22/01/2011 04:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
mimor חמודה ברוכה הבאה לפורום ברכות לירידה ונכתב הכל אז בהצלחה ואיזי איזי זה יצליח ... אירית1 ברוכה הבאה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 18:15
 mimor Posts: 10
|
תודה לכולכן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 16:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח על החזרה למסלול והירידה. השארי כאן אתנו ,זה אכן מסייע.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 14:16
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על הירידה המשיכי כך כה לחי נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 13:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו על הירידה!!!!! בהצלחה גם השבוע ותשארי איתנו בפורום כך תתחזקי ותשמרי ביתר קלות על התפריט. שבת שלום עם שליטה. שאפתנית mimor כתב:
תודה רבה לך שאפתנית. (אהבתי את הכינוי שלך). היום חזרתי לתלם. והיום גם היתה השקילה וראיתי שירדתי 1.6 ק"ג! זה בהחלט מעודד. והפורום הזה באמת מחזק! תודה לכולכן! שאפתנית כתב: ברוכה הבאה. אכן זה בית חם, אוהב ומסור. אנחנו דואגות מאוד אחת לשניה, מפרגנות, מעודדות ומתחזקות לפי הצורך. שישה ימים זה לא הרבה זמן ולכן אל תשברי, את בתחילת הדרך אבל זו לא סתם דרך, זו הדרך לאיכות חיים, לבריאות הגוף והנפש וככה תחשבי על זה ולא תשברי. להוריד 10 ק"ג זה לא הרבה ובהחלט אפשרי. תשארי עם ראש פתוח ורצון טוב, תשארי מחוברת לפורום ותראי שהתוצאות יגיעו. המשך הצלחה, שאפתנית mimor כתב: תודה לכולכן! נראה לי שמצאתי בית חם. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 13:02
|
בהצלחה גם לך אירית1 ! זה דורש המון כוחות ואומץ להחליט לבחור בדרך חדשה ונכונה. לעשות שינוי טוטאלי בחיים - לטובה. שיהיה לכולנו בהצלחה! אירית1 כתב:
השבוע היתי פעם שניה במפגש-היה מרתק,נותן המון כוח להמשיך,כשאני חושבת שעלי לרדת לפחות 30 ק"ג,אני מתיאשת אבל מיד חושבת תכף יום שני אשקל ואראה תוצאות , אשמע את ההרצאה שמירי בלקין יודעת לסחוף את כולם,ולתת לנו להבין שזה מה זה קל לרזות....אז בהצלחה לכולם, לשנות דרך חיים להפסיק לאכול פחמימות בשעה 17.00 .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 13:01
|
תודה רבה לך שאפתנית. (אהבתי את הכינוי שלך). היום חזרתי לתלם. והיום גם היתה השקילה וראיתי שירדתי 1.6 ק"ג! זה בהחלט מעודד. והפורום הזה באמת מחזק! תודה לכולכן! שאפתנית כתב:
ברוכה הבאה. אכן זה בית חם, אוהב ומסור. אנחנו דואגות מאוד אחת לשניה, מפרגנות, מעודדות ומתחזקות לפי הצורך. שישה ימים זה לא הרבה זמן ולכן אל תשברי, את בתחילת הדרך אבל זו לא סתם דרך, זו הדרך לאיכות חיים, לבריאות הגוף והנפש וככה תחשבי על זה ולא תשברי. להוריד 10 ק"ג זה לא הרבה ובהחלט אפשרי. תשארי עם ראש פתוח ורצון טוב, תשארי מחוברת לפורום ותראי שהתוצאות יגיעו. המשך הצלחה, שאפתנית mimor כתב: תודה לכולכן! נראה לי שמצאתי בית חם. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 06:45
|
בוקר טוב אירית. אל תחשבי על כל ה-30 כמקשה אחת. לאט לאט הגוף שלך עובר תהליך ופתאום תראי איך את נפטרת מהמשקל. תציבי יעד ריאלי של 5 ק"ג ותראי שזה יותר קל. אני הורדתי בעזרתה של מירי כבר 22 ק"ג והתחושה נפלאה, יש לי להוריד לפחות עוד 15 ק"ג ושוב אני פורטת אותם לחמישיות אז בהצלחה, לא להתייאש אנחנו כאן יחד איתך.
אירית1 כתב:
השבוע היתי פעם שניה במפגש-היה מרתק,נותן המון כוח להמשיך,כשאני חושבת שעלי לרדת לפחות 30 ק"ג,אני מתיאשת אבל מיד חושבת תכף יום שני אשקל ואראה תוצאות , אשמע את ההרצאה שמירי בלקין יודעת לסחוף את כולם,ולתת לנו להבין שזה מה זה קל לרזות....אז בהצלחה לכולם, לשנות דרך חיים להפסיק לאכול פחמימות בשעה 17.00 .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 05:41
|
אכן הנפילות הן חלק בלתי נפרד מהתהליך שהרי כפי שנאמר כאן, בדרך חיים יש עליות ומורדות וכך גם בדרך הדיאטה ויותר בשמירה
על התוצאה.
אין לנו אלא לקום להזדקף ולהמשיך,זו הגדולה וההצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 04:48
|
בנות יקרות התהליך הוא דרך למידה והטמעת החומר......... ולקחת משימות קצרות מועד בכלפעם ולהצליח בהן לא לחשוב על כמה יש לרדת בבת אחת כי זה באמת לא קל...... לחשוב בסדר גודל של חמישיות............ ובכל פעם שמסיימים חמישיה אפשר לחשוב על הבאה. ובינתיים כל יום הוא יום חדש, ולגמור כל יום בהצלחה זו הצלחה אדירה...... וכך עוברים עוד יום ועוד יום, זו הדרך. להיצמד לתוכנית ולכללים. להיות איתנו כאן בפורום זה עוזר המון. המון הצלחה. ולדעת כי הדרך היא עליות וירידות ויש לקחת בחשבון גם נפילות הן קורות והן טבעיות והן לא המקום להתייאש ולהרים ידים אלא לנשום עמוק ולהתקדם הלאה. וההצלחה בוא תבוא. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2011 00:47
 אשירה Posts: 4292
|
מימור ואירית יקרות, ברוכות הבאות לדרך חיים חדשה ואחרת, חשוב לי לאמר לכן שדיאטה היא לא זבנג וגמרנו. בלי קשר לכמה כל אחת מכן צריכה לרדת, צריך להפנים שדיאטה היא אורח חיים ומחוייבות עצמית, וגם כאשר מגיעים למשקל הרצוי, השמירה על המשקל מצריכה מאמץ והשקעה רבה. בדיאטה ישנן תקופות טובות וישנן פחות, זה חלק מהתהליך ואסור להישבר. תחשובנה שכעת אתן עושות למען עצמכן והמסגרת שהגעתן אליה תעזור לכן להגיע למטרה,
מאחלת לכן הצלחה רבה בתהליך ובתוצאות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 21:07
 אירית1 Posts: 5
|
הי mimor תחשבי איפה היית לפני 6 ימים...לא הרגשת רע עם עצמך?...אני מאמינה שאנו בתהליך שאמור לעשות לנו רק טוב, ממחר תתחילי מהתחלה , כאלו רק נרשמת, בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 21:02
 אירית1 Posts: 5
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 20:16
|
ברוכה הבאה. אכן זה בית חם, אוהב ומסור. אנחנו דואגות מאוד אחת לשניה, מפרגנות, מעודדות ומתחזקות לפי הצורך. שישה ימים זה לא הרבה זמן ולכן אל תשברי, את בתחילת הדרך אבל זו לא סתם דרך, זו הדרך לאיכות חיים, לבריאות הגוף והנפש וככה תחשבי על זה ולא תשברי. להוריד 10 ק"ג זה לא הרבה ובהחלט אפשרי. תשארי עם ראש פתוח ורצון טוב, תשארי מחוברת לפורום ותראי שהתוצאות יגיעו. המשך הצלחה, שאפתנית mimor כתב:
תודה לכולכן! נראה לי שמצאתי בית חם. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 19:13
|
תודה לכולכן! נראה לי שמצאתי בית חם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 18:42
|
אכן שאלת והשבת ,לא להרים ידיים ולחזור במיידי למסלול וכדאי מאוד לפחות לשבועיים להצמד לתפריט.
בהצלחה רבה ונשמח להתעדכן,כאן המקום לקבל ולתת חיזוקים ותמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 17:30
|
היי, תודה רבה על התשובה. אני בהחלט אחזור למסלול. היום היתה לי נקודת שבירה אבל אני תופסת את עצמי וממשיכה. השאיפה היא כמובן להגיע לתוצאות. תודה!
קרולין כתב:
הי mimor ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! יקירתי, 6 ימים את בדיאטה התחלת תהליך נ פ ל א שיעשה לך רק טוב. תיצמדי למירי, למסגרת ולשיטה הנפלאה שלה, על זה תוסיפי : סבלנות, נחישות וה ת מ ד ה בתהליך כל זה יביא לירידות יפות ולשינויים רבים בחשיבה, בגישה ובהתנהגות שלך עם האוכל ובכלל. תשארי איתנו ,תשתפי ותקבלי כאן המון תמיכה ועידוד. שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההה בתהליך, לא קרה כלום נשברת...תמשיכי הלאה, תתחילי מחדש והכל יהיה לך בסדר. קרולין. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 17:28
|
היי, אני באינטרנט. אני מרגישה שב-6 ימים האלה יש שינוי, אבל היום פשוט נשברתי. צריך לאסוף את עצמי ולחזור למסלול...
 dany כתב:
מימור יקרה ברוכה הבאה והמון הצלחה האם את באינטרנט או בקבוצות של מירי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 17:16
|
מימור יקרה ברוכה הבאה והמון הצלחה האם את באינטרנט או בקבוצות של מירי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 16:19
 קרולין Posts: 6651
|
הי mimor ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! יקירתי, 6 ימים את בדיאטה התחלת תהליך נ פ ל א שיעשה לך רק טוב.
תיצמדי למירי, למסגרת ולשיטה הנפלאה שלה, על זה תוסיפי : סבלנות, נחישות וה ת מ ד ה בתהליך כל זה יביא לירידות יפות ולשינויים רבים בחשיבה, בגישה ובהתנהגות שלך עם האוכל ובכלל.
תשארי איתנו ,תשתפי ותקבלי כאן המון תמיכה ועידוד.
שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההה בתהליך, לא קרה כלום נשברת...תמשיכי הלאה, תתחילי מחדש והכל יהיה לך בסדר.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|