29/01/2011 01:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן מתאים לכולנו תודה לכולם וממליצה כמו שאמרה אקו אישי לכל אחד אחד שווה בדיקה קולרבי בתנור דווקא ואת התפוח או אגס וכמובן לשתות המון מים .... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 17:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה טרי, האמת היא שהשרשור הזה מתאים לכולנו. תזכורת לרגעים אפלים של כמיהה למתוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 14:19
 רבקה Posts: 8411
|
טרי יקירתי אני דווקא חושבת שמבחינתינו זה מאוד הגיוני - זאת המחלה שלנו השמנמודים ואת הנושא הזה אנחנו מנסים ללמוד בבית ספרינו לאט לאט אני בטוחה שזה יחלחל לתוכנו ונדע כיצד להתגבר על מכשול זה
העצות בשרשור הזה מועילות אך כל אחד ינסה מה עושה לו טוב
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
אכן זה לא הגיוני אך זו המחלה שלנו........ למה זה קורה פיזיולוגית? לא יודעת, אך יודעת שכולנו סובלים מאותה הבעיה...... ולעיתים שאת מנסה להרגיע עם משהו דיאט, או עם איזה פרי את גורמת לנפילה איומה......... אז אולי באמת עוד כוס תה צמחים, או סוכריה, ולהעלם מאזור המטבח.......עד יעבור זעם הצלחה יקירה, כי כפי שכתבת הקיץ לפנינו ורוצים להיות חטובים!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 00:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אני קונה ארטיק דיאט שוקולד של נסטלה וזה המתוק של אחרי ארוחת צהריים. רק לבדוק שזה לא מהווה מקור לפתיחת הלוע.לי זה דווקא מועיל.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2011 00:30
 tutit Posts: 2431
|
אני בשבוע האחרון נעזרת בגזר ושומר עם מים ותה צמחים ומיד אח"כ סוכריית ורטר בטעם חמאה ללא סוכר זה מרגיע.... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 20:55
 קרולין Posts: 6651
|
הי טרי, החשק למתוק אחרי האוכל זאת החולשה שלנו.
מה עושים? עדיף לשתות תה צמחים זה מתוק והעיקר זה מ ר ג י ע מאשר לאכול מתוק: פרי או חטיף לדעתי זה באמת עושה אח"כ עוד חשק למתוק.
שיהיה לך בהצלחההההההההה רבהההההההה בהמשך וכן, ההשקעה בתהליך שווה הכל.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 20:22
 ברונית Posts: 11
|
היי טרי '
החשק למתוק ו/או לפחממות כל כך מוכר. למשל עכשיו אחרי ארוחת ערב בסגנון סלט ניסואז
העדר פחממות בדמות פרוסת לחם או עוגיה מורגש בהחלט. אי לכך ובהתאם לזאת, תה צמחים בהחלט יכול לשרת את הצורך במתוק ובמקרה חירום אפשר להשתמש בגלגל ההצלה של מירי בדמות מעדן/שלגון דיאט. מכל מקום, החברותא כאן בהחלט תומכת ומעודדת - והצורך מן הסתם יורד ככל שרמת הסוכר בדם מאוזנת. שיהיה בהצלחה ובכל פעם שחשקה נפשך במתוק תיכנסי לפורום ותכתבי (כמו שעשית) ובכך מפתחים רמת מודעות ומדלגים על אכילה אוטומטית נטולת מעצורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 19:56
 טרי Posts: 168
|
היי אשירה גם אצלי התופעה דומה אני לא מזהה אם זה רעב או חשק למתוק מירי בלקין אמרה לי להימנע ממתוק כל השבוע וביום שישי לאכול פרוסת עוגה מחוץ לבית לכן על מנת להרגיע את הרעב או חשק למתוק אני אוכלת צנון או קולרבי עם טיפה מלח ואח"כ מסטיק זה אומנם מרגיע אך לא הדבר האמיתי. אין מה לעשות על מנת שאהיה חתיכה בקיץ צריך גם להשקיע. שיהיה לך בהצלחה אני ממליצה לך תה קמומיל מאוד מרגיע את החשק למתוק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 15:49
 אשירה Posts: 4292
|
טרי יקרה, את מזכירה לי את הבעיה שיש לי שאחרי ארוחת צהריים יש לי צורך בקינוח מתוק, והקינוח פותח לי תיאבון לאכילה נוספת, למרות שבעצם אני כבר אחרי ארוחה ואני לא באמת רעבה. זהו אחד הדברים שאני מנסה לעבוד עליהם עכשיו כי זה מקלקל לי את תחושת הרוגע ומאותה שעה הדיאטה משתבשת.
אני מנסה לפתור זאת על ידי הימנעות מסיום מתוק של הארוחה, לא תמיד זה מצליח לי.
האם אצלך התופעה דומה?
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 15:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי טרי, מכירה את התחושה, זה הכל בראש שלנו. לפעמים את מרגישה רעב סתמי, לפעמים חשק למתוק וכאן אני מחזקת דבריה של סיגל - מסטיק תמיד עוזר ברגעים הללו עם כוס מים קרים. תנסי ותראי שזה עוזר. בהצלחה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 14:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
יקירתי תשתי המון מים ותה צמחים זה יבריח את הרעב וכמובן תלעסי מסטיק מאמינה שיעזור בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 14:24
 טרי Posts: 168
|
אחרי ארוחת צהריים יפה?? מה עושים?? זה נראה לי לא הגיוני!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|