הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא "סתם" כתבתי "מתחילה להתאושש" - עם כל אהבתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/01/2011 01:59

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
עוד יבוא היום....
הלוואי שנדע ימים טובים מאלה הלוואי...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2011 10:30

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אתן אמרתן לי פעם שתמיד צריך לשמור על אופטימיות אז לאן היא נעלמה לכן?

לא לא נעלמה אבל אני גם לא חיה בחלום וזה חלום באספמיה,למרות שאני יודעת שלפעמים גם חלומות מתגשמים.
יום קסום.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2011 10:26

dany
dany
דיברנו על התהליך שעוברים ביחד הו יש לי אופטימיות עד אין סוף כי אני יודעת שזה ממש בידיים שלנו אם לעשות או לא,
ולא כל כך נכנסנו לפוליטיקה upset ותהליכים במדינה ישראל.
שכאן לדאבוני אני ממש מרגישה חדלת אישים טוטאלי.
וכל יום נופלת עלינו עוד צרה ועוד גועל נפש.......... וזה ממש כמו בור ללא תחתית....... מה יהיה????????
שאפתנית כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2011 09:37

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2011 05:39

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אולי זה יתחיל עם המתמטיקה........ ויעבור לשטחים אחריםwink
אשרי המאמיןsmile

אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב:
אפילה אם זה ינחם אותך אני יכולה לבשר לך שאת שיטת לימוד המתמטיקה לילדים המדינה "העלתה" מסינגפור וכיום ילדי, שהם בבית ספר יסודי (כיתות א+ב) לומדים חשבון בשיטת סנגפור אז אולי יש דבר אחד או שניים שאנחנו בכל זאת מרשים לעצמנו ללמוד מהם.

מתוקה אנחנו רחוקים שנות אור מהמשמעת החינוך סובלנות ועוד,סינגפור מאוד ייחודית.

אשרי המאמין...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2011 04:36

dany
dany
אולי זה יתחיל עם המתמטיקה........ ויעבור לשטחים אחריםwink
אשרי המאמיןsmile

אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב:
אפילה אם זה ינחם אותך אני יכולה לבשר לך שאת שיטת לימוד המתמטיקה לילדים המדינה "העלתה" מסינגפור וכיום ילדי, שהם בבית ספר יסודי (כיתות א+ב) לומדים חשבון בשיטת סנגפור אז אולי יש דבר אחד או שניים שאנחנו בכל זאת מרשים לעצמנו ללמוד מהם.

0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 20:40

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:18

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 15:32

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
למדינה ולתושביה (לא נגזים - לחלק קטן מהם...) לוקח לי המון זמן לעכל שיש בעולם מדינות - סינגפור למשל - שבהן הסבלנות והסובלנות הן מילות המפתח להתנהלות החברה.
ותגידו דיקטטורה - זה לא זה ... בניגוד לסיפורים שהופצו ,האזרח הקטן לא חי עם חרב מתהפכת מעל ראשו..אני ביליתי במדינה הזו חדשים רבים כל כך שאני יכולה להעיד על כך שההתנהגות נובעת מחינוך נכון (אני רואה מה נכדי לומדים בבית הספר ), מאישיות נעימה והעדר חוצפה, מחיים שקטים נטולי סערות, מהרגלי חיים ושגרה רגועים.
ולמה אנחנו לא לומדים?? הפוטנציאל קיים - מימושו - היכן ????

בסינגפור,כאן אין לזה סיכוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 13:03

dany
dany
לדאבוני החיים שלנו בבסיסם הם לא רגועים ולא שקטיםupset

EFF כתב:
למדינה ולתושביה (לא נגזים - לחלק קטן מהם...) לוקח לי המון זמן לעכל שיש בעולם מדינות - סינגפור למשל - שבהן הסבלנות והסובלנות הן מילות המפתח להתנהלות החברה.
ותגידו דיקטטורה - זה לא זה ... בניגוד לסיפורים שהופצו ,האזרח הקטן לא חי עם חרב מתהפכת מעל ראשו..אני ביליתי במדינה הזו חדשים רבים כל כך שאני יכולה להעיד על כך שההתנהגות נובעת מחינוך נכון (אני רואה מה נכדי לומדים בבית הספר ), מאישיות נעימה והעדר חוצפה, מחיים שקטים נטולי סערות, מהרגלי חיים ושגרה רגועים.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 08:55

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא "סתם" כתבתי "מתחילה להתאושש" - עם כל אהבתי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!