02/02/2011 23:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן אמת לאמיתה הדרך רק מתחילה ביעד בהצלחה ... אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: כי זו הדרך ואין אחרת ואנחנו ממשיכות לצעוד בה עד סופה... אקורדיאון כתב: שאפתניתי המשקל ירד ויהיה על המקום ולפעמים יעלה וזוהי דרכנו. בשורה התחתונה אנחנו בשליטה ,יש תוצאות ועוד תהיינה.
המון הצלחה. מתוקה עד היעד ואין לה סוף אז היא רק מתחילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
כי זו הדרך ואין אחרת ואנחנו ממשיכות לצעוד בה עד סופה... אקורדיאון כתב: שאפתניתי המשקל ירד ויהיה על המקום ולפעמים יעלה וזוהי דרכנו. בשורה התחתונה אנחנו בשליטה ,יש תוצאות ועוד תהיינה.
המון הצלחה. מתוקה עד היעד ואין לה סוף אז היא רק מתחילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:15
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקרה, כל זמן שאת יודעת שאת עושה את הדברים הנכונים, התוצאות בסוף יגיעו, אל תהיי חסרת סבלנות!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 07:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
כי זו הדרך ואין אחרת ואנחנו ממשיכות לצעוד בה עד סופה... אקורדיאון כתב:
שאפתניתי המשקל ירד ויהיה על המקום ולפעמים יעלה וזוהי דרכנו. בשורה התחתונה אנחנו בשליטה ,יש תוצאות ועוד תהיינה.
המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:45
|
שאפתניתי המשקל ירד ויהיה על המקום ולפעמים יעלה וזוהי דרכנו. בשורה התחתונה אנחנו בשליטה ,יש תוצאות ועוד תהיינה.
המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אוהבת את האופטימיות והחיוך האיסופי שלך מבין המילים תודה לך ובהצלחה בהמשך ורק טוב סומכת עליך שבת נעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 15:32
|
דני, ענת וקרולין תודה רבה על העידוד והמילים החמות!!! אתן חולקות איתי את ההצלחה, העשיה והאמונה שהשמים הם הגבול ואסור להרים ידיים אף פעם. נכון, עדיף לאט ומעט מאשר כלום אז אני ממשיכה הלאה ומודה על כל רגע בחיי על המשקל שירד ועל המשקל שעוד ירד (גם אם לפעמים זה כמו בטיפת חלב). שתהיה לכן שבת טובה וקסומה, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:21
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית יקרה, לאט ובטוח זה מתכון מנצח!!!!
שיהיה לך ים של הצלחה בתהליך....
כולנו כאן תמיד בשבילך.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 05:39
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית יקרה ומתוקה מאחלת לך שתמיד תהי במצב רוח מעולה וחיוך על פנייך בהצלחה בשקילה ואכן ירידה איטית היא בסדר גמור חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 19:21
 dany Posts: 19819
|
כל כך אוהבת את האופטימיות שלך......... ממש נותנת כוחות יישר כוח יקירתי ערב נהדר סופ"ש נפלא עם המשפחה ושקילה נהדרת אוהבת דני שאפתנית כתב:
טוב תודה יקירתי, אני אוהבת שמגיע יום חמישי, בעיקר בכל מה שבתחום העבודה, אני מחכה בקוצר רוח לסוף שבוע בבית עם הילדים והבעל והדברים שעושים טוב על הנשמה (ספר טוב ושתיית קפה בנחת). הבוקר עליתי על המשקל וראיתי ירידה אבל עדיין זה בגדר ירידה לא רשמית כי השקילה בשבת בבוקר. מצב הרוח מרומם כרגיל, החשיבה חיובית ואני מקווה לטוב. אני מכירה את הגוף שלי והירידה שלי מאוד איטית אך בהחלט זה משתלם ועדיף על עליה. אני מקווה שבשבת המשקל יחייך אלי ואני מתכוונת לשמור טוב עד השקילה. תודה על התעניינות. נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: מה שלומך???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 13:06
|
שאפתנית כתב:
גם לך יקירתי, כל פעם שיום חמישי מגיע האנרגיות מגיעות גם. אני יודעת שאחר הצהריים אני חוזרת הביתה ואז מתחילה את הסיסטה שלי עם בני המשפחה. אין כייף יותר גדול מזה ואכן זה נותן כוחות כי עוד כמה שעות אני אהיה בעולם אחר. אני מאחלת גם לך סוף שבוע נעים וכייפי עם הילדים והבעל. אמן ונצליח לשמור בגזרת האוכל והאויבים ושהמשקל יראה ירידות. נשיבוקים, שאפתנית hadasosh1 כתב: אהבתי את ה"מצב רוח מרומם" שיהיה לך אחלה סופשבוע עם הרבה רוגע,כיף ובילוי משפחתי ובהצלחה בשקילה בשבת נשיקות בהצלחה לכולם בסוף השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:30
|
גם לך יקירתי, כל פעם שיום חמישי מגיע האנרגיות מגיעות גם. אני יודעת שאחר הצהריים אני חוזרת הביתה ואז מתחילה את הסיסטה שלי עם בני המשפחה. אין כייף יותר גדול מזה ואכן זה נותן כוחות כי עוד כמה שעות אני אהיה בעולם אחר. אני מאחלת גם לך סוף שבוע נעים וכייפי עם הילדים והבעל. אמן ונצליח לשמור בגזרת האוכל והאויבים ושהמשקל יראה ירידות. נשיבוקים, שאפתנית
 hadasosh1 כתב:
אהבתי את ה"מצב רוח מרומם" שיהיה לך אחלה סופשבוע עם הרבה רוגע,כיף ובילוי משפחתי ובהצלחה בשקילה בשבת נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:27
 tutit Posts: 2431
|
אהבתי את ה"מצב רוח מרומם" שיהיה לך אחלה סופשבוע עם הרבה רוגע,כיף ובילוי משפחתי ובהצלחה בשקילה בשבת נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:26
|
תודה יקירתי!!! שיהיה לך סוף שבוע מוצלח ונהדר. נשיבוקים נוספים, שאפתנית
 אשירה כתב:
ירידה איטית זו ירידה טובה ונכונה, מאחלת לך משקל  בשבת, נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:20
|
ירידה איטית זו ירידה טובה ונכונה, מאחלת לך משקל בשבת, נשיקות
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:00
|
טוב תודה יקירתי, אני אוהבת שמגיע יום חמישי, בעיקר בכל מה שבתחום העבודה, אני מחכה בקוצר רוח לסוף שבוע בבית עם הילדים והבעל והדברים שעושים טוב על הנשמה (ספר טוב ושתיית קפה בנחת). הבוקר עליתי על המשקל וראיתי ירידה אבל עדיין זה בגדר ירידה לא רשמית כי השקילה בשבת בבוקר. מצב הרוח מרומם כרגיל, החשיבה חיובית ואני מקווה לטוב. אני מכירה את הגוף שלי והירידה שלי מאוד איטית אך בהחלט זה משתלם ועדיף על עליה. אני מקווה שבשבת המשקל יחייך אלי ואני מתכוונת לשמור טוב עד השקילה. תודה על התעניינות. נשיבוקים חמים, שאפתנית
 אשירה כתב:
מה שלומך???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:53
|
מה שלומך???
-- אשירה