22/01/2011 03:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
צודקת מאה אחוז צריך לזכור ולהמשיך להתמיד במילים תודה אקו אקורדיאון כתב:
בנות זוכרות?הפסקנו לעשות שימוש במילה קשה,לא קל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 05:54
 dany Posts: 19819
|
אכן הקונוטציה של המילים גם משפיעה על הדרך בה אנחנו מקבלים את הדברים.......... כוחה של מילה!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות זוכרות?הפסקנו לעשות שימוש במילה קשה,לא קל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 23:49
|
אכן נכון וקשה אך בשביל זה אנו בטיפול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 12:51
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: יש לנו שני מוטיבים שהם בעוכרינו 1. פינוקיו 2. בת יענה אחד אנחנו משקרים לעצמנו עד אין סוף והשני אנחנו בהכחשה איומה, וזאת למרות מסגרת. אז צריך לדעת לפרוץ ולנתץ את שני המוטיבים הללו וטוב שעה אחת קודם. המון הצלחה לכולנו . והלוואי שלא נשקר לעצמנו ולא נטמון ראשנו באדמה!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אנחנו פוגעים רק בעצמנו ובאיכות חיינו. הצלחה יקירותי אהבתי,כל כך נכון.
וכל כך קשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:57
|
dany כתב:
יש לנו שני מוטיבים שהם בעוכרינו 1. פינוקיו 2. בת יענה אחד אנחנו משקרים לעצמנו עד אין סוף והשני אנחנו בהכחשה איומה, וזאת למרות מסגרת. אז צריך לדעת לפרוץ ולנתץ את שני המוטיבים הללו וטוב שעה אחת קודם. המון הצלחה לכולנו . והלוואי שלא נשקר לעצמנו ולא נטמון ראשנו באדמה!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אנחנו פוגעים רק בעצמנו ובאיכות חיינו. הצלחה יקירותי אהבתי,כל כך נכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 06:31
|
יש לנו שני מוטיבים שהם בעוכרינו 1. פינוקיו 2. בת יענה אחד אנחנו משקרים לעצמנו עד אין סוף והשני אנחנו בהכחשה איומה, וזאת למרות מסגרת. אז צריך לדעת לפרוץ ולנתץ את שני המוטיבים הללו וטוב שעה אחת קודם. המון הצלחה לכולנו . והלוואי שלא נשקר לעצמנו ולא נטמון ראשנו באדמה!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אנחנו פוגעים רק בעצמנו ובאיכות חיינו. הצלחה יקירותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 05:01
|
דובונית אכפת לי כתב:
מיקה חמודה ברוכה השבה והמון המון בהצלחה קורה שעולים גם בתוך המסגרת החוכמה היא לדעת מתי להגיד די... ולהמשיך בהצלחה ועוד איך עולים אבל ללא המסגרת מי יודע אם היינו עוצרים לרגע ואומרים די.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2011 00:03
|
מיקה חמודה ברוכה השבה והמון המון בהצלחה קורה שעולים גם בתוך המסגרת החוכמה היא לדעת מתי להגיד די... ולהמשיך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 06:16
|
אכן מיקה חמודה הפורום הזה הוא לעילה ולעילה אך את העבודה את עושה ונראה לי שאת עולה על דרך המלך!!!!!!!!!!! המון הצלחה יקירה והפטנט הוא להישאר צמודים אלינו ובכל רגע קשה להעזר.......... שיהיה לך שבוע נפלא חיבוק חזק דני מיקה כתב:
בנות שוב תודה. עתה אני מרגישה את הפורום. קודם לא גלשתי כי המחשב נתקע דוקא בפורום הזה. היום כבר רשמתי וחשבתי על מה שנכנס לפה. סוף סוף שבת ללא מתוק! איזה הישג בשבילי. אבל..למרות שתיכננתי לא יצאתי לצעידה כי היה לי עומס בבית של ניקיון, סידורים ועבודת ניירת. הקפדתי לפחות בתזונה. עכשיו כבר אחרי חמש ולא אעיז לאכול פחממה. אם הצליח זה חלק נכבד והתקדמות בשבילי בתהליך. אקח לי יוגורט, סלט גדול, ביצה קשה יותר מאוחר..ופלפל אדום כדי לשרוד. מקווה לדווח כל יום. אין לי ברירה זה מה שיחזיק אותי כאן. אני חשה כאן בפורום אנרגיות מאד מאד חיוביות שלא דומה לאף פורום(והייתי בהרבה ...). חבורת, תודה לכן על התמיכה אני כה זקוקה לכן. אוהבת מיקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 04:39
|
מיקה ,שבוע נהדר ולא להעלם,המשיכי להיות איתנו כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2011 01:24
 tutit Posts: 2431
|
מיקה יקרה ברוכה הבאה לפורום מס' 1 הגעת למקום הנכון,המון הצלחה בתהליך......... סומכת עליך שתכנסי לזה ועד הקיץ תהיי הרבה יותר רזה ומאושרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 18:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיקה יקרה החכמה בחיים זה ללמוד,להתקדם לא להיתקע. עלית במשקל אז מה... עכשיו חזרת לעינינים בנחישות בפתיחות תירגול ועשיה. כולנו כאן איתך באהבה, והפעם ללמוד לא להרדם בשמירה. שבוע נפלא שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 17:45
 רוויטל Posts: 288
|
בנות שוב תודה. עתה אני מרגישה את הפורום. קודם לא גלשתי כי המחשב נתקע דוקא בפורום הזה. היום כבר רשמתי וחשבתי על מה שנכנס לפה. סוף סוף שבת ללא מתוק! איזה הישג בשבילי. אבל..למרות שתיכננתי לא יצאתי לצעידה כי היה לי עומס בבית של ניקיון, סידורים ועבודת ניירת. הקפדתי לפחות בתזונה. עכשיו כבר אחרי חמש ולא אעיז לאכול פחממה. אם הצליח זה חלק נכבד והתקדמות בשבילי בתהליך. אקח לי יוגורט, סלט גדול, ביצה קשה יותר מאוחר..ופלפל אדום כדי לשרוד. מקווה לדווח כל יום. אין לי ברירה זה מה שיחזיק אותי כאן. אני חשה כאן בפורום אנרגיות מאד מאד חיוביות שלא דומה לאף פורום(והייתי בהרבה ...). חבורת, תודה לכן על התמיכה אני כה זקוקה לכן. אוהבת מיקה.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 13:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבת שלום מיקה, אין הרבה מה להוסיף כי הבנות כתבו לך כבר הכל. אני מאחלת לך הצלחה ותמשיכי להיות מחוברת לפורום כי זה באמת עוזר לנו בתהליך ההרזיה והשמירה. שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 11:48
 נחושה Posts: 6982
|
מיקה יקרה, קודם כל הצלחת בצעד הראשון, התחברת אלינו כדי לקרוא , להפנים ולהישאר. דבר שני לנשום...עמוק ולאט, להירגע, לסלוח לעצמך, להתפקס, להניח לטרדות העבודה ולהתמקד בענייני האכילה הנכונה. שימי את הפוקוס בחייך על הצלחות קטנות בשינוי הרגלי האכילה כמו בלי פחממות מחמש, הקפדה על שתיית מים והורדת קפה או מיצים או מוגזים תכנון אכילה ורישום אכילה ובעצם כל צעד קטן שיכול להביא אותך להצלחות מדידות ונראות לעין. כשמסתכלים על יער רואים חושך והמון עצים, כשמתקדמים קדימה רואים המון שבילים ומרחק של מטרים בין אחד לשני. רואים קרני שמש, פרחים, סנאים ואיילות... בקיצור יקירתי לאט ובטוח, בתשומת לב והבנה ולא בתופים ובחצוצרות... בהצלחה מכל הלב נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 11:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לביאה.. אהבתי מאוד... אחלה גישה וחשיבה... לביאה כתב:
מיקה יקרה כל הכבוד שהתגברת על הבושה והגעת לכתוב פה בפורום. מניסיוני אני יכולה לומר שבושה משמינה ואומץ מרזה... ואת - אמיצה, כי את כותבת כאן מסקנה - את מרזה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 11:35
 קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקרה! ברוכה השבה אלינו.
מה שהיה היה...ממשיכים הלאה, נצמדים לתפריט ולשיטה של בלי פחמימות מ- 17.00, חוזרים לתהליך כי אין אלטרנטיבה אחרת...
שיהיה לך ים של הצלחההההההההה כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד.
המשך שבת נהדרת.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 10:03
 לביאה Posts: 402
|
מיקה יקרה כל הכבוד שהתגברת על הבושה והגעת לכתוב פה בפורום. מניסיוני אני יכולה לומר שבושה משמינה ואומץ מרזה... ואת - אמיצה, כי את כותבת כאן מסקנה - את מרזה  בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 09:43
|
מיקה מתוקה את מדברת על דברים כל כך מוכרים ידועים ומפחידים, ובאמת הצעד הראשון זה להתגבר על הפחד!!!!!!!! זה מה שיש ומי שאוהב אותך אוהב בזכותך ולא בזכות הקילוגרמים והראשונה שצריכה לאהוב זאת את!!!!!!!! לא פשעת ולא חטאת, לא רצחת ולא גנבת, את נמצאת במצוקה וצריך לעזור לך ולא לנדות אותך. אז יקירתי, זה ירד זה בטוח, את במקום הנכון עם העזרה הנכונה. את מתחילה את הדרך מחדש ואת תצליחי אין לי ספק בכך. הרימי ראש בגאון כי מגיע לך. חיבוק ונישוק המון הצלחה באהבה סני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|