24/01/2011 13:20
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 13:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה על התמיכה רבקוש, המשך הצלחה גם לך!!!
 רבקה כתב:
שאפתנית יקירה על המקום נפלא כמובן שהחשיבה החיובית שלך תוביל אותך בהמשך להצלחה ואת התורה את יודעת בדיוק שכדי להמשיך ולראות תוצאות צריך להמודד השכם וערב
כולנו יחד באותה ההתמודדות
נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 11:58
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתנית יקירה על המקום נפלא כמובן שהחשיבה החיובית שלך תוביל אותך בהמשך להצלחה ואת התורה את יודעת בדיוק שכדי להמשיך ולראות תוצאות צריך להמודד השכם וערב
כולנו יחד באותה ההתמודדות
נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 11:23
|
 דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית חמודה יישר כוח על המחשבה החיובית הנכונה והבריאה לתהליך והחיים ..... ואכן לומדים וממשיכים קדימה וסומכת עליך שתשיגי את שאיפותיך כשמך כן יהיה.... וכמובן מצדיעה על המקום זה סוג מעולה של הצלחה שמידי פעם צריך גם אותה אז נהדרת המשיכי בדרך אנו איתך בהצלחה שאפתנית כתב: הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2011 10:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה יישר כוח על המחשבה החיובית הנכונה והבריאה לתהליך והחיים ..... ואכן לומדים וממשיכים קדימה וסומכת עליך שתשיגי את שאיפותיך כשמך כן יהיה.... וכמובן מצדיעה על המקום זה סוג מעולה של הצלחה שמידי פעם צריך גם אותה אז נהדרת המשיכי בדרך אנו איתך בהצלחה שאפתנית כתב:
הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 13:42
|
כמה טוב להגיע לרגיעה הזו כמו הרגיעה של אין פחמימות מחמש!!!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
אני חייה את התהליך מתוך אופטימיות וידיעה שמה שלא יראה המשקל אני כאן לנצח. אני לא מתכוונת לעזוב ולא מתכוונת להישבר יקח כמה שיקח וגם אחרי שאגיע ליעד אני כאן. זו החלטה מודעת שקיבלתי ואני שמחה על כך שלפחות בזה יש לי שקט בראש. אני במסגרת הזו לנצח. dany כתב: במקום זה הרבה יותר טוב מאשר עליה.......... את ממשיכה ובסופו של עניין תגיע גם הירידה!!!!! נשיבוקים שאפתנית כתב: הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 09:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קו מחשבה בריא ונכון ,את מחצית הדרך עברת ואי אפשר להתעלם . גם לצוף זה בסדר גמור ומכאן בזמנך ובקצב שלך תגיעי ליעד.
בהצלחה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:43
|
אני חייה את התהליך מתוך אופטימיות וידיעה שמה שלא יראה המשקל אני כאן לנצח. אני לא מתכוונת לעזוב ולא מתכוונת להישבר יקח כמה שיקח וגם אחרי שאגיע ליעד אני כאן. זו החלטה מודעת שקיבלתי ואני שמחה על כך שלפחות בזה יש לי שקט בראש. אני במסגרת הזו לנצח. dany כתב:
במקום זה הרבה יותר טוב מאשר עליה.......... את ממשיכה ובסופו של עניין תגיע גם הירידה!!!!! נשיבוקים שאפתנית כתב: הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 08:11
|
במקום זה הרבה יותר טוב מאשר עליה.......... את ממשיכה ובסופו של עניין תגיע גם הירידה!!!!! נשיבוקים
שאפתנית כתב:
הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2011 07:10
|
הי דובונית. לא הכל צלח כמו שרציתי. המשקל עומד במקום למרות התקווה לראות ירידה אבל כמו שכתבת העיקר להמשיך קדימה וללמוד מהעבר. תודה, שאפתנית. דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 06:42
|
תודה יקירה מקווה שאת חשה טוב יותר
שתהיה גם לך שבת נפלאה
אקורדיאון כתב:
שבת שלום ומאחלת לעבור אותה בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שבת שלום ומאחלת לעבור אותה בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 04:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה מקוה שהכל צלח כמו שרצית והעיקר להמשיך קדימה גם אם חרגנו זה ללמוד ולהמשיך לא תמיד נחמד אך זו הדרך קטן עליך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 00:58
 tutit Posts: 2431
|
שבת שלום ובשליטה גם לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2011 16:08
|
שבת שלום ורק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2011 15:07
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
משתדלת כל הזמן. מקווה שהיום בערב אעבור את המשוכה בקלות כי מחר בבוקר אני נשקלת. היום אני הולכת לארוחת ערב משפחתית אצל הורי אבל כבר מהבוקר אני משננת בראשי איך להתנהג.
בהצלחה שאפתנית תעדכני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2011 14:37
|
משתדלת כל הזמן. מקווה שהיום בערב אעבור את המשוכה בקלות כי מחר בבוקר אני נשקלת. היום אני הולכת לארוחת ערב משפחתית אצל הורי אבל כבר מהבוקר אני משננת בראשי איך להתנהג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2011 13:43
 נחושה Posts: 6982
|
ענתי יקרה, כיף לראות שאת בשליטה מלאה ושמזכירה לנו בפורום ומעודדת את כולם שבת נפלאה ובשורות טובות... נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2011 12:52
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקרה, שבת שלום ומבורך גם לך.
נשיבוקים
קרולין.
|
0