17/01/2011 12:28
 רבקה Posts: 8411
|
לך בשלום ותחזור בשלום אמן ! עצם המחשבות החיוביות שלך יובילו אותך להצלחה בשליטה אנא זכור המילואים יסתיימו ואתה על הגובה שהצלחת להיות איזה הוא הגיבור הכובש את יצרו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:20
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה במילואים שמור על עצמך וחזור בשלום תרתי משמע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית שמור על עצמך,רק לא להתחיל עם נישנושים ושטויות. ספר מומלץ מלאכים ג-יוכי ברנדס,גוף שני יחד-סייד קשוע,ארחת ערב-הרמן קוך.
שיהיה לך שבוע קל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 00:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תהנה במילואים שמרו על עצמך ותיישם את הטיפים ושמור על עצמך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 19:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
ויש לי משהו להוסיף בגזרת חום הגוף. נראה לי שמאוד מאוד קר שם ואם אתם ישנים באוהלים אז בכלל קר ולכן תצטייד בביגוד חם ומגן כדי לשמור על חום הגוף. אל תשכח לקחת תיונים טעימים שירוו את צמאונך ויחממו את גרונך. אני בהחלט בעד טונה וסרדינים. מלפפונים וחסה לא נראה לי שיתקלקלו במזג האוויר הנוכחי. מילואים קלים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 18:56
 אשירה Posts: 4292
|
ליאור יקר, נוח ביותר קופסאות טונה עם פתיחה קלה וקופסאות קטנות של רסק עגבניות, זה מאוד טעים ביחד, אפשר להוסיף תבלינים לפי טעמך.
פריכיות אורז במקום לחם לבן וגם כנשנוש, מומלץ.
והכי כדאי זה לא להתפתות למצופים ולשטויות.
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 18:20
 spunkil Posts: 111
|
טוב בנות (וגם בנים)
יש לי מילואים מיום רביעי השבוע, למשך שבוע וחצי... (בטח בסופ"ש נצא שבת) אימון בצאלים, לא משהו קטלני במיוחד. סתם קצת לירות ולישון באוהלים (נראה לי שזה מה שיש שם) וכמו שאני מכיר מילואים אז גם הרבה בטלה והליכה בין דוכן אחד עם לחם (לבן כמובן) עם שוקולד או משהו טפשי אחר, וסתם שטויות.. בטח גם החדר אוכל לא יהיה מזהיר בקיצור - התחלתי לחשוב עם עצמי מה אני צריך שיהיה איתי בתיק כל הזמן: ירקות חתוכים - קולורבי, גזר, פלפל אדום, מה עוד? גבינות - קוטג' וכאלה בשאיפה שהם לא יתקלקו - מקסימום אני אקנה בשקם של צאלים. בטוח יש שם ליטר וחצי - בקבוק מים לחם קל תמרים קצת אם יבוא לי משהו מתוק
יש עוד רעיונות? ליאור מתאים לי גם איזה ספר טוב אם יש המלצות...
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|