29/01/2011 02:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תנסי להכין ארוחה חמה שתוכלי לחמם בשניות כשאת חוזרת וביצה בתיק שתהיה על הדרך בהצלחה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 10:38
 רוויטל Posts: 288
|
בנות תודה אקפיד על שפיות ביום זה.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 09:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
לצערי הרב קרה ובטח עוד יקרה. כנראה אחרי השקילה אנחנו מקבלים מצב רוח טוב והתוצאה מוצאת חן בעינינו שאנחנו חושבים שמגיע לנו תגמול טעים. זו טעות שאנו לומדים לשלוט בה עם הזמן. ככל שתתקדמי בתהליך תראי שהמקרים ילכו וימעטו עד שיעלמו. בהצלחה!! מיקה כתב:
אחרי השקילה היום טרפתי את כל מה שהיה על השולחן במטבח. אכלתי הרבה ואולי בגלל ששמרתי לא רע השבוע. מתביישת על כך אבל מחא יום חדש. גם לכם זה קרה שטרפתם המון לאחר השקילה? מבקשת עצות..אפשר להמנע? מה עושים? הלאה? מתקדמים....?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:34
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ולעיתים זה הופך למוקש חזק מאד.............. בהחלט,למזלי לא טרפתי טעמתי כך שלא נורא יום חדש התחלה חדשה אתמול גם אני אחרי השקילה אכלתי עוגיות,זה כאילו ה700 קלוריות של מתוק מתחיל מחדש,....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:28
 dany Posts: 19819
|
ולעיתים זה הופך למוקש חזק מאד.............. 
אתמול גם אני אחרי השקילה אכלתי עוגיות,זה כאילו ה700 קלוריות של מתוק מתחיל מחדש,....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:23
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט קורה ...את מרגישה ששבוע חדש לפניך קלוריות כביכול מחדש אתמול גם אני אחרי השקילה אכלתי עוגיות,זה כאילו ה700 קלוריות של מתוק מתחיל מחדש,....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כרגיל קודם כל צריך לעבוד על הראש שלנו אקורדיאון כתב: יקירה הפסיכולוגיה בגרוש של השמנמודים,נשקלתי,יש לי שבוע אז נחגוג. שנים הייתי שומרת את מנת הפאלאפל או ההמבורגר ליום שני אחר השקילה
הייתי יוצאת מהחוג ומתפנקת אך מכאן היה נפתח לי הלוע למתוקים וכל הבא ליד.
לכן כפי שמירי כתבה עם הזמן הבנתי שאין לי שום היתר מיוחד ביום הזה והפקתי את
הנוהג,אחרי השקילה בית קפה לקפה ומקסימום סלט וסרט או הצגה,לא חוזרת הביתה מיד.
כך לי זה חיסל את התופעה. אכן הכל בראש .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:03
|
כרגיל קודם כל צריך לעבוד על הראש שלנו
אקורדיאון כתב:
יקירה הפסיכולוגיה בגרוש של השמנמודים,נשקלתי,יש לי שבוע אז נחגוג. שנים הייתי שומרת את מנת הפאלאפל או ההמבורגר ליום שני אחר השקילה
כך לי זה חיסל את התופעה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה הפסיכולוגיה בגרוש של השמנמודים,נשקלתי,יש לי שבוע אז נחגוג. שנים הייתי שומרת את מנת הפאלאפל או ההמבורגר ליום שני אחר השקילה
כך לי זה חיסל את התופעה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 04:53
|
ברור שזה קורה, מין סוג של שבירת מתח........ צריך ללמוד להפנות את ההרפיה הזו למקום אחר ולא לאוכל....... או למשהו מתוכנן מראש אפילו אם הוא לא בידיוק לפי התכנית אבל שיהיה מדוד ושקול.......ולא התפרצות לכל עבר. הצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 00:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מותק אף אחד לא מושלם. ידוע שכולם אוכלים ביום השקילה, זה לקח לי שנים רבות להבין שהיום הזה נחשב בחשבון השבועי ומשפיע על המשקל. תיגול מודעות והתמדה ואת בפנים.... נשיקות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 23:11
 tutit Posts: 2431
|
הי מיקה גם אצלי יום השקילה הוא יום שאני נופלת על דברים שבדרך כלל לא נוגעת העיקר שאת קמה וממשיכה להצמד לתפריט אח"כ בלי לחץ.תהני מהתהליך ויהיה טוב. בהצלחה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 21:51
 קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקרה, גם לכם זה קרה?! בטח שזה קרה ועוד איך...את לא היחידה שזוללת אחרי שקילה!
אני שנים חניכה של מירי בלקין 23 שנה, ואני מודה ששנים אחרי שקילה זה היה יום הזלילה שלי.
עם הזמן , התירגול והמסגרת לומדים לשנות גישה ולעשות דברים אחרת. עדיין עוד לא נעלמנו מרוב רזון....
סבלנות יקירתי , תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך ותראי כמה שינויים תעשי בגישה ובהתנהגות שלך עם האוכל. מבטיחה! 
בהצלחה רבה בהמשך...
כולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 21:28
 רוויטל Posts: 288
|
אחרי השקילה היום טרפתי את כל מה שהיה על השולחן במטבח. אכלתי הרבה ואולי בגלל ששמרתי לא רע השבוע. מתביישת על כך אבל מחא יום חדש. גם לכם זה קרה שטרפתם המון לאחר השקילה? מבקשת עצות..אפשר להמנע? מה עושים? הלאה? מתקדמים....?
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|