29/01/2011 02:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יישר כוח לבנות האינטרנט המקסימות ממש כל הכבוד בהצלחה לכולכן בהמשך shlomit72 ליישם וללא חשש אנו איתך אט אט תוך הבנה שמדובר בתהליך לתמיד ואת נמצאת בביהס של החיים בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:24
 קרולין Posts: 6651
|
שלומית יקרה! ים של הצלחההההההה בתהליךךךךךךךךךךךך! כיף שהצטרפת למשפ' מירי בלקין המורחבת, המחבקת והמחזקת.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כאן אקו יקירתי זה לא קל לעשות זאת בעצם לבד......... אני מול עצמי והמאזניים....... אך בסופו של יום יש מטרה והיא כנראה חזקה יותר מכל. אקורדיאון כתב: בנות יקרות אין כמוכן,מצדיעה לכן על ההתמדה והתוצאות המדהימות. אמרתי לא אחת ליצור למעשה את המסגרת בבית כולל להשקל לבד,
לא בטוחה שהייתי מתמידה.
כל הכבוד לכן.
סוף שבוע נהדר. נכון המטרה מקדשת את האמצעים ,מה שטוב ניתן לראות הרצאה יותר מפעם. עדיין מצדיעה לכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:51
 dany Posts: 19819
|
כאן אקו יקירתי זה לא קל לעשות זאת בעצם לבד......... אני מול עצמי והמאזניים....... אך בסופו של יום יש מטרה והיא כנראה חזקה יותר מכל. אקורדיאון כתב:
בנות יקרות אין כמוכן,מצדיעה לכן על ההתמדה והתוצאות המדהימות. אמרתי לא אחת ליצור למעשה את המסגרת בבית כולל להשקל לבד,
לא בטוחה שהייתי מתמידה.
כל הכבוד לכן.
סוף שבוע נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:45
|
בנות יקרות אין כמוכן,מצדיעה לכן על ההתמדה והתוצאות המדהימות. אמרתי לא אחת ליצור למעשה את המסגרת בבית כולל להשקל לבד,
לא בטוחה שהייתי מתמידה.
כל הכבוד לכן.
סוף שבוע נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 04:42
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 00:36
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לכן בנות על הירידות היפות ועל ההתקרבות למשקל היעד. שלומית יקרה! גם אני בדיאטה דרך האינטרנט כבר 8 חודשים ירדתי עד כה 15 ק"ג. התחלתי את הדיאטה בחופשת הלידה והתמכרתי לתהליך:להרצאות,לפורום,למיכל הדיאטנית,למורתנו המדהימה מירי,לא.הבוקר של מירי ולפלפלים.... אני יודעת שהדיאטה פה היא הדבר הכי טוב שיש כי זה שינוי אורח החיים בכל המובנים ולא סתם תפריט שנותנים לך ואת כמה חודשים עושה אותו עד שנמאס ואז חוזרת חזרה להשמין ובדר"כ יותר ממה שירדת.......... אז הרבה הצלחה........תאכלי בריא ,תקפידי על 8-10 כוסות מים......תכתבי בפורום.... ועד הקיץ בע"ה אנחנו כולנו פה רזות לילה טוב והרבה סבלנות ,התמדה ואופטימיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 19:18
|
שלומית יקרה גם אני באינטרנט למעלה משנה...... יררדתי 8 הגעתי למשקל שמירה ומאז אני עולה קצת יורדת קצת............ אבל אם לא היית במסגרת הזו הייתי בוודאי עולה איזה 20 קילו............... יש לי תפריט פחות או יותר קבוע............שאיתו נוח לי ומספק אותי. אני מקפידה על פחמימות עד חמש..... משתדלת לשתות כמה שיותר. וזה פחות או יותר. המון הצלחה. ערב נהדר דני shlomit72 כתב:
מי כאן עושה דיאטה און ליין?? איך היתה הירידה?? עשיתן מדוייק לפי מה שכתוב בתפריט אשמח לתגובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 19:13
|
יעלי את פשוט מחוננת סמל ודוגמא כאן בפורום............ מוכיחה שאפשר לעשות זאת בשלמות. כל הכבוד.
יעלי כתב:
שלום שלומית, ברוכה הבאה לשורותינו. אני אחת מבנות האינטרנט. עוד מעט סוגרת שנה עם מירי. ירדתי כבר 21 ק"ג, ועוד מעט אעבור לשמירה בלבד. בהתחלה מאד חשוב להצמד לתפריט שאת מקבלת על מנת ללמוד איך הכל בנוי. ההרצאות של מירי הן חשובות כמובן ביותר. בתוך חברת אינטרנט, יש לך גם את הפריווילגיה לשמוע את ההרצאה כמה פעמים שתחפצי - עד שתפנימי.... מיכל הדיאטיקנית מקסימה, ואת יכולה לנדנד לה בכל שאלה שעולה בדעתך. הכי חשוב- נחישות, סבלנות והעיקר שליטה! שתהיה לך הצלחה גדולה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 13:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני בטוחה ומשוכנעת שתצליחי. את כבר התחלת את התהליך וזה נהדר. shlomit72 כתב:
יו איזה כייף כאן ואיזו מוטיבציה פתאום יש לי תודה תודה ותודה, בעזרתכן אצליח אני מבטיחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 13:15
 יעלי Posts: 589
|
תודה יקירתי! וכל הכבוד גם לך על הירידה הנפלאה! נשבוק שאפתנית כתב:
יעלי כל הכבוד על ההישג המרשים. איזה כייף לך, אוטוטו שמירה. אני מאחלת לך שתגיעי ליעד במהרה ותצליחי לשמור על התוצאה. יעלי כתב: שלום שלומית,
ברוכה הבאה לשורותינו. אני אחת מבנות האינטרנט. עוד מעט סוגרת שנה עם מירי. ירדתי כבר 21 ק"ג, ועוד מעט אעבור לשמירה בלבד. בהתחלה מאד חשוב להצמד לתפריט שאת מקבלת על מנת ללמוד איך הכל בנוי. ההרצאות של מירי הן חשובות כמובן ביותר. בתוך חברת אינטרנט, יש לך גם את הפריווילגיה לשמוע את ההרצאה כמה פעמים שתחפצי - עד שתפנימי.... מיכל הדיאטיקנית מקסימה, ואת יכולה לנדנד לה בכל שאלה שעולה בדעתך. הכי חשוב- נחישות, סבלנות והעיקר שליטה! שתהיה לך הצלחה גדולה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 13:03
|
shlomit72 כתב:
יו איזה כייף כאן ואיזו מוטיבציה פתאום יש לי תודה תודה ותודה, בעזרתכן אצליח אני מבטיחה בהצלחה רבה כולנו כאן מכוונים לאותה מטרה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 10:16
 shlomit72 Posts: 35
|
יו איזה כייף כאן ואיזו מוטיבציה פתאום יש לי תודה תודה ותודה, בעזרתכן אצליח אני מבטיחה
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:58
|
יעלי כל הכבוד על ההישג המרשים. איזה כייף לך, אוטוטו שמירה. אני מאחלת לך שתגיעי ליעד במהרה ותצליחי לשמור על התוצאה.

יעלי כתב:
שלום שלומית,
ברוכה הבאה לשורותינו. אני אחת מבנות האינטרנט. עוד מעט סוגרת שנה עם מירי. ירדתי כבר 21 ק"ג, ועוד מעט אעבור לשמירה בלבד. בהתחלה מאד חשוב להצמד לתפריט שאת מקבלת על מנת ללמוד איך הכל בנוי. ההרצאות של מירי הן חשובות כמובן ביותר. בתוך חברת אינטרנט, יש לך גם את הפריווילגיה לשמוע את ההרצאה כמה פעמים שתחפצי - עד שתפנימי.... מיכל הדיאטיקנית מקסימה, ואת יכולה לנדנד לה בכל שאלה שעולה בדעתך. הכי חשוב- נחישות, סבלנות והעיקר שליטה! שתהיה לך הצלחה גדולה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:55
|
יש מתכונים רבים שאני משתמשת בהם והם מהמתכונים הדיאטטים של מירי וגם מפורום המתכונים. עצתי היא שתכנסי לפורום המתכונים וללשונית המתכונים של מירי ותכיני, הכל טעים וקל הכנה.
shlomit72 כתב:
אגב שאפטנית, יש לך מתכון טוב לירקות, אם זה מוקפץ, מאודה, מבושל??.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:54
|
אני תמיד שמחה לעזור אז תפני בכל עת. ההתמדה מתאפשרת בזכות רצון עצמי חזק ובזכות התמיכה המדהימה של בנות הפורום שיודעות לדחוף למעלה בעת הצורך. תשארי צמודה לפורום ותראי ירידות יפות. shlomit72 כתב:
יו איזה יופי אני מצדיעה לך כל הכבוד לך, איזה כח רצון והתמדה אני אשמח לעזרה ממך, חזקי ואימצי...תודה על הכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:54
 יעלי Posts: 589
|
שלום שלומית, ברוכה הבאה לשורותינו. אני אחת מבנות האינטרנט. עוד מעט סוגרת שנה עם מירי. ירדתי כבר 21 ק"ג, ועוד מעט אעבור לשמירה בלבד. בהתחלה מאד חשוב להצמד לתפריט שאת מקבלת על מנת ללמוד איך הכל בנוי. ההרצאות של מירי הן חשובות כמובן ביותר. בתוך חברת אינטרנט, יש לך גם את הפריווילגיה לשמוע את ההרצאה כמה פעמים שתחפצי - עד שתפנימי.... מיכל הדיאטיקנית מקסימה, ואת יכולה לנדנד לה בכל שאלה שעולה בדעתך. הכי חשוב- נחישות, סבלנות והעיקר שליטה! שתהיה לך הצלחה גדולה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:50
|
אגב שאפטנית, יש לך מתכון טוב לירקות, אם זה מוקפץ, מאודה, מבושל??.
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:50
|
יו איזה יופי אני מצדיעה לך כל הכבוד לך, איזה כח רצון והתמדה אני אשמח לעזרה ממך, חזקי ואימצי...תודה על הכל
-- שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:45
|
ושוב שלום שלומית, שישי שבת הוא המוקש של כל השמנמודים. הטיפ הגדול והעיקרי שאני יכולה לתת לך (שעובד אצלי) זה כל הזמן לדבר לעצמך, להגיד כמה לא שווה ליפול עכשיו על איזה אויב קטן שיהרוס את השקילה. להתרחק מהשולחן, לא לנשנש, לשמור על בלי פחמימות מחמש (למעט טעימה מחלת הקידוש בשביל הברכה). בגדול, להשתדל לא להשתולל עם האוכל ולשמור על המסגרת הנורמלית היום יומית והשגרתית. פשוט מהטעם שחבל להרוס. זה תהליך, לא הכל מצליח במהירות וגם לא בכל שבת מצליחים לשמור ב-100% אבל זה בהחלט אפשרי למזער נזקים ולמזער הרבה. אני נרשמתי לאינטרנט לפני כשנתיים בערך וירדתי 22 ק"ג בעזרת מירי. לפני שהגעתי למירי שקלתי עוד 6 ק"ג נוספים כך שאם לוקחים את זה בחשבון אז ירדתי 28 ק"ג ואני מאושרת.
בשביל להתמיד בתהליך צריך הרבה אורח רוח וסבלנות, לדעת שלא תמיד יהיו ירידות (ומי כמוני יודעת את זה), לדעת שלגוף קצב ירידה משלו ולא כולנו יורדות קילו כל שבוע. בהצלחה!!! shlomit72 כתב:
היי שאפטנית אני עברתי סה"כ את היום הראשון וכרגע מתחילה את השני, נראה בסדר, אצלי הבעיה היא בשישישבת יש לך טיפים איך לעבוד את סופ"ש?? אפשר לשאול כמה ירדת עד עכשיו ובכמה זמן??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|