הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכל החברות היקרות מהפורום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/01/2011 10:37

קרולין
קרולין
אשירה יקירתי!
זה המקום לשתף , לעזור ולהעזר אנחנו כולנו באותה הסירה.

אנחנו ביחד כוח!

כולנו עוברים גם ימים כאלה....שלא "זזה רברס" וזה בסדר , זה טבעי והכי חשוב: זה ז מ נ י וחולף...ואנחנו ממשיכים ביחד בעשייה

למען שימור ושיפור איכות חיינו.

תמיד כאן בשבילך.

שיהיה לך יום מ ק ס י ם.

נשיבוקים

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2011 09:29

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
אשירה,
לכולנו תקופות טובות יותר וטובות פחות (שימי לב שלא אמרתי רעות).
לא תמיד יש סיבה שאפשר לשים עליה את האצבע. כולנו בני אדם.
זה שכתבת כאן - עשית את הדבר הנכון כי בדיוק בשביל זה הפורום קיים ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן.
מעשה הכתיבה כאן מצביע על כך שאת באמת רוצה לעזור לעצמך וזה מראה שעשית שינוי עצום בראש, כי במקום להישאר תקועה עם הרגשות והמחשבות לבד עם עצמך וליפול לאוכל - באת לכאן, כתבת ושיתפת. השיתוף הזה קשה לאנשים שמנים - ואת עשית את זה! את מחוננת ומדהימה!
אני חושבת שזה נפלא שכל המשפחה שלך בריאה, שיש לך קורת גג, שיש לך מסגרת דיאטה מדהימה ופרנסה - כשרואים את הכל בפרופורציה אפשר לחזור לשגרת האכילה השפויה והכייפית.
אנרגיות חיוביות!
ואל תשכחי - אם נופלים לפעמים - אנחנו בני אדם. אל תלקי ואל תענישי את עצמך. הצעד הנכון הוא לחזור לשגרת האכילה השפויה.
בהצלחה
חגית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2011 09:15

dany
dany
אשירה יקירה
כמובן שזה המקום לפנות ולשפוך.........
אכן אין לדעת למה זה קורה לנו,upset
אך עצם הידיעה שאת נמצאת כאן כבר עוזרת לך לדעתי להיכנס לאיזו תכנית ואפילו היא לא מדויקת. מה שאולי יעזור לך לא לעלות!!!!!!!
הייתי מציעה כרגיל להמשיך לרשום בצורה יסודית את אשר אוכלים, ובזמן אמת כי לא נעים לראות שחור על גבי נירwink
בכל אופן להשאר עם כללי הזהב של פחמימות עד חמש, שתיה עד כמה שניתן יותר,מאחלת לך חזרה למוטב ובמהירות
יום נהדר
חברתך ל"צרה"
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2011 08:54

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אשירה,
לפעמים יש תקופות בחיים שהכל מסביב מתנהל כשורה ולמרות זאת באוכל לא כל כך מצליח. דווקא כשאת מרגישה שאת בתקופה של עשיה טובה, החיים מתנהלים כמו שצריך ולא מצליחים עם האוכל. אני מציעה שלא תחמירי עם עצמך. תשמרי על כללי היסוד של שתיה מים מרובה, בלי פחמימות מחמש ולאט לאט תנסי לחזור לשמירה מלאה, העיקר שתשמרי על מסגרת. אם לא תתפרעי מחוץ למסגרת לפחות לא תצברי נזקים.
אי אפשר להסביר למה התופעות הללו חוזרות על עצמן אבל הן בהחלט מתחרשות אצל כולנו, כל אחת בתקופתה ולכן שוב יקירתי אני אומרת לפחות תשמרי על המסגרת. כל השאר יחזור לאט לאט.
המשך הצלחה, באמת כייף שיש לנו את המקום הזה לפרוק קצת מהלב, לבקש עזרה ולקבל מילה חמה שמעודדת להמשיך למרות הכל בתקופות הקשות.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2011 08:36

אשירה
אשירה
לאחרונה התרופפו אצלי קצת הברגים,

איני יכולה להצביע על סיבה מסויימת,

בסך הכל, הכל מסביבי מתנהל בסדר גמור,

הילדים שוקדים על לימודיהם, הבעל עסוק בעניניו, הבריאות טפו טפו טפו סבירה,

כך שלמעשה הייתי צריכה להיות בשיא המוטיבציה והעשייה.

אבל בפועל קורה לי דבר הפוך, וכמובן זה משליך בעיקר על האוכל.

חשבתי, התלבטתי ואמרתי לעצמי, את מי אשתף אם לא אתכם,

זה לא שאני חושבת שאתם יכולים לפתור את בעיותי, זאת רק אני שיכולה וצריכה לעשות זאת,

אבל יש איזו נחמה בכך שמרגישים שאפשר לשתף.

מודה לכם על כך שאתם פה,

ושולחת המון אהבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכל החברות היקרות מהפורום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!