29/01/2011 01:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי מיכלוש בדיוק מתעדכנת מקווה שדיווחת והכל טוב אצלך ואם לא יצא לך להיות כאן מקווה שאת שומרת על עצמך רק טוב ואחלה שבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 12:51
 tutit Posts: 2431
|
מיכלוש יקרה! את נהדרת,את בשליטה,ברישום וקודם כל בהריון!!!!! אז בלי פאניקה,קורה שיש נפילות ,ובאמת כמו שגיתי אמר אחרי הלידה תרגישי יותר קלילה ותרדי אותם בצ'יק בע"ה. נשיקות,בהצלחה בשקילה היום והרבה בריאות לך לגיתי ולתינוק.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 11:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה תענוג לקרוא אותך ואת גישתך.. את העשייה ההתמודדות הרישום וכל מה שאת עושה ומשתדלת ממש ממש מחוננת מודל חיקוי ראוי להערצה יישר כוח 5 שיהיו רק בשורות טובות המשיכי לשמור על עצמך ועל בוטן הקטנציק.. וסומכת עליך שתהיי בסדר תודה על השיתוף....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 11:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מיכל, כייף לקרוא את דבריך וכייף כשאת נכנסת לפורום אז תשתדלי להיות איתנו יותר למרות שאת עסוקה מאוד. את חסרה פה. כמו שכתבו לך הבנות את בהחלט בשליטה מלאה אז החלקת פעם אחת לא קרה כלום (בטח במצבך זה מותר) אז תמשיכי בדרכך בהצלחה ובשמחה רבה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 09:49
 קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקרה , כיף שאת איתנו...גם אנחנו התגעגענו...
את מצליחה לעמוד יפה מאד בכל הפיתויים שמסביב, כל הכבוד לך! מידי פעם כולנו נופלים...וזה טבעי ובסדר.
שיהיה לך יום מקסים ובהצלחה היום בשקילה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 09:32
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אני מצליחה יפה לעבור את כל הפיתויים שמסביבך נפילות הן לא רק שלך כולנו אף פעם לא מבינים למה זה קורה לנו
אהבתי את דברי גיתי כשאת מבואסת והוא צודק
נוכחותך במסגרת כאן מיטיבה עימך ועד עכשיו את בסדר גמור פשוט נהדרת
שמחה לראותך הערב ועד אז שיהיה לך יום קסום ונעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן כן הנפילות אף פעם לא מתוכננות ונוחתות משום מקום,אבל מיכלוש את כל כך יציבה על הקרקע ובל נשכח גם את שותפך הקטן שעוד רגע מגיח ,את מחוננת לדעתי.
איזה כיף שנראה אותכם היום וכאמור בהתאם למה שבלענו נשלם ובשבוע הבא נחזיר
חובות ללא ריבית וזה המעגל הסגור שלנו.
נשיקות להתראות הערב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 04:46
 dany Posts: 19819
|
מתוקה גם אנחנו התגעגענו וכפי שאת כותבת הכל בשליטה בעצם................. ועוד מעט קט זה נגמר וחוזרת לתכנית א', האביב גם מגיע ואיתו מזג אוויר נפלא, כאילו שעכשיו לא הצלחה היום בשקילה...... נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 22:55
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מה לא היה לנו השבוע הזה.. ים של עבודה, עומס בלימודים, הרבה שמירה, נפילה אחת קשה וגם ידיעות משמחות..
אז נתחיל מההתחלה.. היום אני מסיימת שבוע שלישי של רישום.. אין ספק שזה גלגל ההצלה המשמעותי ביותר שיש לי היום בחיים בכל מה שקשור לתהליך ההרזייה או במקרה שלי הספציפי - תהליך השמירה על המשקל הקיים/העלייה המבוקרת. זה היה שבוע טוב מבחינת האוכל.. ההתמודדות עם האויבים ניכרה בכל - ערב ט"ו בשבט עבר לו בשליטה והסתיים בחתיכת עוגת גזר קטנה ותו לאו (וכל זה בלי לחרוג מהפחמימות המוקצבות לי). ואז הגיע הסופ"ש... יום שישי התארחנו בערב אצל חברים ועדיין שמרתי על שליטה ואיפוק... לא לקחתי תוספת פחמימות מעבר למנה הראשונית המוגדרת (כוס וחצי אורז אחרי בישול - שזה מה שהוגש לנו) ובקינוחים הסתפקתי בחצי פרוסת עוגת גזר (עוגות הגזר אכן כיכבו השבוע.. שמתם לב הא?), קינחתי בתה קמומיל שהרגיע אותי מאוד ולא נפלתי לבורות מיותרים. בשבת היינו בבית - בלי התארחויות ובלי עניינים. בישלתי בבית, אכלנו מדוד ושפוי ושקול ובערב היינו מתוכננים ללכת להצגה בקאמרי.. רק מה? רק אחרי שכבר יצאנו מהבית גילינו שגיתי הגאון שכח לאשר את ההזמנה ואין בכלל כרטיסים... מפה לשם יצא שהתגלגלנו למסעדה עם חברים (כי כבר הנפיקו לנו ויזה לתל אביב וכבר היינו לבושים ויפים וכבר החבר'ה התקשרו אז מה נגיד להם לא?) ואז כמו תמיד כשלא מתכוננים מראש הצרות מגיעות בצרורות!!! זה נגמר בשלוש פרוסות לחם עם חמאה שהיו מיותרות לגמרי כי איך שכחתי?! מה זאת אומרת.. בכוח ההדחקה שמנמודי שכחתי... שכחתי שאחה"צ הייתי בקבוצת לימוד עם חבר'ה מהכיתה וזאת שאירחה אותנו הוציאה מהתנור בדיוק כשהגענו אליה 3 תבניות בראוניס חמות מהתנור מעשה ידיה!!! אחרי שהצלחת השלישית שהגישה לשולחן התחסלה הריח והצקצוקים שברו אותי והביס הראשון הספיק לנפילה הגדולה של השבת!!! זה נגמר ב - 5 בראוניס (אוי דף רישום אכזר!!!) ותחושת אשם קשה... בצד טעימות גדולה ונימוחה בפה כן? אבל עדיין.. תחושה קשה... 
אז עכשיו אתם מבינים את גודל הנפילה בשבת... לא בבית, לא מתוכנן = חריגה גדולה מהכללים ויציאה מהמסגרת!!!
חוץ מזה קצת חדשות בעניינים אחרים.. בוטניקו שלנו עבר הערכת משקל בשבוע שעבר והאחות הודיעה לי שהוא קטן קצת "לגילו" רק קילו ו - 400 גרם.. ועל זה כולנו צחקנו בבית שטוב שהוא מתחיל דיאטה מעכשיו 
אני כבר ממש סקרנית לראות במה תעלה לי החריגה בשבת מחר בשקילה.. (כן כן בנות קפלן.. אנחנו מתראות מחר!!! ) ומקבלת בהכנעה כל מה שיראה המשקל... כמו שגיתי אמר לי אתמול בלילה בזמן שהלכתי לאוטו מהמסעדה מובסת ומבואסת - עוד חודשיים זה נגמר, יגיע חודש אפריל, אנחנו נהיה יחד בבית, אחלה מזג אוויר לצעידות עם העגלה ועם הבוטן וכל מה שיעלה עכשיו קילו יותר או שניים יותר... הכל יירד אח"כ... הרי אני כאן כדי להישאר.. התהליך לא מפחיד אותי אלא להיפך.. שומר עלי ומציל אותי מעצמי כל יום מחדש ובסה"כ הרי אני בהריון.. אז כפרה על כל החטאים הקטנים.. אני בסה"כ באמת משתדלת ואני במודעות וזה מה שמשנה... יקרים ואהובים.. באמת כבר שהתגעגעתי.. שיהיה לכולנו שבוע נפלא, שקילות מוצלחות והרבה הרבה רגעים קטנים של גאווה עצמית על כיבושים קטנים של יצרים גדולים!!! מאמינה שכולנו יכולים... ועד פסח לו יהיה רזון!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|