29/01/2011 16:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
אין עלייך אקול'ה אהובה  תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:36
|
לביאה כתב:
אקו יקרה את פשוט אלופה. הלוואי ויכולנו לאצור את רגעי החסד האלה לשעת חירום. הרגע הזה שאת בוחרת, מתוך מודעות ולמרות הקושי ואולי דווקא בגללו, לא לגעת בעוגיות כי את מבינה שמגיע לך להיות מאושרת. כי את ראויה וטובה וחזקה ואהובה. אני כל כל מבינה אותך ומקווה לחוות רגעי חסד כאלה כמו שאת מתארת עוד הרבה פעמים. שתהיה לך שבת רגועה באכילה ופעילה בגוף באהבה ונכון, יוני זה ממש קרוב, אני אשמח מאוד אם נוכל להפגש  אכן ,זה לא תמיד עובד אלה רגעי חסד של שליטה. תודה על העידוד והתמיכה יקירה ובוודאי שנפגש.
שיהיה לך סוף שבוע קסום ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 16:34
|
dany כתב:
ראית רק שצחקתי כזו צחוק מריר............ כי לרוב העוגיות מכריעות אותנו ולא ההיפך אקורדיאון כתב: dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נינוש כתב: ועם שתי העוגיות הללו, היא בטח סיימה עם הארוחה, ממש מפוצצת. חחח נינוש עכשיו ראיתי,זה עובד כל כך בטבעיות,לקחת שתיים ולסגור את הצינצנת ולשכוח,אצלי לא תהיה מנוחה בראש עד שתראה הקרקעית. שוב אלה הרזים בראש. שרק נצחק. אכן יקירה וזו בדיוק הסיבה שלא מחביאה אי שם אלא לא מכניסה הביתה,שומרת את זה לנפילות שאז כידוע לך לא רואה כלום למעט המתוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 15:24
 tutit Posts: 2431
|
אין עלייך אקול'ה אהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 07:31
 לביאה Posts: 402
|
אקו יקרה את פשוט אלופה. הלוואי ויכולנו לאצור את רגעי החסד האלה לשעת חירום. הרגע הזה שאת בוחרת, מתוך מודעות ולמרות הקושי ואולי דווקא בגללו, לא לגעת בעוגיות כי את מבינה שמגיע לך להיות מאושרת. כי את ראויה וטובה וחזקה ואהובה. אני כל כל מבינה אותך ומקווה לחוות רגעי חסד כאלה כמו שאת מתארת עוד הרבה פעמים. שתהיה לך שבת רגועה באכילה ופעילה בגוף באהבה ונכון, יוני זה ממש קרוב, אני אשמח מאוד אם נוכל להפגש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 07:04
 dany Posts: 19819
|
השבוע נפגשתי עם חברה שהיתה כזו בתור ילדה היינו ממש כמו השמן והרזה והיא גם נמוכה ואני גבוהה כך שזה באמת היה מצחיק............ היום היא נלחמת ממש כמוני............ אקורדיאון כתב:
dany כתב: קודם כל חברתי האהובה את פשוט מחוננת  גם עמדת בפיתוי וגם לא גנבת פיצוי בבית............. אין דברים כאלו........... לגבי האחיינית...אכן אלו הם האנשים הרזים אוכלים כזית ומיד מתפוצצים.............. אבל לא לעולם חוסן ושהם מתבגרים רבים מהם מצטרפים אלינו  אכן כך אחותי היתה בדיוק כזו,היו מזריקים לה זריקות כבד כי היתה בתת תזונה והיום שמנמודה עם ראש של שמנמודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:37
|
dany כתב:
קודם כל חברתי האהובה את פשוט מחוננת  גם עמדת בפיתוי וגם לא גנבת פיצוי בבית............. אין דברים כאלו........... לגבי האחיינית...אכן אלו הם האנשים הרזים אוכלים כזית ומיד מתפוצצים.............. אבל לא לעולם חוסן ושהם מתבגרים רבים מהם מצטרפים אלינו  אכן כך אחותי היתה בדיוק כזו,היו מזריקים לה זריקות כבד כי היתה בתת תזונה והיום שמנמודה עם ראש של שמנמודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:36
|
אשירה כתב:
אקו יקרה, כל הכבוד לך שעמדת בפיתוי ולא לקחת את העוגיה הראשונה. ובקשר לרזים, מוכר, בעלי כזה, הלואי וזה היה מדבק, אכן אני תמיד שואלת מדוע למה נולדתי דומה לאבי שהוא הרזה האולטימטיבי. אבל אין מה לעשות אנחנו כאן ונמשיך לשמור ולהשמר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:34
|
ראית רק שצחקתי כזו צחוק מריר............ כי לרוב העוגיות מכריעות אותנו ולא ההיפך אקורדיאון כתב:
dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נינוש כתב: ועם שתי העוגיות הללו, היא בטח סיימה עם הארוחה, ממש מפוצצת. חחח נינוש עכשיו ראיתי,זה עובד כל כך בטבעיות,לקחת שתיים ולסגור את הצינצנת ולשכוח,אצלי לא תהיה מנוחה בראש עד שתראה הקרקעית. שוב אלה הרזים בראש. שרק נצחק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:32
|
dany כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נינוש כתב: ועם שתי העוגיות הללו, היא בטח סיימה עם הארוחה, ממש מפוצצת. חחח נינוש עכשיו ראיתי,זה עובד כל כך בטבעיות,לקחת שתיים ולסגור את הצינצנת ולשכוח,אצלי לא תהיה מנוחה בראש עד שתראה הקרקעית. שוב אלה הרזים בראש. שרק נצחק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 06:11
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
נינוש כתב: ועם שתי העוגיות הללו, היא בטח סיימה עם הארוחה, ממש מפוצצת. חחח נינוש עכשיו ראיתי,זה עובד כל כך בטבעיות,לקחת שתיים ולסגור את הצינצנת ולשכוח,אצלי לא תהיה מנוחה בראש עד שתראה הקרקעית. שוב אלה הרזים בראש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:38
|
נינוש כתב:
ועם שתי העוגיות הללו, היא בטח סיימה עם הארוחה, ממש מפוצצת. חחח נינוש עכשיו ראיתי,זה עובד כל כך בטבעיות,לקחת שתיים ולסגור את הצינצנת ולשכוח,אצלי לא תהיה מנוחה בראש עד שתראה הקרקעית.
שוב אלה הרזים בראש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 05:36
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו את אלופה עוגיות חמאה רק השם ...... בקיצור לא בבית סיפרנו... והכי חשוב זה שתמשיכי בשליטה תאמצי את מה שיעלוש אמרה ובהצלחה בהמשך אכן זה לא היה בבית סיפרי אלא בבית סיפרה של אחייניתי החתיכה והמתוקה. אני לא מעמידה את עצמי בנסיונות כאלה כפי שכבר אמרתי לא תהיה לי מנוחה בראש,לכן אין, נקודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 03:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו את אלופה עוגיות חמאה רק השם ...... בקיצור לא בבית סיפרנו... והכי חשוב זה שתמשיכי בשליטה תאמצי את מה שיעלוש אמרה ובהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 14:44
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, את מחוננת! כל הכבוד לך! יש מה ללמוד ממך! אם לא מתחילים...זה הרבה יותר קל. שבת שלום ומבורך. נשיבוקים קרולין.  אכן כך יקירה לא מתחילה כי התוצאה ידועה מראש. שבת נהדרת לך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:17
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, את מחוננת! כל הכבוד לך! יש מה ללמוד ממך! אם לא מתחילים...זה הרבה יותר קל.
שבת שלום ומבורך.
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 05:09
|
EFF כתב:
שמתם לב איזה תגובות יפות עוררו עוגיות?? אבל הן לא תנצחנה אותנו.. חחחח נקודה רגישה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 05:09
|
יעלי כתב:
אקול'ה. תמיד אמרתי שאת מחוננת. את הצנצנת בפעם הבאה תדחפי עמוק לאיזה ארון, ותשימי עליוההרבה סירים שלא תקפוץ החוצה בטעות. זה יהפוך את העניין לקצת ותר קל... תודה יקירה,אצלי השיטות האלה לא עוזרות זה המוח ,עצם הידיעה שהיא שם ולכן עדיף שלא יהיה בכלל. אומנם עמדתי מולן בהצלחה אבל לא כדאי להעמיד את עצמי בנסיונות כאלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 05:05
|
רבקה כתב:
אקורדיון אהובתי מה נשאר לי עוד לומר לך התנהגות בהצטיינות יתרה מצדיעה לך , נהדרת  תודה יקירתי נקווה שסוף השבוע יהיה מוצלח לא פחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 05:05
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
miribelkin כתב: אקו יקרה מצדיעה לך על השליטה, מגיע לך את אשה טובה. כל הרזים והנורמלים מתנהגים כך. גם אריה וילדיי , אני לא מסוגלת לחיות בשלום עם קופסת עוגיות. יישר כח, אוהבת המון מירי חחח את יודעת היטב את יחסי האהבה שלי למתוק ...... תודה יקירה. ואיך לא....זוהי התמכרות שקשה לצאת ממנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|