29/01/2011 01:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לביאה חמודה שמחה לשמוע שאת ומשפחתך במיטבך את צועדת וזה נפלא וכמו שנאמר ע"י הבנות כל ירידה ועשייה מבורכות אז כל הכבוד המשיכי קדימה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 17:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי לביאה, טוב לשמוע שכולם שוב בקו הבריאות. טוב מאוד שאת ממשיכה עם הצעידות זה טוב לבריאות ולנפש!! מחמאות תמיד כייף לקבל וזה תענוג לראות איך ירידה קטנה גורמת למצב רוחנו לעלות וכך אנו משדרים לסביבה שטוב לנו והם קולטים את השינוי וזה מתבטא במראה החיצוני שלנו אז תהני ותמשיכי להצליח ולהתמיד. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 16:38
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירה בכתיבתך מרגישים שאת מאושרת עם המון מצב רוח ואני שמחה שאת עכשיו במקום הזה של פנים מחויכות ומאחלת לך רק טוב בהצלחה בהמשך הירידות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 14:58
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, איזה כיף שאת איתנו והילדים בריאים.
אין כמו שגרה.
כל הכבוד על הצעידות ! כיף לקבל מחמאות זה מאד מחזק.
תמשיכי הלאה בתהליך ותראי יופי של ירידות.
תמיד כאן בשבילך.
המשך יום מקסים ושבוע נהדר גם לך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 09:06
 EFF Posts: 6412
|
כל הכבוד לביאה..אגב,מעניין אותי מה מזג האויר אצלכם... בני קיבל הצעה בזמנו לעבור לשנחאי עם המשפוחה, רעיון שלא מומש בזמנו והעדיפו שיבצע את עבודתו בכל דרום מזרח אסיה מתוך סינגפור. (אגב, חברה ישראלית גדולה..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 08:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח לביאה ,הנה הכל חזר לשיגרה וזה לא רק קילו. זה קילו פחות וכל ירידה מעודדת ומוסיפה מוטיבציה להמשיך.
המון הצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 05:15
 dany Posts: 19819
|
לביאה מתוקה נהדר שכולם חזרו לכוחותיהם והבית שוב מתפקד רגיל. ולמדי כמובן לקבל כל מחמאה בכייף ולא לבדוק אם כבר מגיע לך או לא. אני שמחה לשמוע כי מצב רוחך טוב ואת מלאה ברוח העשייה. המשך שבוע נפלא וכמובן אנחנו שומעות את ההרצאה רק בסופ"ש כך שיש לנו עוד כמה ימים להמתין. חיבוק אגב קניתי מצלמה חדשה............ אז אולי השבוע נוכל להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 04:24
 לביאה Posts: 402
|
הילדים בריאים וגם בן הזוג החלים, תודה לאל. הייתן מאוד חסרות לי חברות יקרות אני ממשיכה כל יום ליומו וכבר קיבלתי מחמאה מחברה שרואים שרזיתי (למרות שמבחינת המשקל רק קילו אחד ירד מהמשקל שלפני ההיריון) ואני חושבת שזה בזכות הצעידות שאני עושה. חוץ מזה, איזה כיף שעבר טו בשבט וחוזרים לתלם.
אני מאחלת לכולן המשך יום רגוע מלא באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|