17/01/2011 17:09
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה איזה כייף.המודל לחיקוי שלך נמצא לידך, אולי תקבלי השראה מבעלך?
ערב נעים
נשיבוקים
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 13:22
 רבקה Posts: 8411
|
אתן לא לבד חברותי היקרות יש לי את אותו הדבר רק לקנא בהם וזהו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 09:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
הרזים הם זן מיוחד, אנחנו זן נדיר. אני לא אשכח שכשהייתי חברה של בעלי תמיד הקפדתי לאכול לאט כדי שלא אסיים לפניו לאכול ואז הוא יבין איזה טורפת אני. אז השתדלתי מאוד אבל עכשיו אחרי 12 שנות הכרות ו-10 שנות נישואין מי שם לב לזה. אני אוכלת בקצב שלי ולרוב אני קמה לפניו מהשולחן אבל זאת אני וזה קצב האכילה שלי. לזכותי אני יכולה לומר שכמות האוכל ירדה אז יש משהו חיובי לפחות. שאפתנית חחח שאפתניתי לפי מצב השמנמודים הנראים ברחובות אנחנו ממש לא זן נדיר,השאלה רק מה עושים עם זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 07:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
הרזים הם זן מיוחד, אנחנו זן נדיר. אני לא אשכח שכשהייתי חברה של בעלי תמיד הקפדתי לאכול לאט כדי שלא אסיים לפניו לאכול ואז הוא יבין איזה טורפת אני. אז השתדלתי מאוד אבל עכשיו אחרי 12 שנות הכרות ו-10 שנות נישואין מי שם לב לזה. אני אוכלת בקצב שלי ולרוב אני קמה לפניו מהשולחן אבל זאת אני וזה קצב האכילה שלי. לזכותי אני יכולה לומר שכמות האוכל ירדה אז יש משהו חיובי לפחות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:28
|
dany כתב:
כן יש מין זן כזה מוזר של אנשים ובעלי יש לו גם נוסף לכך ראיה סלקטיבית הוא בכלל לא רואה שאני אוכלת......... אולי בגלל המהירות  ואז עוד בדאגה גדולה שואל אכלת משהו בכלל.......חחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: שלא נדבר על אבא שלי,כשהוא רואה אותי לאכול הוא לא מבין איך ניתן להכניס כל כך הרבה ותמיד אומר בשבילי המנה מספיקה לארבע ארוחות וזה כיום שלא נדבר על העבר.
איך לא נולדתי דומה לו בכל נושא האוכל.
גם אוכל מעט וגם לועס לאט והאחד קשור בשני. חחחחחחחחחח כך גם אנחנו זן מיוחד במינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:22
 dany Posts: 19819
|
כן יש מין זן כזה מוזר של אנשים ובעלי יש לו גם נוסף לכך ראיה סלקטיבית הוא בכלל לא רואה שאני אוכלת......... אולי בגלל המהירות ואז עוד בדאגה גדולה שואל אכלת משהו בכלל.......חחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
שלא נדבר על אבא שלי,כשהוא רואה אותי לאכול הוא לא מבין איך ניתן להכניס כל כך הרבה ותמיד אומר בשבילי המנה מספיקה לארבע ארוחות וזה כיום שלא נדבר על העבר.
גם אוכל מעט וגם לועס לאט והאחד קשור בשני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:19
|
שלא נדבר על אבא שלי,כשהוא רואה אותי לאכול הוא לא מבין איך ניתן להכניס כל כך הרבה ותמיד אומר בשבילי המנה מספיקה לארבע ארוחות וזה כיום שלא נדבר על העבר.
גם אוכל מעט וגם לועס לאט והאחד קשור בשני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:14
|
גם בעלי נמנה על הרזים בראש, הוא אמנם היום לא כל כך רזה בגוף.......... הגיל והתרופות עשו את שלהם אך באכילה הוא סמל ודוגמא...... וכפי שאשירה מתארת אני מתחילה אחריו מסיימת לפניו ואומרת לו אולי עוד איזו חתיכה קטנה , הוא מסתכל עלי ביאוש : איפה את רוצה שזה יכנס............... ואם אני עוד נותנת לו צלחת מרק לפני המנה העיקרית אז בכלל הלך עלי.................. הכלב גומר את המנה וכמה זמן הוא אוכל.......................אפשר לגמור לנקות את הבית בזמן הזה
אשירה כתב:
שאפתנית כתב: נכון אשירה, אלה הרזים המעצבנים. אשירה כתב: העניין הוא שדווקא אלה שיכולים לאכול כאוות נפשם אוכלים ממש במשורה, מלא להם, כבד להם והם לא מסוגלים לגמור מהצלחת..... יש לי אחד כזה בבית שאיתו אני יושבת לאכול לרוב ביחד, וזה מאוד מצחיק כאשר אני מחליטה שאני מחקה את אכילתו ועושה בדיוק כמוהו, זה מחזיק מעמד כשתיים שלוש כפות או מזלגות ואחר כך אני נשברת, גומרת לאכול והוא יושב עוד איזה חצי שעה לפחות ובסוף מלא לו ומשאיר בצלחת. edited by dany on 1/17/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 04:48
|
אשירה כתב:
העניין הוא שדווקא אלה שיכולים לאכול כאוות נפשם אוכלים ממש במשורה, מלא להם, כבד להם והם לא מסוגלים לגמור מהצלחת..... חחחח ויותר מדי מתוק להם......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 00:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מזל גדול שאנו במסגרת שיהיה שבוע טוב ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 19:22
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
נכון אשירה, אלה הרזים המעצבנים. אשירה כתב: העניין הוא שדווקא אלה שיכולים לאכול כאוות נפשם אוכלים ממש במשורה, מלא להם, כבד להם והם לא מסוגלים לגמור מהצלחת.....
יש לי אחד כזה בבית שאיתו אני יושבת לאכול לרוב ביחד, וזה מאוד מצחיק כאשר אני מחליטה שאני מחקה את אכילתו ועושה בדיוק כמוהו, זה מחזיק מעמד כשתיים שלוש כפות או מזלגות ואחר כך אני נשברת, גומרת לאכול והוא יושב עוד איזה חצי שעה לפחות ובסוף מלא לו ומשאיר בצלחת.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 19:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
נכון אשירה, אלה הרזים המעצבנים. אשירה כתב:
העניין הוא שדווקא אלה שיכולים לאכול כאוות נפשם אוכלים ממש במשורה, מלא להם, כבד להם והם לא מסוגלים לגמור מהצלחת.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 18:59
 אשירה Posts: 4292
|
העניין הוא שדווקא אלה שיכולים לאכול כאוות נפשם אוכלים ממש במשורה, מלא להם, כבד להם והם לא מסוגלים לגמור מהצלחת.....
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 18:17
|
dany כתב:
מעטים הם האנשים שיכולים לאכול כאוות נפשם  יכולים,רק אין להם את היכולת שלנו והרצונות שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 17:20
|
מעטים הם האנשים שיכולים לאכול כאוות נפשם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 16:56
|
חחחחח אני תמיד אומרת אין בי יצר של קינאה למעט לכאלה שיכולים לאכול את אשר אוהבים ולא נראה כי בא אל קירבם.
אבל אנחנו כאן במסגרת היפה שלנו ונמשיך בדרכנו.
ערב מצויין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 16:53
 סיסי 17 Posts: 618
|
והכי הכי בא לי לאכול פחמימות שמחממות אוףףף...איך היה כיף ,אם היינו יכולים לאכול מה שבא לנו וכמה שבא לנו בלי חשבון ............... ואיזה מזל שאנחנו במסגרת???. שיהיה לנו קל אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|