29/01/2011 02:41
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני יישר כוח על הלמידה כל שפה נוספת היא בעיי עולם ומלואו ומי שיכול ויש לו זמן ללמוד הרי זה נהדר ואשירה לא קל אך מומלץ אט אט בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 19:19
 dany Posts: 19819
|
כן הפעם אני מתכוונת לנצל את העובדה שיש לי פרטנרית לשיעור בכדי להתחיל לפטפט............ ולמה את צריכה לחלום.................. עשי זאת!!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
חמודה, רוצה לספר לך שיש לי חברה טובה שכבר שנים לומדת ספרדית עם עוד פרטנרית אצל מורה פרטית, וההתמדה משתלמת, לאט לאט היא מפצחת עוד קושי ועוד קושי, ממש מעוררת את קנאתי, ואני עדיין חולמת לעשות זאת עם אנגלית. dany כתב: אני לומדת אצל מישהי בבית , למדתי בשנה שעברה איזה חצי שנה והפסקתי כי היינו רק שתינו ודי הרגשתי תקועה מבחינת הדיבור..... עכשיו הצטרפה אלי מישהי שהיא פחות או יותר באותה הרמה ואז יש מצב שנקשקש קצת וארגיש שאני מתקדמת. רבקה כתב: דני'לה איפה את לומדת ספרדית לא פעם בעלי ואני אמרנו שנלמד את השפה הזאת היא מהממת רק עכשיו נתקלתי בזה שאת אומרת "אני חוזרת לספרדית " נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 09:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו דוגמה לדבקות במטרה. ללמוד שנים שפה זרה ולהתמודד עם הקשים בלי להרים ידים. בגלל זה היא גם קוצרת הצלחה. אשירה כתב:
חמודה, רוצה לספר לך שיש לי חברה טובה שכבר שנים לומדת ספרדית עם עוד פרטנרית אצל מורה פרטית, וההתמדה משתלמת, לאט לאט היא מפצחת עוד קושי ועוד קושי, ממש מעוררת את קנאתי, ואני עדיין חולמת לעשות זאת עם אנגלית. dany כתב: אני לומדת אצל מישהי בבית , למדתי בשנה שעברה איזה חצי שנה והפסקתי כי היינו רק שתינו ודי הרגשתי תקועה מבחינת הדיבור..... עכשיו הצטרפה אלי מישהי שהיא פחות או יותר באותה הרמה ואז יש מצב שנקשקש קצת וארגיש שאני מתקדמת. רבקה כתב: דני'לה איפה את לומדת ספרדית לא פעם בעלי ואני אמרנו שנלמד את השפה הזאת היא מהממת רק עכשיו נתקלתי בזה שאת אומרת "אני חוזרת לספרדית " נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:51
 אשירה Posts: 4292
|
חמודה, רוצה לספר לך שיש לי חברה טובה שכבר שנים לומדת ספרדית עם עוד פרטנרית אצל מורה פרטית, וההתמדה משתלמת, לאט לאט היא מפצחת עוד קושי ועוד קושי, ממש מעוררת את קנאתי, ואני עדיין חולמת לעשות זאת עם אנגלית. dany כתב:
אני לומדת אצל מישהי בבית , למדתי בשנה שעברה איזה חצי שנה והפסקתי כי היינו רק שתינו ודי הרגשתי תקועה מבחינת הדיבור..... עכשיו הצטרפה אלי מישהי שהיא פחות או יותר באותה הרמה ואז יש מצב שנקשקש קצת וארגיש שאני מתקדמת. רבקה כתב: דני'לה איפה את לומדת ספרדית לא פעם בעלי ואני אמרנו שנלמד את השפה הזאת היא מהממת רק עכשיו נתקלתי בזה שאת אומרת "אני חוזרת לספרדית " נשיבוקים
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:41
|
אני דווקא מחכה בקוצר רוח לסוף שבוע חורפי אבל לפי התחזית הגשם המסיבי יתחיל בשבת בשעות הערב אז תהנו מטיולים רגליים ויאללה גשם בוא אלינו עם רעמים וברקים ורד בלי הפסקה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 16:32
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
תודה ענתי מקווה שאכן הכל יזרום כפי שאני מתכננת. כנראה הולך להיות סוף שבוע חורפי.
להכין ירק מבושל מרק ונעבור זאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 16:28
|
סליחה אהובה אבל באותו הזמן לא היית
אקורדיאון כתב:
dany כתב: סליחה הייתי מוקדם מוקדם.......... הרגשתי בודדה אז הלכתי לעשות דברים אחרים.......... חזרתי לספרדית כך שיש לי פול משימות  היי מה אני?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 11:04
|
בלי נסיגות, תתחילי לאט לאט. תזרקי מילה פה ומילה שם חמך ישתף פעולה ופתאום תראי שהמחסום נופל. dany כתב:
כל פעם אני אומרת לעצמי יאללה תתגברי אבל שמגיע למעמד נסוגה לאחור...................... שאפתנית כתב: גם אני לא רואה את הסדרות הללו והאמת היא שלא משנה באיזה שפה, פשוט לא רואה. אולי כדאי שתתגברי על מחסום הדיבור ותתחילי לפטפט עם חמך, לאט לאט זה יתפוס תאוצה ותחזקי את השפה. dany כתב: זהו, שלי אין סבלנות לראות את הסדרות.......... ומה שמצחיק הוא שחמי הגיע לארץ מארגנטינה (אמנם נולד בטרנסילבניה אך כנער הם הגרו לדרום אמריקה ) ואני יכולה בעצם לפטפט איתו...... ובכל זאת הפה לא נפתח 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 10:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
סליחה הייתי מוקדם מוקדם.......... הרגשתי בודדה אז הלכתי לעשות דברים אחרים.......... חזרתי לספרדית כך שיש לי פול משימות  היי מה אני?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 10:33
|
תודה ענתי מקווה שאכן הכל יזרום כפי שאני מתכננת. כנראה הולך להיות סוף שבוע חורפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 10:32
|
dany כתב:
כנראה שגם אני צריכה להתגבר על איזה מחסום ולהתחיל להסתכל בסדרות הספרדיות...... הבעיה שאני מכורה לכמה סדרות אמריקאיות אז מתי יש לי זמן............  אבל נסי באמת לשבור את מחסום הדיבור עם חמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 10:16
|
כל פעם אני אומרת לעצמי יאללה תתגברי אבל שמגיע למעמד נסוגה לאחור......................
שאפתנית כתב:
גם אני לא רואה את הסדרות הללו והאמת היא שלא משנה באיזה שפה, פשוט לא רואה. אולי כדאי שתתגברי על מחסום הדיבור ותתחילי לפטפט עם חמך, לאט לאט זה יתפוס תאוצה ותחזקי את השפה. dany כתב: זהו, שלי אין סבלנות לראות את הסדרות.......... ומה שמצחיק הוא שחמי הגיע לארץ מארגנטינה (אמנם נולד בטרנסילבניה אך כנער הם הגרו לדרום אמריקה ) ואני יכולה בעצם לפטפט איתו...... ובכל זאת הפה לא נפתח 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 09:36
|
גם אני לא רואה את הסדרות הללו והאמת היא שלא משנה באיזה שפה, פשוט לא רואה. אולי כדאי שתתגברי על מחסום הדיבור ותתחילי לפטפט עם חמך, לאט לאט זה יתפוס תאוצה ותחזקי את השפה. dany כתב:
זהו, שלי אין סבלנות לראות את הסדרות.......... ומה שמצחיק הוא שחמי הגיע לארץ מארגנטינה (אמנם נולד בטרנסילבניה אך כנער הם הגרו לדרום אמריקה ) ואני יכולה בעצם לפטפט איתו...... ובכל זאת הפה לא נפתח 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:33
|
dany כתב:
כנראה שגם אני צריכה להתגבר על איזה מחסום ולהתחיל להסתכל בסדרות הספרדיות...... הבעיה שאני מכורה לכמה סדרות אמריקאיות אז מתי יש לי זמן............ 
יש לי סדרות מסויימות שאני אוהבת כשאני פנויה לראות בסוף שבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:29
|
כנראה שגם אני צריכה להתגבר על איזה מחסום ולהתחיל להסתכל בסדרות הספרדיות...... הבעיה שאני מכורה לכמה סדרות אמריקאיות אז מתי יש לי זמן............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 06:24
|
dany כתב:
אני לומדת אצל מישהי בבית , למדתי בשנה שעברה איזה חצי שנה והפסקתי כי היינו רק שתינו ודי הרגשתי תקועה מבחינת הדיבור..... עכשיו הצטרפה אלי מישהי שהיא פחות או יותר באותה הרמה ואז יש מצב שנקשקש קצת וארגיש שאני מתקדמת. נהדר תהני שפה יפה, אני שומעת אותה מהסדרות שאני רואה רבקה כתב: דני'לה איפה את לומדת ספרדית לא פעם בעלי ואני אמרנו שנלמד את השפה הזאת היא מהממת רק עכשיו נתקלתי בזה שאת אומרת "אני חוזרת לספרדית " נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 05:34
|
dany כתב:
זהו, שלי אין סבלנות לראות את הסדרות.......... ומה שמצחיק הוא שחמי הגיע לארץ מארגנטינה (אמנם נולד בטרנסילבניה אך כנער הם הגרו לדרום אמריקה ) ואני יכולה בעצם לפטפט איתו...... ובכל זאת הפה לא נפתח  דווקא זו הזדמנות יום יומית והקישקוש נותן המון בלמידת שפה. איך אנחנו אומרות הכל בראש,את צריכה להשתחרר ופשוט לזרום עם זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 04:41
|
זהו, שלי אין סבלנות לראות את הסדרות.......... ומה שמצחיק הוא שחמי הגיע לארץ מארגנטינה (אמנם נולד בטרנסילבניה אך כנער הם הגרו לדרום אמריקה ) ואני יכולה בעצם לפטפט איתו...... ובכל זאת הפה לא נפתח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 20:54
|
dany כתב:
היא באמת לא קלה......... אך אני אוהבת ללמוד כך שזה נחמד לי. שאפתנית כתב: תהני דניאלוש, ספרדית נשמעת שפה יפה וכייפית. פעם אמרו לי שהיא לא קלה ללמידה אז אני מקווה שאצלך זה לא נתקל בקשיים ורק בהנאה מרובה. שאפתנית האם היא באמת לא קלה?אני למדתי משמיעה ,בעבר כשנהגתי לראות באופן קבוע את הסדרות ממש מבינה. יתכן הדקדוק והכתיבה.אבל שפה מהממת מאוד אוהבת להאזין לדובריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 17:14
|
היא באמת לא קלה......... אך אני אוהבת ללמוד כך שזה נחמד לי.
שאפתנית כתב:
תהני דניאלוש, ספרדית נשמעת שפה יפה וכייפית. פעם אמרו לי שהיא לא קלה ללמידה אז אני מקווה שאצלך זה לא נתקל בקשיים ורק בהנאה מרובה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|