24/01/2011 11:28
 רבקה Posts: 8411
|
אירית יקירתי כדברייך טיפה לחץ ואני נשברת כולנו כך ולהישבר זה הכי קל לא קל זה לתפוס מיד את עצמך ולא להישבר וזאת אנו למדים בבית הספר הגבוה לשליטה ולאיכות חיים רק סבלנות , כל שיעור לומדים דבר חדש ועם "הלא קל" מנסים להפוך ליישום שיהיה יותר קל בהצלחה ויום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 10:51
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מילים כדורבנות נכתבו ואל ייאוש להתמיד והתוצאות לא יאחרו להגיע בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 09:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
תודה יקירה, גם על המהמורה הזו אתגבר. אני ממשיכה הלאה ולא נותנת לרוחי ליפול. dany כתב: קחי לך חיבוק וירטואלי חזק חזק אוהבת נשיבוקים שאפתנית כתב: דניאלה אני קוראת את דבריך כבר בכמה פוסטים וכל כך מזדהה הבוקר שאם היית לידי היית מקבלת חיבוק ענקי. אני מצטרפת לבקשותיך ותפילותיך, שבוע אחד של חסד בלי נפילה ובלי נפילונת. dany כתב: אם אנחנו לא נדע על מה מדובר מי ידע??????????? שיהיה שבוע נפלא וקליל אמן אמן ועוד פעם אמן............... הייתי רוצה שבוע אחד שבכלל לא יהיה אפילו גליש' אחד......... אפשר?????????????????? אקורדיאון כתב: אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר. זה הכי חשוב להרים ראש ולצעוד קדימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה יקירה, גם על המהמורה הזו אתגבר. אני ממשיכה הלאה ולא נותנת לרוחי ליפול. dany כתב:
קחי לך חיבוק וירטואלי חזק חזק אוהבת נשיבוקים שאפתנית כתב: דניאלה אני קוראת את דבריך כבר בכמה פוסטים וכל כך מזדהה הבוקר שאם היית לידי היית מקבלת חיבוק ענקי. אני מצטרפת לבקשותיך ותפילותיך, שבוע אחד של חסד בלי נפילה ובלי נפילונת. dany כתב: אם אנחנו לא נדע על מה מדובר מי ידע??????????? שיהיה שבוע נפלא וקליל אמן אמן ועוד פעם אמן............... הייתי רוצה שבוע אחד שבכלל לא יהיה אפילו גליש' אחד......... אפשר?????????????????? אקורדיאון כתב: אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:16
 dany Posts: 19819
|
קחי לך חיבוק וירטואלי חזק חזק אוהבת נשיבוקים שאפתנית כתב:
דניאלה אני קוראת את דבריך כבר בכמה פוסטים וכל כך מזדהה הבוקר שאם היית לידי היית מקבלת חיבוק ענקי. אני מצטרפת לבקשותיך ותפילותיך, שבוע אחד של חסד בלי נפילה ובלי נפילונת. dany כתב: אם אנחנו לא נדע על מה מדובר מי ידע??????????? שיהיה שבוע נפלא וקליל אמן אמן ועוד פעם אמן............... הייתי רוצה שבוע אחד שבכלל לא יהיה אפילו גליש' אחד......... אפשר?????????????????? אקורדיאון כתב: אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה אני קוראת את דבריך כבר בכמה פוסטים וכל כך מזדהה הבוקר שאם היית לידי היית מקבלת חיבוק ענקי. אני מצטרפת לבקשותיך ותפילותיך, שבוע אחד של חסד בלי נפילה ובלי נפילונת. dany כתב:
אם אנחנו לא נדע על מה מדובר מי ידע??????????? שיהיה שבוע נפלא וקליל אמן אמן ועוד פעם אמן............... הייתי רוצה שבוע אחד שבכלל לא יהיה אפילו גליש' אחד......... אפשר?????????????????? אקורדיאון כתב: אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 06:04
|
אם אנחנו לא נדע על מה מדובר מי ידע??????????? שיהיה שבוע נפלא וקליל אמן אמן ועוד פעם אמן............... הייתי רוצה שבוע אחד שבכלל לא יהיה אפילו גליש' אחד......... אפשר??????????????????
אקורדיאון כתב:
אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 19:05
|
אוי דנושה כמה את מייצגת אותי בכבוד. הכל כל כך המציאות שלנו.
שיהיה לנו שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 17:24
|
תודה יקרה מה שנאמר בדם ליבי שבוע נפלא 1103 כתב:
דני יקרה מלים כדורבנות כל מילה פנינה כולן ביחד זהב טהור. השבת מסתיימת ועוד רגע קט מתחיל שבוע חדש כולנו נשנס מותניים,נהיה בשליטה ונזכה להצלחה בשקילה. שבוע נפלא נשיקות נילי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 17:18
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה מלים כדורבנות כל מילה פנינה כולן ביחד זהב טהור.
השבת מסתיימת ועוד רגע קט מתחיל שבוע חדש
כולנו נשנס מותניים,נהיה בשליטה ונזכה להצלחה בשקילה.
שבוע נפלא
נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 17:05
|
לא קלה היא, לא קלה היא דרכנו............ אז מה נרד מהדרך? נחפש דרך אחרת? האם להיות שמן זה קל יותר? האם לסחוב עשרות קילוגרמים עודפים זה קל יותר? האם לישון בלילה בהפסקות בגלל קוצר נשימה זה קל יותר? האם להכנס לחנות בגדים ולשמוע כי אין המידה שלנו זה קל יותר? וכך אני יכולה להמשיך עוד ועוד כל אחת יודעת עד כמה זה לא קל להיות שמן............. כבד כבד!!!!!!!!!! אז על המאזניים, ואני מאמינה שהלא קל של התכנית הוא הכי קל שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאט לאט להכנס לתכנית, לא לבנות תכניות ארוכות טווח, אלא לקחת את הזמן . המון הצלחה שבוע נפלא דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 16:49
|
הדרך לא קלה עם לחץ או בלי לחץ אך אין מנוס אלא להתמודד בדבקות ולא לוותר על המסגרת ולהתחיל אחרי כל נפילה כאילו מחדש .
האפשרות להרים ידיים לא קיימת מבחינתנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 14:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אירית יקרה כבר השתמשת במילה חיובית לא קל... אכן ניכנסת למסגרת ואני מקוה שתתמידי כי יותר קל וכף לעשות דיאטה ביחד. שיהיה לך סבלנות את רק בתחילת הדרך ואני איתך. להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 12:28
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין כתב:
אירית ואשירה יקרות, תחילה כבר עלינו כתה: " לא קל " עדיף מקשה זוכרות?! כבר נהיה יותר קל.... בנוסף, בטח שזה תהליך לא קל הוא ארוך, מורכב, משתנה א ב ל שווה הכל. אין לנו ברירה אחרת ! לא ניתן לאוכל לשלוט בנו.! ניפול ונקום, נישבר ונמשיך הלאה... זאת הדרך, עם הזמן , המסגרת שלנו, התירגול, הסבלנות וההשקעה בתהליך יהיה כל הזמן שיפור , יהיה קצת יותר קל.... שווה לא?! זה לכל ה ח י י ם. המשך שבת נהדרת ובשליטה לכולםםםםם. נשיבוקים קרולין. 
תודה, מתוקה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 12:11
 קרולין Posts: 6651
|
אירית ואשירה יקרות, תחילה כבר עלינו כתה: " לא קל " עדיף מקשה זוכרות?! כבר נהיה יותר קל....
בנוסף, בטח שזה תהליך לא קל הוא ארוך, מורכב, משתנה א ב ל שווה הכל. אין לנו ברירה אחרת ! לא ניתן לאוכל לשלוט בנו.!
ניפול ונקום, נישבר ונמשיך הלאה... זאת הדרך, עם הזמן , המסגרת שלנו, התירגול, הסבלנות וההשקעה בתהליך יהיה כל הזמן שיפור , יהיה קצת יותר קל.... שווה לא?! זה לכל ה ח י י ם.
המשך שבת נהדרת ובשליטה לכולםםםםם.
נשיבוקים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 10:50
|
ובמיוחד לנסות להפריד רגשות מאכילה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 10:48
|
אירית יקרה, אם את בתחילת התהליך את צריכה להבין שלאט לאט מפנימים את התכנית. אם את לא בהתחלה כדאי להיצמד לפעולות הטכניות ולהתחיל לאמץ הרגלים כמו שתיה מרובה, רישום, היצמדות לתפריט, בלי פחמימות מחמש וכו'. מירי תמיד מוכנה לעזור ואת יכולה גם להתייעץ איתה.
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 09:00
 אירית1 Posts: 5
|
טיפה לחץ , ואני נשברת...
|
0