20/01/2011 01:02
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, מאוד מאוד מזדהה עם הרגשתך, אומנם לי אין כבר ילדים קטנים, אבל אני זוכרת היטב את הימים שהם היו קטנים וחולים, ורוב הזמן הצטרכתי להתמודד לבד. בזמנים כאלה אפשר להבין עד כמה קשה לך לדאוג לעצמך וגם להקפיד על אכילה נכונה, בזמנים כאלה הכי בא להתנחם בפחמימות ובמתוקים.
תשתדלי כמיטב יכולתך למזער את ה"חטאים" כדי לא לקלקל את ההשגים שהצלחת להשיג עד כה, אנחנו פה תמיד לעזרתך, המון בריאות ואהבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 23:49
 tutit Posts: 2431
|
הי אקול'ה דנדוש ושאפתניתק'ה המקסימות!
לא נכנסת הרבה לאחרונה כי שוב הגדול עם קוצר ,שיעול,נזלת,לילות לבנים מפחדת שהקטן ידבק,מלחיץץץץ כי הוא מקבל את הכל הרבה יותר גרוע, גם אני קצת עם התחלה של גרון כואב,רק שאקום מחר בריאה, בעלי עובד לילות השבוע:מישהו צריך לטפל.....
לגבי היציאות יש שיפור נראה איך יהיה בהמשך,אעדכן כמובן. קשה לי בלי הפורום יש התרופפות במשמעת העצמית ובטוחה שיש קשר לזה שאין לי אפשרות להכנס יותר אוהבת מאודדדדדדדד
נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב, יש חדשות בתחום? מקווה שאת מרגישה הקלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 05:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני כבר שבועיים עם פגלקס................. קדחת  חחחח ככה זה לא עובד אצלי,אבל זה משהו אחר אולי הדסי תביא לנו את הבשורה? באמת הדסוש לא נראתה הלילה. מקווה שהכל תקין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 05:44
|
dany כתב:
אני כבר שבועיים עם פגלקס................. קדחת  חחחח ככה זה לא עובד אצלי,אבל זה משהו אחר אולי הדסי תביא לנו את הבשורה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 05:24
 dany Posts: 19819
|
אני כבר שבועיים עם פגלקס................. קדחת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 00:30
|
hadasosh1 כתב:
ד"א התחלתי לקחת משהו טבעי נראה אם יעזור  אעדכן בהמשך נשיקות(אהה וקיבלתי מהרופאה נר גליצרין ליתר בטחון וחוקן שמקווה לראותו בלבד..........) באמת עדכני אולי שווה יהיה לנסות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 00:16
|
ד"א התחלתי לקחת משהו טבעי נראה אם יעזור
אעדכן בהמשך נשיקות(אהה וקיבלתי מהרופאה נר גליצרין ליתר בטחון וחוקן שמקווה לראותו בלבד..........)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2011 00:14
|
איזה תגובות מדהימות כ"כ כיף לקרוא האמת שקמתי היום ועדיין הרגשתי חלושס אבל מהערב אני קצת יותר אופטימית עדיין לא קל לי לעמוד בתפריט כמו שהוא בדיוק אבל יהיה בסדר. אני מודה לכולכן על החיזוק והמילים החזקות שמהדהדות בראשי של כל אחת מכן אוהבת מאודדדדדדדדדדדדדדדד

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 16:39
|
מקווה מתוקה שהימים קלים יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 15:35
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקירתי! אכן לא קל לנו!
תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך הוא שווה הכל.
כולנו כאן תמיד בשבילך.
נשיבוקים חמים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 12:41
 nikname Posts: 230
|
הי הדס כנראה שאם לא היו נפילות, לא היינו מספיק מעריכים את העליות (במצבנו, לא במשקל...) תרגישי טוב ואל תקחי קשה. החוכמה בזמנים כאלו להשתדל לא לעלות. לקחת רגיעה, לאסוף כוחות ואז להמשיך הלאה בגדול מאחלת לך הרגשה טובה והמשך יום נפלא edited by nikname on 1/18/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 12:38
 רבקה Posts: 8411
|
הדס יקירתי אתמול בחוג מישהי סיפרה לי שהיה לה שבוע על הפנים אחרי תקופה כל כך טובה כמובן שתשובתי היתה שהיא לא לבד במערכה קרה קורה ויקרה ואין לנו על זה עוררין ואמרתי לה שמזל שהיא באה להישקל ומעתה לשכוח ולחזור לשגרה חשיבתך החיובית היא שתביא אותך לחזרה לשליטה ולהצלחה מאחלת לך בריאות והרגשה טובה בכל
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 08:49
|
אשירה כתב:
הדס יקרה, מסכימה איתך שלא קל, מחזקת את ידייך, אגב, בקשר לבטן אני יודעת שאבוקדו עושה נפלאות, וזה מומלץ,
אוהבת, אבל מאוד להזהר עם כמויות ,אבוקדו הוא שומן טהור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 07:38
 אשירה Posts: 4292
|
הדס יקרה, מסכימה איתך שלא קל, מחזקת את ידייך, אגב, בקשר לבטן אני יודעת שאבוקדו עושה נפלאות, וזה מומלץ,
אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 06:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב, כבר כתבו לך אקו, דני וענת את הדברים הנכונים שגם אני מרגישה בדיוק כמוהם ולכן אני אתמקד בשינוי שכבר עברת כמו שאמרת הפעם לא הולכים לשום מקום. לא מוותרים ולא מרימים ידיים אלא נשארים בתהליך כי באמת שאין לנו אופציה אחרת. זה קורה גם אצלי (הבוקר למען האמת הרגשתי את הבטן בדיוק כמו שתארת) אבל אנחנו נתגבר ביחד ולא ניתן לגוף לנצח אותנו. אנחנו נלמד אותו להיכנס לשגרה הבריאה של תזונה נכונה והיציאות יסתדרו עם הזמן. המשך הצלחה יקירתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 05:53
 ענת Posts: 3849
|
הדס יקירה זה מוכר לכולנו, אל תכי את עצמך תרפי זה יחזור השתדלי להעיזר בתה צמחים שהוא טוב לבטן , אל תוותרי.ותעשי רישום של האוכל כולנו איתך כנסי כמה שיותר להעיזר בהצלחה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 05:39
|
הדסי מתוקה כל כך מכירה את המקום הזה..אני כבר נמצאת בו תקופה די ארוכה....... שמצליחה כמה ימים ואחר כך נתקפת כמו שאת אומרת בחלושס......... ואפילו מירי שאומרת שזה לא רעב...... זה מרגיש כמו חור בבטן שמבקש למלא אותו על הבעיות הבטן שציינת אני מקווה שתתגברי בעזרת מה שקיבלת מהרופאה , אין לי עצות כי גם עלי בעצם כלום לא משפיע, ופוחדת להתמכר למשלשלים. מה שאני מוצאת שעוזר לי מאד לעבור ימים קשים זה הרישום!!!!!!!!!! עשיתי לי יומן אכילה במחשב ואני רושמת הכל וממש בזמן אמת לא אחרי כמה שעות......... ושאני לא בורחת מהרישום אזי אני שומרת!!!!!!!!! והתחושה של השמירה עוד מתעלה על תחושת ה"חור". מאחלת לך המחון הצלחה, והנימה האופטימית בה סיימת כי הפעם את לא מוותרת ולא מרימה ידיים, משמחת אותי . נשיבוקים דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 04:33
|
הדסילה יקירתי את יודעת שהדברים מתרחשים על אפנו ועל חמתנו. לא אחת האוכל קצת תופס לו שליטה עלינו אבל אין הרבה אפשרויות אלא אחת
כי להרים ידיים ולהרוס וזה מתבצע ברגע קל מאוד וזו באמת לא יכול לבוא בחשבון
כי עשינו דרך שמימלא לא היתה קלה אבל הגענו לתוצאה שאין בשום פנים ואופן לוותר עליה.
הדסי הרי שתינו יודעות ש"חלושס"הוא בראש ולכן צריך לעצור לשניה ולשנן ,לא שווה,לא שווה,
לגבי העצירות ,צריך למצוא את החומר שישפיע עליך,מקווה שהרופאה תעלה על משהו.
אצלי זה כבר כרוני ולוקחת כדורי לקסעדין כי לא עובד שום דבר טבעי.
ואומר לך מותר שבוע שבועיים לצוף ולשמור על ההישג,לעמוד במקום לאסוף כוחות ולחזור
לתלם.רק לא להרוס את מה שכבר בכיס.
הדסי מחבקת אותך חיבוק גדול לחיזוק,אני בטוחה שתאספי את עצמך ואת יכולה,את יודעת שאת יכולה.
בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 00:42
|
הי חברים יש לי הרגשה של חולשה בדיאטה,ואפילו די קשה כרגע הקור מוסיף לזה ,העצירות שהופיעה לאחרונה אחרי הק"ג שירדו משפיעה עליי שהנה שוב את עומדת במקום בדיאטה ולא תצליחי כי משהו תוקע את הדיאטה. אני מוצאת את עצמי מכניסה דברים לפה מתוך חלושס ואז מדברת לעצמי למה עשית את זה ,כשזה מאוחר מידי............... היו יומיים לא פשוטים בכלל עם מס' מעידות והיאוש מהמצב הקיבתי השתלט עליי קצת,הייתי היום אצל הרופאה וקיבלתי כמה דברים נראה מה יהיה................ מה שכן הפעם אני נשארת....מחכה לשינוי שיגיע,לא מפסיקה להישקל לא מפסיקה לנסות לשמור כמה שאפשר לא לעלות, אני יודעת שהתהליך הוא ארוך עם עליות ומורדות וזה חייב להסתדר בסוף!
אוהבת ומקווה לחזור עם כוחות מחודשים כמה שיותר מהר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|