצור יש עוד המון לשפר. לפני יומיים היה לי חשק ענק לטרוף בשעות הערב המאוחרות ואיכשהו בפעם הראשונה בחיי זיהיתי וניתחתי בראש ממה נבע הצורך- באמת היה לי יום מאוד קשה לאחר ויכוח בעבודה. לא נכנעתי וההרגשה אח"כ הייתה נפלאה, אבל החוכמה לזהות כל פעם ולא להיחלש - כנראה זה עניין של תרגול. מקווה לטוב ולצמיחה, חגיתי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חגיתי- חברה חדשה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!