29/01/2011 02:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה לה חמודה דווקא חשבתי עליך בפע האחרונה שלי באתר שמחה לשמוע ממך ושמחה שבריאותך חזרה אליך המשיכי לשמור על עצמך וכמובן כל הכבוד על העמידה בפיתויים יישר כוח והמון בהצלחה והמשך למידה ויישום בהמשך ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 15:37
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה החלמה מהירה השתדלי להיות כאן יותר איתנו זה מועיל לך ולכולנו ואני מקווה שאת בשליטה כדי לצעוד לעבר המטרה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 09:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיהל'ה החלמה מהירה ושלמה. מקווה שתצליחי להיכנס יותר לפורום, אין ספק שההרצאה של מירי עזרה לעבור את ערב טו' בשבט ביתר קלות וללא נפילות מיותרות. יום טוב לך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיה החלמה מהירה,נהדר לקרוא שאת בשליטה. אכן כל הרצאה מעניקה לכולנו מוטיבציה מחודשת,עידוד תמיכה והמון תובנות
ולא רק בנושא דיאטה אלא לחיים בכלל.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:04
 dany Posts: 19819
|
חיה יקרה בריאות והחלמה מהירה התגעגעתי אליך ולפוסטים שלך מקווה שתוכלי להכנס יותר חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 00:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה היית חסרה יופי ששיתפת ותודה על המחמאות, את יודעת שחשוב לי שההרצאות יהיו מענינות ומהחיים.שמחה שאת איתי אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 23:10
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, אכן הרצאה נהדרת.
כיף שאת איתנו.
וכן את צודקת, יש כאן שילוב מנצח של ידע + תמיכה ועידוד.
לילה טוב
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 22:44
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
חברים וחברות יקרים,
זמן רב לא כתבתי באתר, וגם כעת קשה לי להתפנות. עם זאת, אני משתדלת לקרוא, ומתחזקת מאוד מדברי הפרגון והתמיכה ההדדיים שנשלחים באתר מאחד לשני.
לאחר כמה ימי מחלה האזנתי סוף סוף להרצאה של מירי. ההרצאה הייתה פשוט נהדרת! אין מילים!! כבר כמה פעמים ששמעתי את הרצאת ט"ו בשבט, ותמיד אני חשה שיש עוד מה ללמוד ולהפנים, ומירי היקרה, משנה לשנה את מעבירה את ההרצאה על ט"ו בשבט שלמה יותר, ברורה יותר, עשירה יותר ומעניינת יותר, כך שאני תמיד מצליחה ללמוד מההרצאה דברים חדשים, ומנסה אח"כ ליישם. אין ספק שהחיזוקים והתמיכות בהרצאה שומרים עליי ומחזיקים אותי. לדוגמה, הבוקר הייתי צריכה להיות ברחוב אגריפס בירושלים, מאחורי שוק 'מחנה יהודה'. כל מי שמכיר יודע שלעבור על יד שוק מחנה יהודה בלי לקנות כלום זה כמעט בלתי אפשרי. והנה, בזכות ההרצאה שלך מירי, בזכות התמיכה והעידוד, רק העפתי מבט על כל סוגי הקוקוס שעלו כה מעט שם, ורק שלחתי נשיקות מרחוק לפרות היבשים המדהימים שעמדו בדוכנים בערמות... ובצהריים חזרתי הביתה, ואכלתי ארוחה מסודרת וטעימה, והכול הכול הכול בזכותך!! השילוב במנצח של ידע + תמיכה ועידוד הם אכן בית הספר הטוב יותר לאכילה נכונה, והם שמובילים לאיכות חיים אמתית. תוגה על הכול הכול, ואני מקווה להישאר חזקה עד סוף השבוע!!!! אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|