הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טו בשבט - למי יש רעיון?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2011 03:35

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דרך המלך כל הכבוד על ההתמודדויות שלך בסופו של דבר
ושאפתנית דרך המלך ולכל מי שיש חמות לא קלה :
תודה על השיתוף שלכן וכל הכבוד על ההתמודדויות שלכן עם חמותכם
ממש שאפו לא כולם יודעים לא לקחת ללב ולדעת לתמרן בין הדברים
אך כמו בדיאטה כך גם בחיים רק תרגול ועשייה מביאים הצלחות בהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2011 00:39

אקורדיאון
אקורדיאון
כל הכבוד על היוזמה והעיקר האוייבים נעלמו מביתך.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 16:37

dany
dany
תושיה ויצירתיות מביאות תוצאות נפלאות
הידד
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 15:30

דרך המלך
דרך המלך
אז קודם כל תודה רבה לכולכן אתן מדהימות...
מירי יקרה אין עלייך בכל המובנים אני פשוט אוהבת אותך..
לענין הפרות היבשים העברנו ל2 שכנים בבנין והלכתי למספרה היום אז הבאתי איתי סלסלה מלאה בכל טוב ..
זה עשה את שלו הם התרגשו ואני התפטרתי מהאוייב שעמד לי כל הלילה במטבח...
שיהיה לכולנו חג שמח ובשליטה..
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 14:50

רבקה
רבקה
סיגלי עומדת בפניך בעיה לא קלה
להתמודד עם כל טוב ארץ מצרים

אך לצערינו אנ חנו לא יכולים להשתתף בחגיגה זו
ועוד אחרי שקיבלנו אינפורמציה מודוייקת על כל דבר ודבר
מאמינה שתצליחי לפענח את התעלומה כיצד להעלים מעצמך את זה
כדי לתת לגופך להמשיך בתהליך בו את עומדת עכשיו בגבורה
ולא להתמודד עם אויבים לצידך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 14:12

שאפתנית
שאפתנית
את חמודה.
בסך הכל אני בסדר, לא סוחבת משקעים מהעבר על הגב. כמו שסיגל אמרה לא מדובשה ולא מעוקצה.
מה שבטוח אני לא אהיה כזו. אני אהיה כמוך דניאלוש.
dany כתב:
למזלי כנראה הגדול מאד מאד היתה לי חמות מקסימה יותר מאמא.
וגם אני בתור חמות תמיד משתדלת לראות קודם את טובת הילדים ואחר כך את שלי.
בכלל אצלי משפחה זה ממש מושג קדוש.
אז ...........
תודה על התשובות כל כך גלויות לב וכואבות......... באמת צר לי.
אוהבת אתכן והלוואי והייתן אתן בנותי לא הייתי דוחפת לכן כלום כלוםwink
שאפתנית כתב:
לצערנו דני לא עם כל חמות אפשר לדבר. יש חמות שנראות מאוד נחמדות אבל עושות את הכל כדי לשגע אותך. כשחמתי היתה בחיים והינו הולכים לאכול אצלה ארוחות חג או שבת (והאמת היא שלא אהבתי את האוכל שלה) היא תמיד היתה דואגת למלא את הצלחת שלי וכשהייתי מסרבת היא היתה נפגעת וישר מנחיתה לבעלי הוראה למה היא לא אוכלת כלום, שלא נדבר על זה שלבת שלה שנושאת גם היא על גופה משקל מיותר היא אף פעם לא מלאה את הצלחת. תמיד הרגשתי שהיא מנסה לגרום לי להשמין יותר אבל לא ויתרתי ולא עניין אותי שהיא כועסת או מתעצבנת כי גם לאכול אוכל שאני לא אוהבת וגם לגרום לה נחת מזה שאני משמינה - לא בבית ספרי. אז למדתי להתעלם ממנה, ללכלך קצת את הצלחת עם סימני אוכל ולהגיד וואו אני מלאה היה טעים.
אז את מבינה דניאלוש יש גם חמות כאלו ומהצד השני יש חמות מקסימות שיודעות לפרגן ולהיות חברות טובות. כל אחת ומה שנפל בחלקה.
dany כתב:
יופי של רעיונות........... ואגב אני לא מבינה למה אי אפשר לדבר עם החמות.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 14:01

miribelkin
miribelkin
Administrator
בנות יקרות גאה בתגובות היפות שנתתן לסיגל.
ולך סיגל את נראית מדהים, שלא תתני לאף אחד לקלקל לך.....
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 13:26

דרך המלך
דרך המלך
חמתי אישה מקסימה וטובה ואיך שאומרים לא מדובשה ולא מעוקצה.....
אבל בענייני אוכל אלוהים ישמור....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 12:00

dany
dany
למזלי כנראה הגדול מאד מאד היתה לי חמות מקסימה יותר מאמא.
וגם אני בתור חמות תמיד משתדלת לראות קודם את טובת הילדים ואחר כך את שלי.
בכלל אצלי משפחה זה ממש מושג קדוש.
אז ...........
תודה על התשובות כל כך גלויות לב וכואבות......... באמת צר לי.
אוהבת אתכן והלוואי והייתן אתן בנותי לא הייתי דוחפת לכן כלום כלוםwink
שאפתנית כתב:
לצערנו דני לא עם כל חמות אפשר לדבר. יש חמות שנראות מאוד נחמדות אבל עושות את הכל כדי לשגע אותך. כשחמתי היתה בחיים והינו הולכים לאכול אצלה ארוחות חג או שבת (והאמת היא שלא אהבתי את האוכל שלה) היא תמיד היתה דואגת למלא את הצלחת שלי וכשהייתי מסרבת היא היתה נפגעת וישר מנחיתה לבעלי הוראה למה היא לא אוכלת כלום, שלא נדבר על זה שלבת שלה שנושאת גם היא על גופה משקל מיותר היא אף פעם לא מלאה את הצלחת. תמיד הרגשתי שהיא מנסה לגרום לי להשמין יותר אבל לא ויתרתי ולא עניין אותי שהיא כועסת או מתעצבנת כי גם לאכול אוכל שאני לא אוהבת וגם לגרום לה נחת מזה שאני משמינה - לא בבית ספרי. אז למדתי להתעלם ממנה, ללכלך קצת את הצלחת עם סימני אוכל ולהגיד וואו אני מלאה היה טעים.
אז את מבינה דניאלוש יש גם חמות כאלו ומהצד השני יש חמות מקסימות שיודעות לפרגן ולהיות חברות טובות. כל אחת ומה שנפל בחלקה.
dany כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 11:57

dany
dany
upset

דרך המלך כתב:
דני לשאלתך למה אי אפשר לדבר עם החמות... אז ככה כשהיא הבינה שאני בדיאטה ואין אוייבים בבית היא לא קיבלה את זה יפה שהבן שלה וילדיי צריכים ל"סבול" ... היא אדם רזה שלא ידע דיאטה מימיו ולא מבינה מה זה להיות שמנמוד.... כל דרך שניסיתי לא עזר אז החלטתי לשתוק לקבל יפה את מה שהיא מביאה ואז אני עושה מה שאני רוצה... (מה שלא רואים לא כואב) בעלי החמוד ניסה לעזור וגם אותו היא לא הבינה ואיך שאני רואה זה לא שהיא לא הבינה היא פשוט לא רוצה להבין... אז שתיקה לפעמים מאוד נוחה ושומרת על קו ישר איתה ומולה.....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 07:54

אשירה
אשירה
סיגל יקרה,

כדי לשמור על שלום בית עם כולם וגם לשמור על עצמך,

תציעי אולי לבעלך החמוד לקחת את הסלסלה המקסימה ולכבד את חבריו בעבודה,
כך הוא יוכל גם להנות בעצמו וגם להשוויץ במעשה ידיה של אימו,
בהצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 07:53

שאפתנית
שאפתנית
dany כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 07:51

שאפתנית
שאפתנית
אני בהחלט מסכימה איתך סיגלי שלא שהיא לא מבינה אלא שהיא פשוט עושה דווקא. כנראה שזו דרכם של מספר חמות במדינת ישראל (ואני לא עושה הכללות אבל גם אני הכרתי את זה באופן אישי) הן כנראה אוהבות לראות אותנו שמנות ועגולות אז כל הכבוד שאת לא מוותרת ואכן מה שנסתר מהעין לא כואב אף פעם. שתביא מה שהיא רוצה ואת בדרכך החכמה תדעי איך להתפטר מהאוכל.
דרך המלך כתב:
דני לשאלתך למה אי אפשר לדבר עם החמות... אז ככה כשהיא הבינה שאני בדיאטה ואין אוייבים בבית היא לא קיבלה את זה יפה שהבן שלה וילדיי צריכים ל"סבול" ... היא אדם רזה שלא ידע דיאטה מימיו ולא מבינה מה זה להיות שמנמוד.... כל דרך שניסיתי לא עזר אז החלטתי לשתוק לקבל יפה את מה שהיא מביאה ואז אני עושה מה שאני רוצה... (מה שלא רואים לא כואב) בעלי החמוד ניסה לעזור וגם אותו היא לא הבינה ואיך שאני רואה זה לא שהיא לא הבינה היא פשוט לא רוצה להבין... אז שתיקה לפעמים מאוד נוחה ושומרת על קו ישר איתה ומולה.....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 07:14

דרך המלך
דרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 06:56

שאפתנית
שאפתנית
ויש לי עוד הצעה מנסיון אישי. בבית הספר ובגנים מבקשים מהילדים להביא פירות יבשים (לא שמובנת לי הבקשה, הילדים גם ככה לא מתים על זה) בכל אופן, את תמיד יכולה לשלוח עם הילדים כמות יותר גדולה וכך להיפטר מהמשלוח.
יום טוב ומוצלח, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 05:34

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 00:18

tutit
tutit
דרך המלך כתב:
עלה לי עוד רעיון אתן לילדים שיעבירו לשכנים גם זאת דרך ללמד אותם נתינה....

חחחח נחמד העיקר להעיף את האויבים מהביתsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2011 00:01

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דרך המלך קיבלת את מלוא התשובות אז בהצלחה סומכים עליך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2011 20:58

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן הבנות השיבו לך כראוי ,משלוחי מנות לשכנים,לעבודה,העיקר לא בבית זה אוייב נוראי.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2011 20:29

דרך המלך
דרך המלך
עלה לי עוד רעיון אתן לילדים שיעבירו לשכנים גם זאת דרך ללמד אותם נתינה....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טו בשבט - למי יש רעיון?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!