בוקר אור לכולם!
אני עובדת בחב' הייטק מפנקת ומפניקה ברמות שאין דברים כאלו, יש ממני דרישות גבוהות ולא רק מבחינת ביצועים,
יעדים ומטרות, אני מדברת על רמת התקרובת שהולכת כאן. ההשקעה והנתינה היא אינסופית, אין ספק שהמטעמים שלו לא נכנסו לבטן של העובדים שלנו.
מחר אנחנו נפרדים ממי שהקים וייסד את החברה לפני עשור כשהיתה סטארט-אפ קטנה ואינטימית והפכה להיות 110 איש וציבורית הנשכרת בנאסדק העולמית ובבורסה בישראל.
לשם הקרחנה הזו הזמנתי 7 עוגות גדולות מלאות בכל טוב, 3 פלטות ענקיות עם כמויות - בדגש על כמויות של פירות יבשים ייחודיים ושונים מהרגילים, הולך להיות שמח..וזה מדהים כי אין מי שיצלם אותי שמתעסקת עם כל זה ולא נוגעת בפירור! נשבעת!
המטרה היא קיץ 2011-כבר אמרתי, לא?
מעבר לכך-ביום שלישי יש לנו את "יום שלישי המתוק" שזה בוקר שאני מניחה להם קערה ענקית מלאה בממתקים..שחלילה מישהו לא יחוש אנדרנלין לתת תפוקה כן? בימיי חמישי (רגע לפני סופ"ש) תמיד יש כאן מטעמים משלל המקומות האיכותיים שניתן רק לבקש...
שלא נדבר על 3 המטבחים בחברה שמלאים בוופלות ובייגלה וצ'יפסים ומה לא? ומי אחראי על זה?! וזה כל כך לא מזיז לי...
ואני? כל כך בהלם מזה, אנשים רוצים את הטופ ואין מקום לפשרות מבחינתם!!!

וכשאני באמת במקום שנחוש ומחליט-אין מקום לדברים כאלו אצלי בפה!
המנקה שלנו כל פעם בשוק מזה שאני מניחה הכל והולכת בלי לטעום אפילו, אני נחושה ואלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי!!!
הפלוסים הגדולים הם-שייש לנו כמויות של תה צמחים מכל הצבעים, הגוונים והטעמים שאני כמובן מזמינה, יש סוכרה דיאט, קפה משובח וירקות ופירות..אז צריך לדעת גם להודות על מה שמקבלים כי זה לא מובן מאליו. יש כאלו שלא מעריכים - מרוב שמנת פה עלה להם לראש, "קרן, נגמר הלימונית לואיזה".."קרן, מה עם וופלים לואקר" -שככה יהיה לי טוב, אני נגנבת, אנחנו באמת חברה מפנקת ומשקיענית, בימים אלו אני מחפשת מתנות לעובדים ליום המשפחה וזה בהחלט לא יהיה קשור באוכל. מספיק! אגב, יש תה חדש ללא קפאין של ויסוצקי שנקרא פאי לימון-הזמנתי, קיבלתי תגובות נרגשות, מומלץ בחום.
ובנימה של שינויים, מקצה שיפורים ושל רזון..יומקסיםםםםםםםם לכולם! נשיקות.