24/01/2011 11:30
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אט אט שאפתנית לפעמים הגוף זקוק גם ליותר מזה גם לי היית תקיעה קלה אחרי ירידה מוכבדת ואחכ זה פשוט זרם בלי שהרגשתי עם עבודה מוקפדת בהצלחה שאפתנית כתב:
ושוב תודה דובונית. חשבתי לעצמי שהגוף במנוחה וזה בסדר מבחינתי שינוח השבוע ובשבוע הבא יחזור לעבודה. יש לנו עוד הרבה עבודה. דובונית אכפת לי כתב: מוסיה למה שכתבתי בפוסט הקודם... יישר כוח על הארוחה .... ובאשר למשקל לפעמים הגוף בפסק זמן ואז עדייף פשוט להקשיב לו ולצוף ולעמוד במקום ובתמדה ועשייה הקילוגרמים ימשיכו לרדת אז חייכי קטן עליך בהצלחה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 11:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
ושוב תודה דובונית. חשבתי לעצמי שהגוף במנוחה וזה בסדר מבחינתי שינוח השבוע ובשבוע הבא יחזור לעבודה. יש לנו עוד הרבה עבודה. דובונית אכפת לי כתב:
מוסיה למה שכתבתי בפוסט הקודם... יישר כוח על הארוחה .... ובאשר למשקל לפעמים הגוף בפסק זמן ואז עדייף פשוט להקשיב לו ולצוף ולעמוד במקום ובתמדה ועשייה הקילוגרמים ימשיכו לרדת אז חייכי קטן עליך בהצלחה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 10:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מוסיה למה שכתבתי בפוסט הקודם... יישר כוח על הארוחה .... ובאשר למשקל לפעמים הגוף בפסק זמן ואז עדייף פשוט להקשיב לו ולצוף ולעמוד במקום ובתמדה ועשייה הקילוגרמים ימשיכו לרדת אז חייכי קטן עליך בהצלחה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 13:44
|
תודה יקירתי!!!! ענת כתב:
גאה בך על הארוחת ערב, לגבי השקילה העיקר השליטה תוצאות יבואו אחכ, המשיכי הלאה את נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 13:43
 dany Posts: 19819
|
הם לא יכולים להישאר עליך, את עושה ואת תצליחי.
שאפתנית כתב:
אני מאוד מקווה כי אני מחכה לה בקוצר רוח. זה קצת תקוע בזמן האחרון וכשיורד אז יורד מעט (ואין לי בעיה עם זה, העיקר שירד) ולכן אני ממשיכה כי אני לא נכנעת לשומנים הם יכנעו לי!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית מעולה,הירידה תהיה גם תהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 13:37
 ענת Posts: 3849
|
גאה בך על הארוחת ערב, לגבי השקילה העיקר השליטה תוצאות יבואו אחכ, המשיכי הלאה את נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 09:55
|
אני מאוד מקווה כי אני מחכה לה בקוצר רוח. זה קצת תקוע בזמן האחרון וכשיורד אז יורד מעט (ואין לי בעיה עם זה, העיקר שירד) ולכן אני ממשיכה כי אני לא נכנעת לשומנים הם יכנעו לי!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית מעולה,הירידה תהיה גם תהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 09:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית מעולה,הירידה תהיה גם תהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:41
|
אני מאוד מקווה. השבוע אתן את כל כולי כדי לראות ירידה ולהתעודד קצת. dany כתב:
היא תגיע הירידה!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:13
 dany Posts: 19819
|
היא תגיע הירידה!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 07:07
|
היי ענתי, ארוחת הערב עברה בסדר. אכלתי דג עם סלט ירקות ומעט ירקות מבושלים. אחר כך ישבנו לשתות תה ולא טעמתי ממטעמי השולחן. משום מה השבוע השקילה לא שמחה אותי, עמדתי על המקום למרות שהייתי בטוחה שאראה ירידה. אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים. ממשיכה לעשות ולהשתדל יותר כדי לראות ירידה יפה בשבוע הבא. תודה על הכל, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 07:19
 ענת Posts: 3849
|
איך עבר אתמול הערב?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|