17/01/2011 23:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן רצוי להזהר ולהמנע זה עולה המון ולא שווה עדייף להנות מימים יפים ולנטוע והכיר את הארץ אני בעד אז תעשו חיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 09:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
גם אני לא מחבבת פיצוחים והם לא נכנסים אלי הביתה. פירות יבשים (תמרים ושזיפים) יש בבית כי בעלי אוכל לפני אימוני כושר אבל גם כאן אין לי בעיה כי אני לא נוגעת בזה. אבל בכל זאת מימי סקרנה אותי לגבי ההרצאה של מירי. לשמוע הרצאה על פירות זה נשמע מעניין. טוב, אין ברירה נחכה ליום חמישי... ערב החג כבר ביום רביעי אז אני מאחלת לכן חג שמח ובמקום לאכול עדיף לצאת לנטיעות.  נכון ,משהו מועיל לכרמל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 07:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני לא מחבבת פיצוחים והם לא נכנסים אלי הביתה. פירות יבשים (תמרים ושזיפים) יש בבית כי בעלי אוכל לפני אימוני כושר אבל גם כאן אין לי בעיה כי אני לא נוגעת בזה. אבל בכל זאת מימי סקרנה אותי לגבי ההרצאה של מירי. לשמוע הרצאה על פירות זה נשמע מעניין. טוב, אין ברירה נחכה ליום חמישי... ערב החג כבר ביום רביעי אז אני מאחלת לכן חג שמח ובמקום לאכול עדיף לצאת לנטיעות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:29
|
dany כתב:
נכון!!!!!!!!!!!!! בחיי, ספר התורה!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה אך פיצוחים לרוב יש לי בבית........ את יודעת גבר ומשחקי כדור רגל אקורדיאון כתב: אכן אני לא מכניסה הביתה את הפירות היבשים וכך פיצוחים. אני גם מטבעי מסוגלת לעמוד בפיתוי אך לא מעמידה את עצמי בנסיון
כדי שלא יגיע איה הוריקן קטן ואז אתלבש גם עליהם.
בהצלחה. אבל מכיוון שנשבעת אין לך אפשרות לגעת בהם. זהו!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:28
 dany Posts: 19819
|
נכון!!!!!!!!!!!!! בחיי, ספר התורה!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: מכירה את זה אך פיצוחים לרוב יש לי בבית........ את יודעת גבר ומשחקי כדור רגל אקורדיאון כתב: אכן אני לא מכניסה הביתה את הפירות היבשים וכך פיצוחים. אני גם מטבעי מסוגלת לעמוד בפיתוי אך לא מעמידה את עצמי בנסיון
בהצלחה. אבל מכיוון שנשבעת אין לך אפשרות לגעת בהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:27
|
dany כתב:
מכירה את זה אך פיצוחים לרוב יש לי בבית........ את יודעת גבר ומשחקי כדור רגל אקורדיאון כתב: אכן אני לא מכניסה הביתה את הפירות היבשים וכך פיצוחים. אני גם מטבעי מסוגלת לעמוד בפיתוי אך לא מעמידה את עצמי בנסיון
בהצלחה. אבל מכיוון שנשבעת אין לך אפשרות לגעת בהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:26
|
מכירה את זה אך פיצוחים לרוב יש לי בבית........ את יודעת גבר ומשחקי כדור רגל
אקורדיאון כתב:
אכן אני לא מכניסה הביתה את הפירות היבשים וכך פיצוחים. אני גם מטבעי מסוגלת לעמוד בפיתוי אך לא מעמידה את עצמי בנסיון
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:24
|
אכן אני לא מכניסה הביתה את הפירות היבשים וכך פיצוחים. אני גם מטבעי מסוגלת לעמוד בפיתוי אך לא מעמידה את עצמי בנסיון
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:11
|
כן מתוקה הסתכלתי שט"ו בשבט זה יום חמישי ............ פירות יבשים בכלל לא נכנסים אלי הביתה, ושאני חזקה אז גם פיצוחים לא עושים לי את זה אבל.................. אז כפי שאת אומרת להיות חזקה ונחושה ולזכור את ההרצאה שכבר היתה השבוע ושהבטחתי שאקשיב לה שוב וממש אעלה אותה בכתב וארשום כאן בפורום. אולי היום. נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
מצפה להערב ודנושה בסבלנות.יגיע גם יגיע . את תזהרי מאוד גם טרם ההרצאה. edited by dany on 1/17/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:08
|
מצפה להערב ודנושה בסבלנות.יגיע גם יגיע . את תזהרי מאוד גם טרם ההרצאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:06
|
ואני שוב עד סופ השבוע אוי זה כבר יהיה אחרי טו בשבט.....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 00:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה רבה אכן כולם עושים מאמץ שבוע נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 22:42
 מימי Posts: 117
|
אסור להחמיץ את ההרצאה המאלפת של השבוע!!! כל מה שחשבתם שאתם יודעים על פירות בכלל ופירות יבשים בפרט, זה ממש לא!!!! מירי עם המון אינפורמציה חיונית לאוהבי הפיצוחים, עם המון מוטיבציה ואנקדוטות. בקיצור לא להבריז השבוע!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|